Η τηλεόραση διαβάζει κανονικά από NTFS partitions. Βέβαια έχω δοκιμάσει μόνο εξωτερικό σκληρό δίσκο με NTFS, αλλά φαντάζομαι θα διαβάζει και από USB stick.
εγω τον εξωτερικό σκληρό με NTFS μου τον διαβάζει κανονικά.
Βέβαια επειδή δεν έχει μερικά codecs που και που χρειάζεται να πετάω και το wd tv live,αλλά όχι συχνά.
Η εικόνα είτε απευθείας είτε μέσω του media player μια χαρά φαίνεται.
Πες ότι παίζω ένα mkv αρχείο που είναι στα 23,976Hz από τον σκληρό που είναι κατευθείαν συνδεμένος στην TV.
Πως ρυθμίζω τη συχνότητα της τηλεόρασης στα 23,976Hz ?
Δηλαδή ο media player της TV τα παίζει στη συχνιτητά που είναι γυρισμένα?Νομζω οτι σε αυτη την περιπτωση αναλαμβανει την αναπαραγωγη ο ενσωματωμενος media player της τηλεορασης, οποτε τα κανει ολα μονος του.
Δηλαδή ο media player της TV τα παίζει στη συχνοτητά που είναι γυρισμένα?
Απο αποψη ποιοτητας εικονας δεν θεωρω οτι υστερει καπου ο media player της τηλεορασης.
Ομως οπως και ο φιλος jimakosk δεν μπορω να βρω επιλογη για 24 hz για να προβαλλω τα αναλογα mkv στην σωστη συχνοτητα (τα οποια τα διαβαζει κανονικα ΚΑΙ με υποτιτλους απο εξωτερικο σκληρο με δικη του τροφοδοσια). Αν και τα αρχεια παιζουν, αμφιβαλλω αν η συχνοτητα αλλαζει μονη της.
Να σου πω την αληθεια, δεν ξερω τι ακριβως κανει. Εχω ρωτησει 2 φορες καποιες πληροφοριες για τον ενσωματωμενο media player της Panasonic G30, αλλα σαφεις απαντησεις δεν εχω παρει ακομη! Ή ειναι το θεμα αγνωστο ή ειναι...ταμπου! (lol...)
Επειδη φετος μπηκε ο media player στις Panasonic λογικο ειναι οτι οσοι εχουμε παλιοτερες Panasonic οπως εγω και ο JL? να μην ξερουμε να σας απαντησουμε.
Mε σήμα 60Hz -> 60Hz (IFC=Off/Mid/Max)
Με σήμα 24Hz -> 96Hz (όταν 24p Smooth=Off/Mid) ή 60Hz (όταν 24p Smooth=Max)
Με σήμα 50Hz -> 100Hz (όταν IFC=Off/Mid) ή 60Hz (όταν IFC=Max)
^^^
Νομίζω πως το πιο πάνω σχόλιο σε καλύπτει.
Αυτό αφορά σε σύνδεση με εξωτερικές πηγές. Τον media player της G30 δεν τον έχω δει καθόλου και δεν γνωρίζω πώς συμπεριφέρεται...
Αυτό αφορά σε σύνδεση με εξωτερικές πηγές. Τον media player της G30 δεν τον έχω δει καθόλου και δεν γνωρίζω πώς συμπεριφέρεται...
...ειτε την στελνουμε απο PC μεσω DLNA πρωτοκολλου (δηλαδη την αναπαραγει ο media player της TV), η ταινια αναπαραγεται οπως πρεπει (στα 23,976Hz)?
Εγω υποθετω πως ναι, μιας και ο media player της τηλεορασης ειναι "υποχρωμενος" να αναπαραγει σωστα οτι διαβαζει!
Αλλα ας το ξεκαθαρισει καποιος παρακαλω, να τελειωνουμε
Ευχαριστω πολυ. Καταλαβαινω.
Και καλο ειναι να μην απαντουν οσοι δεν γνωριζουν πραγματικα για τι πραγμα μιλανε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.