Απλως ειχες μυαλο και ακουσες τις συμβουλες , ευτυχως που πηρες αυτην και οχι την αλλη που ελεγες...
Περί pixel, ρίξε και μια ματιά εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=997835&postcount=186
Για τα αυτοκόλλητα, μην ανησυχείς, τελευταία μόνο κάτω δεξιά κολλάει η Panasonic. Για να μην έχεις το άγχος, μπορείς βέβαια πάντα να τσεκάρεις ώρες λειτουργίας από το service menu, υπ' ευθύνη σου. Αν πάντως τα μεταλλικά κομμάτια της βάσης ήταν σε σφραγισμένα σακουλάκια και γύρω από το κάδρο της συσκευής υπήρχε προστατευτική ζελατίνα, μην αγχώνεσαι...
Επίσης φίλε Υπερίωνα* (Γιάννης νομίζω?) να σου πω ότι χτες αγόρασα και το BD-60 της Panasonic και κάνει εξαιρετική μετατροπή σε 1080p των DVD !
Σε BD απλά δεν παίζεται!
Πάντως ούτε σε dvd ούτε σε BD κατάφερα να δω σπασίματα σε κίνηση![]()
Σκεφτομαι να αγορασω και εγω το BD60 γιατι μπορει να μην παιζει mkv αλλα εχει καλυτερη εικονα απο τα ανταγωνιστικα player...
βαλε χωρα γερμανια και μετα αλλαξε την γλωσσα,θα σου συντονισει αυτοματα..Γεια σας φιλοι. Από χθες είμαι και εγω κάτοχος μιας P42V10. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Την αγόρασα στη Saturn 1499 σε 12 άτοκες δόσεις.
Συνέδεσα το καλώδιο από το δορυφορικό πιάτο απέυθείας στον δορυφορικό δέκτη ο οποίος είναι προσανατολισμένος στον Hotbird αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να βρεί δορυφόρους.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?
...... Υπάρχει κανενα HD Free στο Hitbird;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.