Πέτρος Νικολαιδης: Για ελιτ μιλησες εσυ και όχι εγω -ακριβως το αντιθετο-.
Εσυ έγραψες "Εκει δεχομαστε να μας παρακολουθουν ,να εμπορευονται τα ονειρα μας τις σπουδες στα γυμνασια στα λυκεια κλπ ".ε το δέχεσαι αυτό; από ότι φαίνεται το δέχεσαι.
'Οσο για κάποιον που έγραψε ότι το άσυλο είναι αναχρονιστικό , την άποψη μου την είπα στο πρωτο mail μου και αν απειλείται ή όχι η δημοκρατία, εξαρταται τη σημαίνει για εσένα δημοκρατία. Δε θα έλεγα ότι έχουμε 100% δημοκρατία, εάν καταλαβαίνεις τι εννοω καλώς....
Πανκροκ: μεγάλη συζήτηση ανοίγεις και θα ξεφυγουμε από το θέμα. Αλλά να το πω απλά, αν και οι κοινωνικοί αγώνες δε θα μπορουσαν να συγκριθούν με το παράδειγμα, ας το πω απλά. εσυ προτείνεις να καταργηθεί το ποδόσφαιρο γιατί γίνονται επεισόδια; ή να καταργηθεί το internet γιατί πωλούνται ναρκωτικά μέσω αυτού; κλπ.
Ας διαβάσετε το μήνυμα του μελίδη μιχάλη (terminator) και τι λέτε; εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα όταν διαβάζω ότι κυκλοφορούν τέτοια άτομα ανάμεσά μας.Δε θα αναπτυχθώ περισσότερο στα γραφόμενά του γιατί η πίεση θα χτυπήσει 20.Λυπάμαι πραγματικά .
Προς υπόλοιπους: Το ότι κάποιοι καταστρέφουν δε συμφωνώ αλλά όταν γενικεύεται ότι όλοι στο Πολυτεχνείο είναι τσογλάνια κάνετε μεγάλο λάθος εκτός αν είστε μέλη της ΠΑΣΠ όπου έκαναν την εμφάνισή τους με καδρόνια και
κράνη και ξυλοκόπησαν κόσμο ανελέητα. Κανένας σας δεν έγραψε για αυτά τα τσογλάνια τίποτα.Και ποιος θα επιλέξει βρε παιδιά ποιους θα συλλάβει η "αστυνομία"; όλους όσους είναι μέσα στο Πολυτεχνείο: Δείχνει ότι δεν έχετε συμμετέχει ποτέ γιατί μέσα στο χώρο δεν βρίσκονται μονο 30 άτομα που κάνουν επεισόδια αλλά τι λέω τώρα. Ας έχεται το μουράτο αυτοκινητάκι σας, τη δουλίτσας σας με σκυμμένο το κεφάλι, την έλλειψη εκπαιδευτικού συστήματος, την έλλειψη ανθρωπιάς, τη γκομενίτσα - αντικείμενο κλπ .
Αυτή εννοω ότι είναι η ελλάδα σας. εγώ δε θα συμμετεχω σε αυτό το πανηγύρι, ας σκεφτεί ο καθένας τι κάνει για να αλλάξει τα πράγματα
Κλέιστε την τηλεόραση και κοιτάξτε γύρω σας πως είναι η κοινωνία μας
Άραγε γιατί πήραμε αυτή τη θέση στο ποσοστό διαφθοράς;
Γίνεται ΕΝΕΡΓΟΙ αφήστε την φιλοσοφία της καρέκλας και του εφησυχασμού
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