Panasonic Plasma V10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σας ευχαριστώ πολύ όλους, και για τις ευχές και γιατί μου "ανοίξατε" τα μάτια ! :-)

Λοιπόν έπαθα νίλα: μόλις ήρθε ο φίλος την εγκαταστήσαμε, έφυγε ο άνθρωπος....και αμέσως ήρθαν επισκέπτες! Έκανα Ιώβιο υπομονή μέχρι να φύγουν στις 9:30 (απο τις 6:20 ....)!

Λοιπόν:
ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ:grinning-smiley-043
Χρώμα, κίνηση, 3d αίσθηση ...τα πάντα απίστευτα! τα είχα δει και στο μαγαζί αλλά στο σπίτι είναι εντελώς σε άλλο επίπεδο!
Απίστευτη αίσθηση! Για να καταλάβετε πήγα τα πράγματα λίγο στο extreme να δω τι θα γίνει:
Αντίθεση απο 36 -----στο ---->16
Φωτεινότητα από 0------στο ----> -10
Χρώμα από 30 ------στο ----- 15
οξύτητα απο 5-----στο-----0
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΣΚΙΖΕΙ!!!!! :worshippy:
Και όλα αυτά με DVD αύριο πάω για BD!

Περιττό να σας πω ότι έμεινα ευχαριστημένος ε???

:Banane0:

Απλως ειχες μυαλο και ακουσες τις συμβουλες , ευτυχως που πηρες αυτην και οχι την αλλη που ελεγες...

Και λίγα λες!!!:smile::a0210:

Πάντως χτές βρήκα ένα σημαντικό πρόβλημα:

Δεν μπορούσα να την κλείσω να πάω για ύπνο!
Είδα το LOTR ...(από ότι διαπίστωσα για 1η φορά)...οι λεπτομέρειες στις σκοτεινές σκηνές ήταν κάτι πρωτόγνωρο!

Φαντάζομαι τι θα γίνει όταν βάλω BR!! (σήμερα καλώς εχόντων των πραγμάτων)

Αυτή η τηλεόραση είναι, όχι απλά τίμια για τα λεφτά της, αλλά τεράστια ευκαιρία!!! Ειλικρινά πιστεύω ότι και τα 3πλάσια να κόστιζε πάλι θα τα άξιζε!

Με γεια φίλε και καλές θεάσεις.

Περιττό να σου πω ότι έκανες κορυφαία επιλογή. :firstprize:

Με γεια φίλε και καλές θεάσεις εχουμε κανει την ιδια επιλογη βαλτην στο ΤΗΧ και απολαυσε....δεν χρειαζετε να αλλαξεις τιποτα...

Ευχαριστώ παιδιά!
Σήμερα έβαλα και το πρώτο BR ...η 3D αίσθηση είναι απίστευτη!
Το πόσο επιβεβαιωθήκατε δεν λέγεται!
Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος.

Παρεπιπτόντως:
έβαλα το burn in dvd και είδα ότι ένα pixel είναι κολλημένο σε κόκκινο χρώμα.
Τι είναι αυτό καμένο pixel? ή "ξεκολλάει" μόνο του?
Το είδα μόνο όταν έβαλα το burn in dvd.
Καλύπτεται απο τη εγγύηση?

Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο...η τηλεόραση ήρθε με ένα αυτοκόλλητο στην κάτω πλευρά (δεξιά)...στο Youtube αλλά και σε διαφημήσεις είδα ότι συνήθως έχουνε και σε άλλες θέσεις πχ στη δεξιά πλευρά (πλάϊ) ...εσάς είχε? ή μου δώσανε καμμιά μεταχειρισμένη?

Δυστυχως για το κολλημενο pixel δεν βλεπω να μπορει να γινει κατι , κανενας κατασκευαστης εκτος LG δεν κανει αλλαγη για μονο 1....

Περί pixel, ρίξε και μια ματιά εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=997835&postcount=186

Για τα αυτοκόλλητα, μην ανησυχείς, τελευταία μόνο κάτω δεξιά κολλάει η Panasonic. Για να μην έχεις το άγχος, μπορείς βέβαια πάντα να τσεκάρεις ώρες λειτουργίας από το service menu, υπ' ευθύνη σου. Αν πάντως τα μεταλλικά κομμάτια της βάσης ήταν σε σφραγισμένα σακουλάκια και γύρω από το κάδρο της συσκευής υπήρχε προστατευτική ζελατίνα, μην αγχώνεσαι...

