Φίλε Νάσο
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα σου και την επιθυμία που έχεις να με βοηθήσεις.
Εκτιμώ πραγματικά αυτή την βοήθεια σου γιατί μέχρι και τώρα έχω μπερδευτεί ολοένα και περισσότερο.
Τις συγκρίσεις που αναφέρω τις έχω δει μέσα στο συγκεκριμένο νήμα είτε σε κάποια βίντεο είτε μέσα από συγκριτικά τεστ όπως και το παραπάνω. Σαφώς διαβάζω και τα σχόλια όλων σας και προσπαθώ να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα. Στα μέχρι τώρα συμπεράσματά μου έχω καταλήξει ότι η tm300 σαφώς είναι μια πολύ καλή κάμερα αλλά υστερεί σε κάποια βασικά. Αν κατάλαβα καλά ότι πριν από κάθε λήψη χρειάζεται να γίνει η εξισορόπηση του λευκού για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά όσο αναφορά τις νυχτερινές λήψεις 'σκοτώνει'.
Το πρόβλημά μου δεν είναι οτι βαριέμαι να την σετάρω κάθε φορά που θέλω να την χρησιμοποιήσω, αλλά καλός η κακός είναι κάποιες στιγμές που θέλεις να αποτυπώσεις και δεν έχεις το χρόνο να το κάνεις.
Για να βοηθήσω λίγο στην κουβέντα, δεν είμαι επαγγελματίας. Οσο αφορά όμως την εικόνα προσπαθώ να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα, γιαυτό και δίνω κάτι λίγο παραπάνω να το πετύχω όσο μπορώ. Αν λοιπόν με μια πιο φτηνή βιντεοκάμερα πετύχω το ίδιο ή ένα καλύτερο αποτέλεσμα ποιός ο λόγος να μη την ψάξω. Δεν την προορίζω για μια αποκλειστική χρήση πχ για εσωτερικές λήψεις. Θέλω κάτι 'all weather' αν μπορώ να το αποκαλέσω έτσι. Κάτι για τις διακοπές, για τη θάλασσα, για το βουνό για μέσα στο σπίτι και γιατί όχι να μπορέσω να γυρίσω και μια ταινιούλα μικρού μήκους. Ενα avantaz της συγκεκριμένης είναι ότι μπορεί να δουλέψει εξωτερικό μικρόφωνο που θα με βοηθούσε κατα πολύ στην ταινία.
Δε ξέρω κατα πόσο σας βοήθησα σε αυτά που με ρωτάτε αλλά εδώ είμαστε να τα λύσουμε όλα, και για μένα και σε κάποιους που πιθανών να έχουν τις ίδιες απορίες με μένα.