Απάντηση: παρολο το διαβασμα συμπερασμα δεν βγαινειγια τη νεα αγορα
Tότε έκανες εξ'αρχής λάθος επιλογή. Η GT30 είναι κατηγορίας hi-end, και εκεί αποσκοπεί να αποδίδει τα μέγιστα. Hi-end είναι 720p-1080p. Θα μου πεις αφού είναι αυτής της κατηγορίας, γιατί να μην μπορεί να αποδώσει καλά και σε SD. Προσωπικά πιστεύω πως μπορεί, αλλά στο κάτω-κάτω δεν με απασχολεί, για διαφορετικό λόγο θα την αγόραζα. Όσο για την διαφορά με την ST, νομίζω πως διακρίνετε από ένα πιο έμπειρο μάτι με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Σίγουρα θα έκανες την δουλειά σου δαπανώντας πολύ λιγότερα χρήματα.
κοιταξε να δεις δεν θα κρινω μια τηλεοραση εκει που βολευει αυτην. Διευκρινησα εξαρχης οτι βλεπω τηλεοπτικο και dvdrip και επ'ευκαιριας θα αρχισω και HD.
Το HD αναμενεται να ειναι το 20-30% του χρονου. Αρα λοιπον αναλογο βαρος θα του δωσω.
Συγκρινω διαφορετικες τηλεορασεις με το ιδιο υλικο. Τοσο σε SD οσο και σε HD δεν ειδα κατι το οποιο να με ενθουσιαζει.
Να το πω διαφορετικα. Τι περισσοτερο εχει η GT απο την ST? Την οποια δευτερη την επαιρνα και πιο φθηνα και δωρο 2 γυαλια. Αξιζει την παραπανω διαφορα?
Για ενα μεσο θεατη, που ειμαι, νομιζεται οτι μου προσφερει κατι περισσοτερο η πλασμα? Στην D6000 στο αντιστοιχο υλικο εγω δεν ειδα κατι ουσιαστικα διαφορετικο σε εικονα. Επαιξα με τις ρυθμισεις λιγο στη δευτερη και ειδα οτι ερχεται κοντα στα γουστα μου. Μονο η φωτεινοτητα με ανοχλουσε αλλα και αυτη ρυθμιζοταν.
Tότε έκανες εξ'αρχής λάθος επιλογή. Η GT30 είναι κατηγορίας hi-end, και εκεί αποσκοπεί να αποδίδει τα μέγιστα. Hi-end είναι 720p-1080p. Θα μου πεις αφού είναι αυτής της κατηγορίας, γιατί να μην μπορεί να αποδώσει καλά και σε SD. Προσωπικά πιστεύω πως μπορεί, αλλά στο κάτω-κάτω δεν με απασχολεί, για διαφορετικό λόγο θα την αγόραζα. Όσο για την διαφορά με την ST, νομίζω πως διακρίνετε από ένα πιο έμπειρο μάτι με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Σίγουρα θα έκανες την δουλειά σου δαπανώντας πολύ λιγότερα χρήματα.
Last edited: