Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια ερώτηση στον φίλο με τις φωτογραφίες. Στην τελευταία μας δείχνεις οτι εχεις συνδεσει τον η/υ με την τβ σωστα; Η εικονα ομως δεν ειναι ιδια.. Λειπουν τα εικονηδια κ ολα τα σχετικα.. Εκτος αυτου δεν πιανει ολο το ευρως της οθονης.. Εχει μαυρες μπαρες πανω κατω δεξια αριστερα! Ετσι το εχεις εσυ επιτηδες η ετσι τα δειχνει οταν ειναι συνδεμενη στον υπολογιστη;

Άντε από βδομάδα να μπαίνουμε και εμείς στο club σιγά σιγά !!!

Άντε με το καλό.. εγώ πέρασα από Κωτσόβολο πάλι σήμερα... Σεπτέμβριο θα ρθει σνιφ σνιφ... :(:bigcry::bigcry:

Κ κατι ακόμα.. Το "ΜΑΥΡΟ" Της Συγκεκριμένης Τβ.. Το έχει συγκρίνει κανείς σας με το Μαύρο για παράδειγμα μιας Samsung C7000 να μ πει ποιό είναι καλύτερο; Το λέω αυτό γιατι πριν κανα δυο μηνες π πηγα σ εναν φιλο μ π εχει την Samsung C7000 47" θυμάμαι πως στο σκοταδι μ οταν εσβηνε τελειως η εικόνα μ έκανε μεγαλη εντυπωση το ποσο μαυρα τα δειχνει! Το ίδιο εντυπωσιακό θα ειναι κ στην VT30 η να μην περιμένω τέτοιες επιδόσεις λόγο plasma? σορρυ για το πρηξιμο.. Απο υπολογιστες μπορει να ξερω αρκετα αλλα απο τβ ειναο η πρωτη φορα που εκατσα ν ασχοληθω μιας κ ηρθε η στιγμη ν αγοράσω! Τώρα μαθαινω κ εγώ! :)

γεια σας παιδια!εχω φτασει τις πρωτες 100 ωρες και σιγα σιγα θα αρχισω να βλεπω κανονικα..Αυτο που θελω ειναι να μου δωσετε τις ιδεες σας οσων αφορα τα picture & aydio settingς της τηλεορασης..πχ τι χρειαζετε να εχω ενεργοποιημενο και τι οχι σε καθε πηγη,πανω κατω τι picture settings Χρειαζομαι(contrast,brightness,gamma Κτλ)..περιμενω την βοηθεια σας γιατι calibrator Δεν μπορω να βρω δυστηχως και ειμαι και απειρος τελειως με τις πανασονικ..

Κ κατι ακόμα.. Το "ΜΑΥΡΟ" Της Συγκεκριμένης Τβ.. Το έχει συγκρίνει κανείς σας με το Μαύρο για παράδειγμα μιας Samsung C7000 να μ πει ποιό είναι καλύτερο; Το λέω αυτό γιατι πριν κανα δυο μηνες π πηγα σ εναν φιλο μ π εχει την Samsung C7000 47" θυμάμαι πως στο σκοταδι μ οταν εσβηνε τελειως η εικόνα μ έκανε μεγαλη εντυπωση το ποσο μαυρα τα δειχνει! Το ίδιο εντυπωσιακό θα ειναι κ στην VT30 η να μην περιμένω τέτοιες επιδόσεις λόγο plasma? σορρυ για το πρηξιμο.. Απο υπολογιστες μπορει να ξερω αρκετα αλλα απο τβ ειναο η πρωτη φορα που εκατσα ν ασχοληθω μιας κ ηρθε η στιγμη ν αγοράσω! Τώρα μαθαινω κ εγώ! :)

Καλησπερα φιλε..Μην συγκρινεις μετριοτητες με την VT30....Προς θεου....

γεια σας παιδια!εχω φτασει τις πρωτες 100 ωρες και σιγα σιγα θα αρχισω να βλεπω κανονικα..Αυτο που θελω ειναι να μου δωσετε τις ιδεες σας οσων αφορα τα picture & aydio settingς της τηλεορασης..πχ τι χρειαζετε να εχω ενεργοποιημενο και τι οχι σε καθε πηγη,πανω κατω τι picture settings Χρειαζομαι(contrast,brightness,gamma Κτλ)..περιμενω την βοηθεια σας γιατι calibrator Δεν μπορω να βρω δυστηχως και ειμαι και απειρος τελειως με τις πανασονικ..

Μην βιαζεσαι και παθεις καμια ζημια
περιμενε λιγο να πας στις 500 ωρες
με cinema και γαμμα στο 2.5 βλεπεις μια χαρα και στρωνεις ταυτοχρονα
Το εγραψε εδω στο φορουμ ο Μ. Καστρουνης και ειχε απολυτο δικιο
ετσι απροβληματιστα εστρωσα και εγω την TX-P58V10Ε μου

Last edited:

Ειναι καλουτσικο το μαυρο ναι :earmuffs:
441.jpg

527.jpg

496.jpg

493.jpg

491.jpg

το gamma πως το αλλαζω?

