Παιδική ηλικία και αναμνήσεις ... αφεθείτε !

Και που να δεις σε χωριο .... τι ΟΥΡΑΝΟ εβλεπες !
Ηταν η πρωτη φορα που νομισα οτι εχα κανει ανεπαναληπτη επιστημονικη ανακαλυψη.
"Μαμα, βλεπεις μια γραμμη σαν συννεφο απο την μια ακρη στην αλλη ... ? ... :laugh:"
Ειχα ανακαλυψει την γαλαξιακη γραμμη .... ΠΟΥ τετοια τυχη μεσα σε πολη !

Μεχρι να μου το εξηγησει (ο δασκαλος) ... πιστευα οτι υπηρχαν συννεφα στο διαστημα !
ΟΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ !!! ... :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Χεχε, τοτε τα κάλαντα ηταν μπιζνα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αμα σου πω Μάνο οτι δε θυμάμαι τι χρησιμοποιουσαμε...

Τι λενε μωλε τα γατακια .... Jack Lord και Κιλαουεα .... :laugh:

Φερτε λιγο Ανθρακα-14 μαζι σας .... θα χρειαστει να βρειτε χρονολογια ! :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αμα σου πω Μάνο οτι δε θυμάμαι τι χρησιμοποιουσαμε...

Eνα τριγωνακι ο καθενας ... αυτο χρησιμοποιουσαμε.

Και γινοταν και χαβρα ... ο καθενας σε δικο του ρυθμο. :laugh:
Παραφωνιας το αναγνωσμα ... :flipout:

Οι Thunderbirds παιζονταν μεσα δεκαετιας 70.
Το Muppet Show ... τελη δεκαετιας 70.
Οπως και ο Jack Lord (φαβοριτακιας).

Εγώ στην πρώτη μου έξοδο για τα κάλαντα στα 10 (μόνος μου παρακαλώ) έπεσα σε λακκούβα με λάσπες με το που βγήκα από το σπίτι μου. Φορούσα και άσπρο παντελόνι... :)

Απάντηση: Re: Παιδική ηλικία και αναμνήσεις ... αφεθείτε !

Χεχε, τοτε τα κάλαντα ηταν μπιζνα...

Και κάλαντα με ξύπνημα απο τις 5 το πρωί.
Οι πιό προχωρημένοι "τα έλεγαν" στα λεωφορεία και στον ηλεκτρικό. Ποτέ δεν βρήκα το θάρρος να επεκτείνω εκεί την επιχείρηση - ήμουν ντροπαλος. Αλλά πάντα μόνος μου.
DIY καμπανάκι για τα κάλαντα. Με σίδερόβεργες απο οικοδομές.

Αρχικά τα έλεγα στη γειτονιά μου.

Αργότερα ανακάλυψα ότι στην πλατεία Κολωνακίου ήταν πολύ περισσότερο γενναιόδωροι...

Πρόσκοπος κανείς?

Απάντηση: Re: Παιδική ηλικία και αναμνήσεις ... αφεθείτε !

...Πρόσκοπος κανείς?

Αλκιμος εγώ ένα καλοκαίρι.

Και κατηχητικό μια σαιζόν, για χάρη του πινγκ πονγκ στο υπόγειο της εκκλησίας. lol
Και παπαδάκι με εξαπτέρυγο σε επιτάφιο έχω πάει...
Full program...

Κι εγώ και πρόσκοπος και κατηχητικό (για τη μπαλα στην αυλή της εκκλησιας μετα). Αλλα πολύ περιστασιακά και τα δυο.

Με έχετε πετύχει σε φαση που το μεγαλο Σάββατο κλείνω τα σαράντα και είμαι φρεσκοτατος πατέρας. Όλα μαζί για παλιμπαιδισμους.

Με έχετε πετύχει σε φαση που το μεγαλο Σάββατο κλείνω τα σαράντα και είμαι φρεσκοτατος πατέρας. Όλα μαζί για παλιμπαιδισμους.

Eισαι τυχερος !
Ακομα δεν περπατανε τα καμαρια σου ... :laugh:
Κατσε να αρχισουν .... να γραφει το κοντερ ...

Στην καλύτερη φάση είσαι. Απόλαυσέ το, γιατί δεν θα διαρκέσει πολύ. Η συμβουλή μου σε όλους είναι πάντα, τράβα πολλές φωτογραφίες και βίντεος - κάθε μέρα αν γίνεται. (been there, done that).

Πρόσκοπος για 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά στην ομάδα των Λύκων.

Εκδρομή στη Σφενδάλη (αν θυμάμαι καλά) για πεζοπορία και κατασκήνωση μέσα στο δάσος.

Ο ομαδάρχης μου ανέθεσε τη μεταφορά των πασσάλων του αντίσκοινου και εγώ τους έχασα στο δάσος.

Τι τι άκουσα μετά από την ομάδα όταν ήταν έτοιμοι να στήσουν τη σκηνή δε περιγράφεται.

Τέσπα, τη στήσαμε με πέτρες και τότε αποφάσισε ο καιρός να χαλάσει τελείως.

Όλο το τριήμερο έκανε κρύο έβρεχε και παντού λάσπες.

Θυμάμαι ότι μες τη σκηνή ήμασταν 4 άτομα και εγώ ήμουν στη μέσα πλευρά. Η σκηνή χωρίς πασσάλους είχε πρόβλημα και την μετακινούσε ο αέρας.

Τη πρώτη νύκτα θυμάμαι να άνοιξα τα μάτια μου και να αντικρύζω τον ουρανό και το φεγγάρι (μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Αϊνστάιν)... :)

Τότε άρπαξα και τη πρώτη μου πνευμονία...

Scout tip: το ξέρετε πως σφίγγουν καλά οι κόμποι στα σκοινιά? Με κατούρημα στο σημείο του κόμπου... :)

Last edited:
Δεν είπα πότε κάλαντα γιατί ντρεπόμουν. Μια φορά ένας φίλος ήρθε σπίτι με 17.000 δρχ που είχε μαζέψει μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων και έσκασα από τη ζήλια μου. Μιλάμε για 17.000δρχ στην έκτη δημοτικού, τότε που το ακριβότερο πράγμα που μπορούσες να αγοράσεις ήταν μια τυρόπιτα από το Κυλικείο του σχολείου που στοιχίζει 100δρχ!