Δεν τρέχει και τίποτε....
Από απόσταση 1 μέτρου ακόμη και που ξέρω που να κοιτάζω ..δεν μπορώ να το εντοπίσω...και αυτό με τις οθόνες του Burn in dvd!
Καλό ήταν να μην υπήρχε αλλά και που υπάρχει δεν με χαλάει! Η εικόνα είναι τόσο καλή που δεν με νοιάζει...
Επίσης φίλε Υπερίωνα* (Γιάννης νομίζω?) να σου πω ότι χτες αγόρασα και το BD-60 της Panasonic και κάνει εξαιρετική μετατροπή σε 1080p των DVD !
Σε BD απλά δεν παίζεται!
Πάντως ούτε σε dvd ούτε σε BD κατάφερα να δω σπασίματα σε κίνηση :-)

*
Το λέω γιατί νομίζω ρώταγες για αυτό το layer σε άλλο νήμα ¨-)

Last edited:
Περί pixel, ρίξε και μια ματιά εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=997835&postcount=186

Για τα αυτοκόλλητα, μην ανησυχείς, τελευταία μόνο κάτω δεξιά κολλάει η Panasonic. Για να μην έχεις το άγχος, μπορείς βέβαια πάντα να τσεκάρεις ώρες λειτουργίας από το service menu, υπ' ευθύνη σου. Αν πάντως τα μεταλλικά κομμάτια της βάσης ήταν σε σφραγισμένα σακουλάκια και γύρω από το κάδρο της συσκευής υπήρχε προστατευτική ζελατίνα, μην αγχώνεσαι...

Ναι όλα ήταν σε σφραγισμένα σακουλάκια!

Thanx για το λινκ :-)

Επίσης φίλε Υπερίωνα* (Γιάννης νομίζω?) να σου πω ότι χτες αγόρασα και το BD-60 της Panasonic και κάνει εξαιρετική μετατροπή σε 1080p των DVD !
Σε BD απλά δεν παίζεται!
Πάντως ούτε σε dvd ούτε σε BD κατάφερα να δω σπασίματα σε κίνηση :-)

Σκεφτομαι να αγορασω και εγω το BD60 γιατι μπορει να μην παιζει mkv αλλα εχει καλυτερη εικονα απο τα ανταγωνιστικα player...

Σκεφτομαι να αγορασω και εγω το BD60 γιατι μπορει να μην παιζει mkv αλλα εχει καλυτερη εικονα απο τα ανταγωνιστικα player...

Και πολύ σωστά θα κάνεις!!
Έτσι σκέφτηκα και εγώ, πήρα ένα player με κορυφαία εικόνα και αν θέλω mkv δίνω ένα κατοστάρικο και πέρνω ένα Media player.
Με το άθροισμα των χρημάτων κανένα player δεν έχει καλύτερη εικόνα απο το BD-60 και μεγαλύτερη "ευκολία" απο ένα media player

Γεια σας φιλοι. Από χθες είμαι και εγω κάτοχος μιας P42V10. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Την αγόρασα στη Saturn 1499 σε 12 άτοκες δόσεις.
Συνέδεσα το καλώδιο από το δορυφορικό πιάτο απέυθείας στον δορυφορικό δέκτη ο οποίος είναι προσανατολισμένος στον Hotbird αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να βρεί δορυφόρους.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Γεια σας φιλοι. Από χθες είμαι και εγω κάτοχος μιας P42V10. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Την αγόρασα στη Saturn 1499 σε 12 άτοκες δόσεις.
Συνέδεσα το καλώδιο από το δορυφορικό πιάτο απέυθείας στον δορυφορικό δέκτη ο οποίος είναι προσανατολισμένος στον Hotbird αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να βρεί δορυφόρους.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?
βαλε χωρα γερμανια και μετα αλλαξε την γλωσσα,θα σου συντονισει αυτοματα..