Τον DLNA των Win 7 δεν τον ξέρω γιατι έχω xp οπότε δεν έχω άποψη.
Πάντως έαν τα παίζεις απο σκληρό δίσκο στον media player της τηλεόρασης, δοκίμασε να μετονομάσεις τα αρχεία ώστε να μην έχουν κενά. Βάλε τελείες όπου έχεις κενό και στα δυο φυσικά έτσι ώστε το file name να είναι κοινό.
Επίσης σου προτείνω να χρησιμοποιείσεις το mkvmerge για να ενσωματώσεις τους υποτιτλους στην ματροσκα. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις none στο compression.
θελω την βοηθεια σας για ρυθμισεις σε πολυ φωτεινο χώρο.
ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την αποδοση κατα την διαρκεια της ημερας. το βραδυ ολα οκ. αλλα απο το πρωι μεχρι να βραδιασει με πιανει η ψυχη μου.
νομιζω οτι ειναι πολυ χαλια.....
Του ενσωματα, τους εδωσα και ονομα 1,2,3 κτλ και τωρα δεν τα βλεπει κανθολου, στον υπολογιστη παιζουν κανονικα.
Οκ το εκανα οπως λες και παιζει ευχαριστω.
Αλλα κανει κολληματα καθισα να δω ενα επεισοδιο και μου εσπασε τα νευρα.
Μερικες φορες παει σπαστα σαν να laggarei και αλλες φορες κολλαει τελειως η εικονα και βγαζει please wait.
Παω να τα βαλω σε ενα flashaki και να την δω στην tv των 400 της κρεβατοκαμαρας με ενα κλικ.
Τραγικοτητες της πανασονικ τρααγικοτητες εν ετη 2011 να κανουμε αλχημιες για να παιξει ενα κωλο mkv με υποτιτλους σε μια τηλεοραση των 2000
Παιδες εχω μια απορια σχετικα με την ST30.Αυτο το ifc ισχυει μονο για ταινιες γιατι σε ολα τα site βλεπω μονο 24p smooth film η ισχυει και για κανονικη τηλεοραση?
προς το παρον βλεπω ταινιες απο το media player της tv
και παρατηρω οτι σε οσες ΔΕΝ ειναι 16 :9 δηλαδη full screen
οι μαυρες οριζοντιες μπαρες δεν φευγουν με το zoom
υπαρχει καποια ρυθμιση για να μειωθει ο κινδυνος απο αυτες τωρα στην αρχικη φαση στρωσιματος ?
Παρακολούθησε με μπάρες βρε. Μην χαλάς την εικόνα. Δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε καμία τηλεόραση από τις μπάρες των φιλμ με λόγο πλευρών 2,35:1.
Προσωπικά δεν είδα ούτε μία ταινία με zoom από την 1η μέρα που πήρα plasma......
Καλησπερα...Το 24p Smooth Film ειναι το ιδιο και το αυτο με το IFC..Απλα στο εμφανιζει με την ονομασια 24p Smooth Film οταν εχεις βαλει BlueRay..Σε οτιδηποτε αλλο(Καναλια,Dvd)στο εμφανιζει σαν IFC....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.