Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μιλαμε για ματροσκες τα συγκεκριμενα ειναι στο ιδιο folder με το ιδιο ονομα αλλα δεν τα βλεπει.
Ειναι αποτσεκαρισμενα.
Δεν χρησιμοποιω καποιο third party , αυτον των windows (7 64bit)

Last edited:
Και αυτο.

PS: Ρε παιδια ο χρονος που εχει το forum για edit ειναι τραγικα λιγος και τα διπλοποστ πεφτουν βροχη αυξηστε το λιγο

Και αυτο.

PS: Ρε παιδια ο χρονος που εχει το forum για edit ειναι τραγικα λιγος και τα διπλοποστ πεφτουν βροχη αυξηστε το λιγο

Τον DLNA των Win 7 δεν τον ξέρω γιατι έχω xp οπότε δεν έχω άποψη.
Πάντως έαν τα παίζεις απο σκληρό δίσκο στον media player της τηλεόρασης, δοκίμασε να μετονομάσεις τα αρχεία ώστε να μην έχουν κενά. Βάλε τελείες όπου έχεις κενό και στα δυο φυσικά έτσι ώστε το file name να είναι κοινό.
Επίσης σου προτείνω να χρησιμοποιείσεις το mkvmerge για να ενσωματώσεις τους υποτιτλους στην ματροσκα. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις none στο compression.

Last edited:
Τον DLNA των Win 7 δεν τον ξέρω γιατι έχω xp οπότε δεν έχω άποψη.
Πάντως έαν τα παίζεις απο σκληρό δίσκο στον media player της τηλεόρασης, δοκίμασε να μετονομάσεις τα αρχεία ώστε να μην έχουν κενά. Βάλε τελείες όπου έχεις κενό και στα δυο φυσικά έτσι ώστε το file name να είναι κοινό.
Επίσης σου προτείνω να χρησιμοποιείσεις το mkvmerge για να ενσωματώσεις τους υποτιτλους στην ματροσκα. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις none στο compression.

Του ενσωματα, τους εδωσα και ονομα 1,2,3 κτλ και τωρα δεν τα βλεπει κανθολου, στον υπολογιστη παιζουν κανονικα.

θελω την βοηθεια σας για ρυθμισεις σε πολυ φωτεινο χώρο.
ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την αποδοση κατα την διαρκεια της ημερας. το βραδυ ολα οκ. αλλα απο το πρωι μεχρι να βραδιασει με πιανει η ψυχη μου.

νομιζω οτι ειναι πολυ χαλια.....

θελω την βοηθεια σας για ρυθμισεις σε πολυ φωτεινο χώρο.
ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την αποδοση κατα την διαρκεια της ημερας. το βραδυ ολα οκ. αλλα απο το πρωι μεχρι να βραδιασει με πιανει η ψυχη μου.

νομιζω οτι ειναι πολυ χαλια.....

Απο οσο ξερω οι ρυθμισεις Pro1, Pro2 τερματιζουν σε λιγοτερο απο 100nits τα οποια σε πολυ φωτεινο χωρο μαλλον δεν θα ειναι αρκετα.

Η ρυθμιση του THX αν ανεβασεις κι αλλο το contrast δεν σου κανει ?

Υπαρχει και το dynamic φυσικα αλλα εκει η ανακριβεια παει συννεφο.

Του ενσωματα, τους εδωσα και ονομα 1,2,3 κτλ και τωρα δεν τα βλεπει κανθολου, στον υπολογιστη παιζουν κανονικα.

είσαι σίγουρος ότι επέλεξες none στο compression και όχι κενό ;
Φωτίζεις την γραμμή του κάθε υπότιτλου και επιλέγεις το tab "extra options" και στο Compression βαζεις none
δες φωτο

Attachments

• Image 1.jpg
    Image 1.jpg
    86 KB · Views: 52
Οκ το εκανα οπως λες και παιζει ευχαριστω.
Αλλα κανει κολληματα καθισα να δω ενα επεισοδιο και μου εσπασε τα νευρα.
Μερικες φορες παει σπαστα σαν να laggarei και αλλες φορες κολλαει τελειως η εικονα και βγαζει please wait.

Παω να τα βαλω σε ενα flashaki και να την δω στην tv των 400 της κρεβατοκαμαρας με ενα κλικ.

Τραγικοτητες της πανασονικ τρααγικοτητες εν ετη 2011 να κανουμε αλχημιες για να παιξει ενα κωλο mkv με υποτιτλους σε μια τηλεοραση των 2000

Οκ το εκανα οπως λες και παιζει ευχαριστω.
Αλλα κανει κολληματα καθισα να δω ενα επεισοδιο και μου εσπασε τα νευρα.
Μερικες φορες παει σπαστα σαν να laggarei και αλλες φορες κολλαει τελειως η εικονα και βγαζει please wait.

