Μια και έκανα αναφορά για το sled κοπής 45 μοιρών ...ας το δούμε ...
Εδώ μία πλαγιομετωπική λήψη
![]()
Η κατασκευή από την κάτω μεριά
![]()
Και εδώ ο τρόπος γωνιάσματος και ζυγίσματος των ξύλων πριν την στερέωση .... ο οποίος δεν αναφέρεται σε κανένα βίντεο στο youtube και έπεσε αυτοσυγκέντρωση για να συλληφθεί
![]()
Η συνέχεια έχει 1-2 μικρο sled για το ρούτερ και μετά ....κατασκευές & επισκευές
Όπως το βλέπει ο καθένας και ανάλογα τι χώρους έχει ή δεν έχει .... αν μπορεί να κατασκευάσει ή να αγοράσει .... Αν είναι να αγοράσει κάποιος οι επιλογές είναι πολλές ...εγώ αν ήταν να αγοράσω θα πήγαινα σε κάτι στιβαρό σαν αυτά που βλέπουμε στα βιντεάκια στο youtube. Για εμένα όμως η μεγαλύτερη απόλαυση είναι να φτιάχνω κάτι με τα χέρια μου ....και ας μην είναι και τέλειο.... η διαδρομή μετράει !!!![]()
Απο το σχήμα της τρύπας κατα 99% ειναι ίδιοκατασκευή και μαλιστα για το ρουτερ του Lidl. Ετσι ειχα κανει στην αρχή και το δικό μου αλλα μετα έκανα κυκλική με βαση το μεγαλύτερο bit που εχω και εκμεταλλεύτηκα για καλύτερο βίδωμα του ρουτερ τις τρύπες πιυ εχει για το δαχτυλίδι αντιγραφής που ειναι και πιο μακριές .Ωραίος! :a0210:
Μ´ αρέσει πολύ να βλέπω τέτοιου είδους κατασκευές εδώ, και τελευταία όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να το τολμήσουν μόνοι τους απ´ το να πληρώνουμε τα δάνεια της Αγγλίας δεξιά κι αριστερά.
Έχω μια ερώτηση και μια παρατήρηση, ας με πείτε γκρινιάρη, δε με νοιάζει.
Η πλάκα αλουμινίου είναι έτοιμη ή την ελφτιαξες μόνος σου; Ρωτάω γιατί με παραξενεύει πολύ το κόψιμο της τρύπας.
Η παρατήρηση έχει να κάνει με το ξύλο. Το νοβοπάν τι το ήθελες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.