eyebee
AVClub Enthusiast
Ευχαριστώ czoun, η συμβολή σου (όπως και άλλων βέβαια) σε αυτά τα νήματα είναι υπερπολύτιμη...
Περιμένω με αγωνία το tutorial του sfortis!
Περιμένω με αγωνία το tutorial του sfortis!
παιδια να ρωτησω κατι αν μου επιτρεπεται??? την 46αρα s10 με ενα γρηγορο σκρουτζαρισμα τη βλεπω στα 750ευρω. μπορουμε να τη βρουμε πουθενα χαμηλοτερα ή εκει γυρω παει το μαλλι??
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω ότι από απόψε το βράδυ συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ στους ευτυχείς κατόχους της ΤΧ-P46S10E :marchmellow:.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσοι πόσταραν στα νήματα της U10, S10 KAI G10, η ανάγνωση των οποίων με βοήθησε να καταλήξω στην επιλογή μου αυτή και ιδιαίτερα δε τον καλό μου φίλο Τάσο Λεντζάκη, ο οποίος μου άνοιξε τα μάτια :lehrer: για τις πλάσμα, καθώς εγώ ψαχνόμουν για LCD!
Αύριο πρωί πρωί στήνεται και αρχίζει το στρώσιμο (καθώς απόψε είμαι τόσο πτώμα :goodnight: που δεν έχω κουράγιο ούτε από το κουτί να τη βγάλω), οπότε και επιφυλάσσομαι να αναφέρω και προοδευτικά τις εντυπώσεις μου στο νήμα!
Χαμηλοτερα δεν νομιζω φιλε μαλιστα πριν απο λιγο καιρο ηταν πιο ακριβη και την εβγαλε στα 750 προσφορα το πλαισιο οποτε καταλαβαινεις οτι πολυ δυσκολα να την βρεις πιο φθηνη.Εκτος αν εισαι τυχερος και την βρεις στοκ σε καποιο μαγαζι που θελει να την πουλησει για να φευγει και σου κανει κανα πενηνταευρω σκοντο...
να στε καλα παλικαρια!! κατι τελευταιο γιατι εχω αρχισει και γερναω η panny που ηταν διπλα στη πιονεερ στα συγκριτικα ειχαν γινει στο pioneer center ποια σειρα ηταν ???
να στε καλα παλικαρια!! κατι τελευταιο γιατι εχω αρχισει και γερναω η panny που ηταν διπλα στη πιονεερ στα συγκριτικα ειχαν γινει στο pioneer center ποια σειρα ηταν ???
Μέχρι να τη στρώσουμε ελπίζω να έχω καταλήξει και σε HD media player (παρακαλώ πολύ οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες). Προς το παρόν μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως μπορώ να βρω ποιο firmware φοράει η Πάνυ μου???
Οι Plasma έτσι κι αλλιώς μαζεύουν ελάχιστη σκόνη πάνω στο πάνελ...![]()
Κι εμένα με ενδιαφέρει το MP, περιμένω προτάσεις από τους συμφορουμίτες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.