Παω να τα βαλω σε ενα flashaki και να την δω στην tv των 400 της κρεβατοκαμαρας με ενα κλικ.

Τραγικοτητες της πανασονικ τρααγικοτητες εν ετη 2011 να κανουμε αλχημιες για να παιξει ενα κωλο mkv με υποτιτλους σε μια τηλεοραση των 2000

Συμφωνώ ο media player της Panasonic ειναι για κλωτσιές.
Προσωπικά δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ.
Παρε ένα οικονομικο εξωτερικο media player και θα βρεις την υγειά σου.
Παρεπιπτώντως η crystal audio ετοιμαζει νεο πολλά υποσχόμενο player

http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/c5e91f80-05f9-4130-8fae-113cdaf61226.aspx

σε πολύ καλή τιμή 70 ευρώ.

παιδια μπορουμε να δουμε p2p links(παιζουν μεσω sopcast) μεσω dlna στην τηλεοραση?

προς το παρον βλεπω ταινιες απο το media player της tv
και παρατηρω οτι σε οσες ΔΕΝ ειναι 16 :9 δηλαδη full screen
οι μαυρες οριζοντιες μπαρες δεν φευγουν με το zoom
υπαρχει καποια ρυθμιση για να μειωθει ο κινδυνος απο αυτες τωρα στην αρχικη φαση στρωσιματος ?

Παιδες εχω μια απορια σχετικα με την ST30.Αυτο το ifc ισχυει μονο για ταινιες γιατι σε ολα τα site βλεπω μονο 24p smooth film η ισχυει και για κανονικη τηλεοραση?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδες εχω μια απορια σχετικα με την ST30.Αυτο το ifc ισχυει μονο για ταινιες γιατι σε ολα τα site βλεπω μονο 24p smooth film η ισχυει και για κανονικη τηλεοραση?

Καλησπερα...Το 24p Smooth Film ειναι το ιδιο και το αυτο με το IFC..Απλα στο εμφανιζει με την ονομασια 24p Smooth Film οταν εχεις βαλει BlueRay..Σε οτιδηποτε αλλο(Καναλια,Dvd)στο εμφανιζει σαν IFC....

προς το παρον βλεπω ταινιες απο το media player της tv
και παρατηρω οτι σε οσες ΔΕΝ ειναι 16 :9 δηλαδη full screen
οι μαυρες οριζοντιες μπαρες δεν φευγουν με το zoom
υπαρχει καποια ρυθμιση για να μειωθει ο κινδυνος απο αυτες τωρα στην αρχικη φαση στρωσιματος ?

Παρακολούθησε με μπάρες βρε. Μην χαλάς την εικόνα. Δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε καμία τηλεόραση από τις μπάρες των φιλμ με λόγο πλευρών 2,35:1.

Προσωπικά δεν είδα ούτε μία ταινία με zoom από την 1η μέρα που πήρα plasma......

Παρακολούθησε με μπάρες βρε. Μην χαλάς την εικόνα. Δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε καμία τηλεόραση από τις μπάρες των φιλμ με λόγο πλευρών 2,35:1.

Προσωπικά δεν είδα ούτε μία ταινία με zoom από την 1η μέρα που πήρα plasma......

ναι βρε οκ...
απλα επειδη ειναι αστρωτη ρωτησα εσας τους experts..
ρωτωντας πας στην πολη...:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα...Το 24p Smooth Film ειναι το ιδιο και το αυτο με το IFC..Απλα στο εμφανιζει με την ονομασια 24p Smooth Film οταν εχεις βαλει BlueRay..Σε οτιδηποτε αλλο(Καναλια,Dvd)στο εμφανιζει σαν IFC....

Για την ακρίβεια, σε οποιοδήποτε κλιπ με 24fps ή 23.976fps, ανεξαρτήτως πηγής.

Μπορεί κάποιος κάτοχος να περιγράψει τι είναι το 24 smooth cinema; Είναι παρεμβολή; Λειτουργεί σαν το IFC; (π.χ. στο μέγιστο είναι στα 60 Hz; )
Είναι δηλαδή το ίδιο με το IFC με άλλο άνομα;

Νομιζω δεν εχει αναφέρει κανείς τις δυνατότητες της VT30 στον ήχο. Για ταινίες, PS3, ποια επιλογή είναι η καλύτερη; Εδώ είναι το πινακάκι με αυτά που παρέχει η TV στον τομέα «ήχος». Ας μας πουν κάτοχοι της VT30, μέχρι να έρθει και η σειρά μας.. χε,χε

Sound & Power Output
■THX™
■Dolby Digital Plus
■Dolby Pulse
■DTS 2.0
■V-Audio ProSurround 2.1
■THX-3D