Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η τηλεόραση διαβάζει κανονικά από NTFS partitions. Βέβαια έχω δοκιμάσει μόνο εξωτερικό σκληρό δίσκο με NTFS, αλλά φαντάζομαι θα διαβάζει και από USB stick.

Η τηλεόραση διαβάζει κανονικά από NTFS partitions. Βέβαια έχω δοκιμάσει μόνο εξωτερικό σκληρό δίσκο με NTFS, αλλά φαντάζομαι θα διαβάζει και από USB stick.

Συγνωμη, αλλα πως το εκανες αυτο οταν στο manual λεει άλλα?

Εγω σε ενα OCZ στικακι που εχω, μονο με format σε FAT32 καταφερα να δω

Attachments

• SS.jpg
    SS.jpg
    91.6 KB · Views: 64
εγω τον εξωτερικό σκληρό με NTFS μου τον διαβάζει κανονικά.

Βέβαια επειδή δεν έχει μερικά codecs που και που χρειάζεται να πετάω και το wd tv live,αλλά όχι συχνά.

Η εικόνα είτε απευθείας είτε μέσω του media player μια χαρά φαίνεται.

Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο επάνω, μιας και σήμερα ήταν η πρώτη της μέρα.
USB Stick σε NTFS μορφή δεν υποστηρίζει. Μπαίνεις κανονικά στο menu SD/USB βλέπεις τις ταινίες, αλλά όταν πατήσεις το ΟΚ, για να τις παίξει ο Player σου πετάει το μήνυμα πως δεν υποστηρίζεται αυτός ο τύπος αρχείου

Μόλις δοκίμασα και NTFS formatted USB stick (8GB) και παίζει κανονικά. Αν λέει ότι δεν υποστηρίζει τον τύπο του αρχείου, μάλλον δεν μπορεί να το διαβάσει λόγω codec.

τώρα με βάλατε σε σκέψεις,θα φορμάρω το στικακι σε fat32 για να δω αν παίζει τα αρχεία που δεν διαβάζει η τηλεόραση απο το σκληρο...

Πες ότι παίζω ένα mkv αρχείο που είναι στα 23,976Hz από τον σκληρό που είναι κατευθείαν συνδεμένος στην TV.
Πως ρυθμίζω τη συχνότητα της τηλεόρασης στα 23,976Hz ?

Πες ότι παίζω ένα mkv αρχείο που είναι στα 23,976Hz από τον σκληρό που είναι κατευθείαν συνδεμένος στην TV.
Πως ρυθμίζω τη συχνότητα της τηλεόρασης στα 23,976Hz ?

Νομζω οτι σε αυτη την περιπτωση αναλαμβανει την αναπαραγωγη ο ενσωματωμενος media player της τηλεορασης, οποτε τα κανει ολα μονος του.

Νομζω οτι σε αυτη την περιπτωση αναλαμβανει την αναπαραγωγη ο ενσωματωμενος media player της τηλεορασης, οποτε τα κανει ολα μονος του.
Δηλαδή ο media player της TV τα παίζει στη συχνιτητά που είναι γυρισμένα?

Δηλαδή ο media player της TV τα παίζει στη συχνοτητά που είναι γυρισμένα?

Να σου πω την αληθεια, δεν ξερω τι ακριβως κανει. Εχω ρωτησει 2 φορες καποιες πληροφοριες για τον ενσωματωμενο media player της Panasonic G30, αλλα σαφεις απαντησεις δεν εχω παρει ακομη! Ή ειναι το θεμα αγνωστο ή ειναι...ταμπου! (lol...)

Για παραδειγμα, εχω ρωτησει 2 φορες ποια ειναι η ποιοτητα του... Παιζει καλυτερα, χειροτερα, ή το ιδιο συγκρινομενος με εξωτερικους media players ή και με software media players (που ειναι σε PC).

Γι' αυτο που ρωτας τωρα---> φανταζομαι οτι τα παιζει ολα σωστα και οπως πρεπει! Αλλιως θα φαινοταν...

Ας πει και καποιος γνωστης την γνωμη του!

Απο αποψη ποιοτητας εικονας δεν θεωρω οτι υστερει καπου ο media player της τηλεορασης.
Ομως οπως και ο φιλος jimakosk δεν μπορω να βρω επιλογη για 24 hz για να προβαλλω τα αναλογα mkv στην σωστη συχνοτητα (τα οποια τα διαβαζει κανονικα ΚΑΙ με υποτιτλους απο εξωτερικο σκληρο με δικη του τροφοδοσια). Αν και τα αρχεια παιζουν, αμφιβαλλω αν η συχνοτητα αλλαζει μονη της.

Λοιπόν, όπως ανέφεραν και μερικοί φίλοι πιο πάνω, η τηλεόραση αναπαράγει κανονικά ταινίες από σκληρό εξωτερικό δίσκο που είναι σε NTFS Format... τώρα το βράδυ σύνδεσα κι εγώ το σκληρό μου δίσκο και είμαι Gladiator και Saw VII σε HD (χωρίς υπότιτλους).

Η ποιότητα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!!!
σας Παραθέτω και μερικές φώτο
18175369815510138739.jpg

78958253392256908659.jpg

68383611917743386868.jpg

39112040442390725738.jpg

43624536717113857146.jpg

και στην παρακάτω φώτο, θα δείτε τις ώρες που έχει παίξει η ΤV από χθες στις 12:30 που την παρέλαβα!!!
11759421135580973324.jpg

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο αποψη ποιοτητας εικονας δεν θεωρω οτι υστερει καπου ο media player της τηλεορασης.
Ομως οπως και ο φιλος jimakosk δεν μπορω να βρω επιλογη για 24 hz για να προβαλλω τα αναλογα mkv στην σωστη συχνοτητα (τα οποια τα διαβαζει κανονικα ΚΑΙ με υποτιτλους απο εξωτερικο σκληρο με δικη του τροφοδοσια). Αν και τα αρχεια παιζουν, αμφιβαλλω αν η συχνοτητα αλλαζει μονη της.

