Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ czoun, η συμβολή σου (όπως και άλλων βέβαια) σε αυτά τα νήματα είναι υπερπολύτιμη...

Περιμένω με αγωνία το tutorial του sfortis!

παιδια να ρωτησω κατι αν μου επιτρεπεται??? την 46αρα s10 με ενα γρηγορο σκρουτζαρισμα τη βλεπω στα 750ευρω. μπορουμε να τη βρουμε πουθενα χαμηλοτερα ή εκει γυρω παει το μαλλι??

παιδια να ρωτησω κατι αν μου επιτρεπεται??? την 46αρα s10 με ενα γρηγορο σκρουτζαρισμα τη βλεπω στα 750ευρω. μπορουμε να τη βρουμε πουθενα χαμηλοτερα ή εκει γυρω παει το μαλλι??

Χαμηλοτερα δεν νομιζω φιλε μαλιστα πριν απο λιγο καιρο ηταν πιο ακριβη και την εβγαλε στα 750 προσφορα το πλαισιο οποτε καταλαβαινεις οτι πολυ δυσκολα να την βρεις πιο φθηνη.Εκτος αν εισαι τυχερος και την βρεις στοκ σε καποιο μαγαζι που θελει να την πουλησει για να φευγει και σου κανει κανα πενηνταευρω σκοντο...

Η TV είναι όσο πιο κάτω μπορεί να πάει. Πρώτα το multirama μετά το plaisio με αυτή τη προσφορά

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω ότι από απόψε το βράδυ συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ στους ευτυχείς κατόχους της ΤΧ-P46S10E :marchmellow:.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσοι πόσταραν στα νήματα της U10, S10 KAI G10 :grinning-smiley-043, η ανάγνωση των οποίων με βοήθησε να καταλήξω στην επιλογή μου αυτή και ιδιαίτερα δε τον καλό μου φίλο Τάσο Λεντζάκη, ο οποίος μου άνοιξε τα μάτια :lehrer: για τις πλάσμα, καθώς εγώ ψαχνόμουν για LCD!
Αύριο πρωί πρωί στήνεται και αρχίζει το στρώσιμο (καθώς απόψε είμαι τόσο πτώμα :goodnight: που δεν έχω κουράγιο ούτε από το κουτί να τη βγάλω), οπότε και επιφυλάσσομαι να αναφέρω και προοδευτικά τις εντυπώσεις μου στο νήμα!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω ότι από απόψε το βράδυ συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ στους ευτυχείς κατόχους της ΤΧ-P46S10E :marchmellow:.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσοι πόσταραν στα νήματα της U10, S10 KAI G10 :grinning-smiley-043, η ανάγνωση των οποίων με βοήθησε να καταλήξω στην επιλογή μου αυτή και ιδιαίτερα δε τον καλό μου φίλο Τάσο Λεντζάκη, ο οποίος μου άνοιξε τα μάτια :lehrer: για τις πλάσμα, καθώς εγώ ψαχνόμουν για LCD!
Αύριο πρωί πρωί στήνεται και αρχίζει το στρώσιμο (καθώς απόψε είμαι τόσο πτώμα :goodnight: που δεν έχω κουράγιο ούτε από το κουτί να τη βγάλω), οπότε και επιφυλάσσομαι να αναφέρω και προοδευτικά τις εντυπώσεις μου στο νήμα!

Ευχομαι καλοριζικη απροβληματιστη και καλες θεασεις:afro:

Χαμηλοτερα δεν νομιζω φιλε μαλιστα πριν απο λιγο καιρο ηταν πιο ακριβη και την εβγαλε στα 750 προσφορα το πλαισιο οποτε καταλαβαινεις οτι πολυ δυσκολα να την βρεις πιο φθηνη.Εκτος αν εισαι τυχερος και την βρεις στοκ σε καποιο μαγαζι που θελει να την πουλησει για να φευγει και σου κανει κανα πενηνταευρω σκοντο...

να στε καλα παλικαρια!! κατι τελευταιο γιατι εχω αρχισει και γερναω η panny που ηταν διπλα στη πιονεερ στα συγκριτικα ειχαν γινει στο pioneer center ποια σειρα ηταν ???

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

να στε καλα παλικαρια!! κατι τελευταιο γιατι εχω αρχισει και γερναω η panny που ηταν διπλα στη πιονεερ στα συγκριτικα ειχαν γινει στο pioneer center ποια σειρα ηταν ???

Τα συγκριτικά των τηλεοράσεων που έγιναν τότε ήταν PIONEER KURO 5090H vs PANASONIC 50V10 και TOSHIBA 46SV685 LED/LCD vs PANASONIC 46G15.

Ήρθε ο καλός μου πεθερούλης, η CRT ανέβηκε στην κρεββατοκάμαρα μετά κόπων και βασάνων (να μην πω τώρα πόσο άχαρα κάθεται εκεί, αλλά τέσπα, α ρε γυναίκα!!! :handkiss:) και η Πάνυ επιτέλους διακοσμεί το σαλόνι!!! :a0210:
Τσέκαρα τις ώρες, όλα οκ καθώς το δικό μου άναμμα ήταν μόλις το 2ο και ήδη άρχισε να παίζει το DVD στρωσίματος με τις ανάλογες ρυθμίσεις στην TV!
Μέχρι να τη στρώσουμε ελπίζω να έχω καταλήξει και σε HD media player (παρακαλώ πολύ οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες). Προς το παρόν μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως μπορώ να βρω ποιο firmware φοράει η Πάνυ μου???

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

50V10

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μέχρι να τη στρώσουμε ελπίζω να έχω καταλήξει και σε HD media player (παρακαλώ πολύ οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες). Προς το παρόν μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως μπορώ να βρω ποιο firmware φοράει η Πάνυ μου???

Κι εμένα με ενδιαφέρει το MP, περιμένω προτάσεις από τους συμφορουμίτες.

Ένα που κοιτάζω είναι αυτό:

http://client.mcp-international.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Argosy-ArgosyConsumerChannel-Site

με ή χωρίς σκληρό...

Όσο για το firmware, menu > ρυθμίσεις > μενού συστήματος > πληροφ. συστήματος. Η δική μου είχε το 1208, εγκατάσταση 1215 επιτυχής.

swiffer_png.jpg

Οι Plasma έτσι κι αλλιώς μαζεύουν ελάχιστη σκόνη πάνω στο πάνελ... ;)

Πανω στο πανελ οντως αλλα γυρω το glossy πλαισιο και βαση ηδη εχουν γινει χαλια απο την σκονη μεσα σε μολις 3 μερες στην U10.Θα βαρεθω να την καταριζω απο οτι φαινεται :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κι εμένα με ενδιαφέρει το MP, περιμένω προτάσεις από τους συμφορουμίτες.

Εμένα το PopcornHour A110 βρήκε τη χαρά του με τη U10 μου!
Ναι, το ξέρω, είναι ακριβότερο από άλλα. Όμως κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του...