Ρε παιδια εγω εχω ενα αλλο προβλημα. Οταν κουναω τα ματια μου δεξια αριστερα γρηγορα βλεπω μια πρασιναδα να ακολουθει πουδεν την βλεπουν οι αλλοι.
Μηπως εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα; υπαρχει λυση απο ρυθμιση;
Το βλεπω ιδιαιτερα σε μαυρο χρωμα
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Επισης για την ενεργοποιηση του arc hdmi θελει καποια ρυθμιση;
Θελω να κανω συνδεση με hdmi και ενισχυτη. Ευχαριστω εκ των προτερων
Κι εγώ το βλέπω.
Δεν φτιάχνει. Σιγά το πράγμα μωρέ
Όχι, δε θέλει κάποια ρύθμιση (τουλάχιστον στην ST30 μου, σε σύνδεση με ένα samsung home cinema).
Δυστυχως τα βλεπω (έβλεπα) και εγω μεχρι που που ειπα "δε γ@μ..!" και πλέον δεν τα παρατηρώ. Ειναι rainbow effect η green κάτι δε θυμαμαι. Το ειχα αναφερει σε παλιότερο ποστ. Οι άλλοι δεν τα εβλεπαν.. εγω τα έβλεπα. Είναι θεμα ματιου κάθε ανθρώπου. Οι περισσότεροι δεν τα βλεπουν.. εμεις οι 2 δυστυχως ειμαστε "εκλεκτοι"Ρε παιδια εγω εχω ενα αλλο προβλημα. Οταν κουναω τα ματια μου δεξια αριστερα γρηγορα βλεπω μια πρασιναδα να ακολουθει πουδεν την βλεπουν οι αλλοι.
Μηπως εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα; υπαρχει λυση απο ρυθμιση;
Το βλεπω ιδιαιτερα σε μαυρο χρωμα
Εμένα δεν με απασχολεί το PT. Μόνο το DSE που είναι πολύ εκνευριστικό σε sports. Ααα, και τι το έγραψα, το κολλημένο pixel που ξεκόλλησε -ξαναματακόλλησε... Με τις ώρες του είναι...
Τα Phosphor Trails οταν ξεκινησα να τα βλεπω -αφού οταν παρατηρησα το φαινόμενο, σε καθε ταινια κοιταζα περισσοτερο να δω τα "πρασινα φιδακια" παρα τη ταινια- ... χαλιομουνα ψυχολογικα ολο και περισσοτερο... μετα απο καποιες μερες χαλαρωσα και ειπα "δε βαριεσαι...." και το "διεγραψα" απο τη μνημη μου, και πραγματικα τωρα παιδια δεν το παρατηρω ΚΑΘΟΛΟΥ, επειδή coolαρα λίγο με το θεμα. Αυτο αν κανετε.. χαλαρωσετε και αφεθειτε στην ιερή εικόνα της VT.. δεν θα σας ξαναδημιουργησει προβλημα.. Κακως βεβαια που το αναφερατε ξανα... επειδη στην επομενη ταινια που θα δω με φιλους.. ισως τους ξανα ζαλισω παλι με το φαινόμενο.. τι μου το θυμίσατε!!!pp
![]()
Παντως εγω χαμηλωσα την αντιθεση στο 30 και ανεβασα λιγο την φωτεινοτητα στο 8. Ειναι ελαχιστα καλυτερα τα πραγματα.
Φωτεινότητα στο 8;
Δε γκριζάρει το μαύρο εκεί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.