O player ειναι και γρηγορος και καλος....Χθες βεβεια τον συγκρινα με το Pico HD στις ιδιες ακριβως ρυθμισεις και η διαφορα ηταν εμφανης...υπερ του Pico..Παρολα αυτα,σειρες και ταινιες που ειδα απο και σειρες και μουσικη και φωτο,μπορω να ποω οτι με εχει καλυψει....Διαβαζοντας παντως για την Vt30 και την 50G30,δλδ ποια αρχεια και απο ποια φορματ διαβαζει ο καθε κατοχος,ειναι σαν να επαληθευται το αξιωμα του Calibration..."..καθε τηλεοραση ειναι μοναδικη.."":ADFAD2:

Να σου πω την αληθεια, δεν ξερω τι ακριβως κανει. Εχω ρωτησει 2 φορες καποιες πληροφοριες για τον ενσωματωμενο media player της Panasonic G30, αλλα σαφεις απαντησεις δεν εχω παρει ακομη! Ή ειναι το θεμα αγνωστο ή ειναι...ταμπου! (lol...)

Επειδη φετος μπηκε ο media player στις Panasonic λογικο ειναι οτι οσοι εχουμε παλιοτερες Panasonic οπως εγω και ο JL? να μην ξερουμε να σας απαντησουμε.

Επειδη φετος μπηκε ο media player στις Panasonic λογικο ειναι οτι οσοι εχουμε παλιοτερες Panasonic οπως εγω και ο JL? να μην ξερουμε να σας απαντησουμε.

Ευχαριστω, τωρα ξεκαθαριστηκε το θεμα.

Παρ' ολα αυτα μηπως μπορειτε (εσεις οι εμπειροι) να μας πειτε γενικοτερα πως παιζουν οι ενσωματωμενοι media players (των Panasonic πχ.) ? Συγκρινομενοι με εξωτερικους ή software, και μιλωντας παντα για την ποιοτητα εικονας και μονο? (ή ειναι η πρωτη φορα που μπαινουν σε Panasonic, ever?!)

Τελος, εχουν ρωτησει 2-3 ατομα μεχρι τωρα (και μαλλον αναρωτιουνται και αλλοι 15 guests που διαβαζουν):

-- Οταν παιζουμε μια ταινια στην τηλεοραση, ειτε απο USB stick / Usb hard disk drive, ειτε την στελνουμε απο PC μεσω DLNA πρωτοκολλου (δηλαδη την αναπαραγει ο media player της TV), η ταινια αναπαραγεται οπως πρεπει (στα 23,976Hz)?

Εγω υποθετω πως ναι, μιας και ο media player της τηλεορασης ειναι "υποχρωμενος" να αναπαραγει σωστα οτι διαβαζει!

Αλλα ας το ξεκαθαρισει καποιος παρακαλω, να τελειωνουμε

Ευχαριστω.

ps: οσες φορες μου αναγνωρισε και μου επαιξε ταινια ο media player της τηλεορασης ουδεποτε παρατηρησα το οποιοδηποτε προβλημα/κολλημα/σκαλωμα κλπ! Ενω με software m.players που χρησιμοποιω, ολο και καποια προβληματα αντιμετωπζω! Δεν διατεινομαι οτι παιζει καλυτερα, απλα καταθετω την προσωπικη μου παρατηρηση:
Ο εσωτερικος ή θα την παιξει αψογα ή δεν θα την παιξει καθολου (την ταινια)!

Last edited:
^^^
Mε σήμα 60Hz -> 60Hz (IFC=Off/Mid/Max)

Με σήμα 24Hz -> 96Hz (όταν 24p Smooth=Off/Mid) ή 60Hz (όταν 24p Smooth=Max)

Με σήμα 50Hz -> 100Hz (όταν IFC=Off/Mid) ή 60Hz (όταν IFC=Max)

Νομίζω πως το πιο πάνω σχόλιο σε καλύπτει.

^^^

Νομίζω πως το πιο πάνω σχόλιο σε καλύπτει.

Αυτό αφορά σε σύνδεση με εξωτερικές πηγές. Τον media player της G30 δεν τον έχω δει καθόλου και δεν γνωρίζω πώς συμπεριφέρεται...

Αυτό αφορά σε σύνδεση με εξωτερικές πηγές. Τον media player της G30 δεν τον έχω δει καθόλου και δεν γνωρίζω πώς συμπεριφέρεται...

Ευχαριστω πολυ. Καταλαβαινω.

Και καλο ειναι να μην απαντουν οσοι δεν γνωριζουν πραγματικα για τι πραγμα μιλανε...

...ειτε την στελνουμε απο PC μεσω DLNA πρωτοκολλου (δηλαδη την αναπαραγει ο media player της TV), η ταινια αναπαραγεται οπως πρεπει (στα 23,976Hz)?

Εγω υποθετω πως ναι, μιας και ο media player της τηλεορασης ειναι "υποχρωμενος" να αναπαραγει σωστα οτι διαβαζει!

Αλλα ας το ξεκαθαρισει καποιος παρακαλω, να τελειωνουμε

Ευχαριστω πολυ. Καταλαβαινω.

Και καλο ειναι να μην απαντουν οσοι δεν γνωριζουν πραγματικα για τι πραγμα μιλανε...

Εγώ για αυτό ακριβώς το κομμάτι το έκανα quote, αφού είχες ρωτήσει και στις προηγούμενες σελίδες. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.