Eικονα -> καρτελα 2 -> Για προχωρημενους -> Gamma
Σε THX δεν υπαρχει οποτε εαν θες να το πειραξεις βαλε Cinema η κατι αλλο

Last edited:
500 ωρες?!πολλες δεν ειναι?εχω μια εβδομαδα μονο 1 3d εχω δει και τιποτα αλλο..μονο το εχω στο νοβα στο ζουμ 3 με ΤΗΧ και ifc medium+eco on..

Ναι πολλες ειναι καμια 200αρα ειναι καλα.
Στο ζουμ 3 γιατι?
Εγω το IFC το εχω στο maximum

Λιπων,η ρυτμισεις μου (μπορη να ειναι και λαθος ?!?! )
video mode - THX
contrast - 29
brightness - -1
colour - 28
sharpness - 3
vivid colour - off
eco mode - off
P-NR - off
Intelligent Frame Creation - off
Resolution Enhancer - mid
Side Panel - high
16:9 Overscan - off

dsc01588k.jpg

dsc01587ck.jpg

dsc01586j.jpg

dsc01585nb.jpg

...τους εβγαλα 05.30 - ακομα κιμομουν :laugh:
...μου φενετε η εικονα λιγω σκοτινη - μα η η ρυτμισεις ειναι για στροσιμω ...

Μια ερώτηση στον φίλο με τις φωτογραφίες. Στην τελευταία μας δείχνεις οτι εχεις συνδεσει τον η/υ με την τβ σωστα; Η εικονα ομως δεν ειναι ιδια.. Λειπουν τα εικονηδια κ ολα τα σχετικα.. Εκτος αυτου δεν πιανει ολο το ευρως της οθονης.. Εχει μαυρες μπαρες πανω κατω δεξια αριστερα! Ετσι το εχεις εσυ επιτηδες η ετσι τα δειχνει οταν ειναι συνδεμενη στον υπολογιστη;
Φιλε notisxodos "Η εικονα ομως δεν ειναι ιδια.." - ενουσα για το μαυρο - που φενετε σαν γρει ...
- Λειπουν τα εικονηδια κ ολα τα σχετικα.. - εαν σινδεσεις δευτερη οθονη στο PC - φενετε μονο το Wallpaper απ'το main displey ...
- Εκτος αυτου δεν πιανει ολο το ευρως της οθονης.. Εχει μαυρες μπαρες πανω κατω δεξια αριστερα! Ετσι το εχεις εσυ επιτηδες η ετσι τα δειχνει οταν ειναι συνδεμενη στον υπολογιστη - ΟΧΙ ΠΙΑ - αυτο ηθανε ενα προβλιματακη , που διορθοσα μεσo "Catalist" της καρτα γραφικον του PC -
catalist.png

... εβαλα το Overscan στο 0% - και τωρα ειναι Full

441.jpg

527.jpg

496.jpg

493.jpg

491.jpg

ΠΩΩΩΩΩΩ !!! Μόλις εκσπερμάτωσα... εγκεφαλικά!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

441.jpg

527.jpg

496.jpg

493.jpg

491.jpg

Καλησπερα..Οι φωτος αυτες ειναι απο την Samsung C7000 η απο την VT30;;;Γιατι αν ειναι απο την C7000,εχω να σας πω οτι σε πραγματικες συνθηκες δεν εχουν καμμια σχεση αυτες οι φωτος με την εικονα της C7000....Η C7000 εχει μετριοτατη εικονα στην πραγματικοτητα και κακιστο μαυρο εννοειτε λογο EDGE LED....Οι φωτος αυτες οπβς τις βλεπω εγω δειχνουν καταπληκτικη εικονα με απιστευτα καλο και βαθυ μαυρο οπως αυτο βεβαια μπορει να φανει σε μια φωτο....

Last edited:
Η πανασόνικ είναι. Και το μαύρο της τηλεόρασης είναι σαφώς φωτεινότερο από το πλαίσιο της τηλεόρασης.

Απλά, το ότι αυτό φαίνεται στην φωτογραφία, αν η μηχανή ήταν στο αυτόματο, η αντίθεση τριγυρίζει το 2000:1 (ή την αντίθεση της D550 τέλος πάντων).
Τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο λευκό έχει κοπεί από τον άσπρο κύκλο (το λογότυπο του FX είναι ολόκληρο στην φωτογραφία, αλλά δεν ξέρω αν είναι λευκό ή διάφανο)...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η πανασόνικ είναι. Και το μαύρο της τηλεόρασης είναι σαφώς φωτεινότερο από το πλαίσιο της τηλεόρασης.

Καλησπερα..Απο τις φωτος βλεπεις οτι το μαυρο ειναι φωτεινοτερο απο το πλαισιο της τηλεορασης;