Όσο λαχταριστή και να είναι η μικρή Metric έχει μια έλειψη σημαντική για σπιτικό hi-fi, την έλειψη μετατροπέων στα 192Khz.
Μπορεί να μην είναι το τέλος του κόσμου και προσωρινά να μην σε ενδιαφέρει κάν (προς το παρόν επαναλαμβάνω) γιατι ίσως να μην έχεις τέτοια αρχεία αλλα επειδή τιμολογιακά είναι τσουχτερή θα σε πειράξει αργότερα που τα 192K αρχεία σου θα τα κατεβάζει σε 96K για να τα παίξει κάτι που
ίσως να μην έχει μεγάλη σημασία αλλα
σίγουρα θα σου την σπάει.
Αν σε ενδιαφέρει στα δικά μου αυτιά το 192 ακούγεται αν η εγγραφή μπορεί να το εκμεταλλευτεί ακόμα και σε καλές ρόκ εγγραφές ενώ άμα ακούς μεγάλες ορχήστρες κλασσικής τότε ούτε που το συζητώ.
Δεν στα γράφω όλα αυτά για να υποτιμήσω την απίθανη αυτή κάρτα/Dac. Απλά επειδή
αγοράζοντας μια Metric πληρώνεις και άλλα πράγματα τα οποία δεν θα σου χρειαστούν όλα στο στερεοφωνικό σου γιαυτό και η πιό οικονομική έχει κάποιους περιορισμούς που είναι πολύ πιθανόν να στην σπάσουν έστω και ψυχολογικά στην πορεία.
Εαν έχεις την δυνατότητα (αν την είχα εγώ θα είχα ήδη την φωτό στο προσκεφάλι μου) η Lio8 είναι που καλύπτει τα πάντα έχει όμως και τρία χιλιάρικα :bigcry:
Τεσπά αυτός είναι και ο κύριος λόγος που σου πρότεινα και το Mytek 192 που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει ηχητικά ενώ σου παρέχει πάνω κάτω στα ίδια λεφτά με την οικονομική Metric κάποια features και παραμετροποιήσεις που θα σου φανούν
όλα πολύ χρήσιμα και που δεν χρειάζεται να πάς σε ΙΕΚ ηχοληψίας για να μάθεις να τις παίζεις στα δάκτυλα..
Aν φτάνει η τσέπη σου στα τρία χιλιάρικα έστω και με κάποια υπέρβαση τότε δεν το συζητώ προχώρα άφοβα αν όχι έχε όλα αυτά που σου γράφω υπόψη σου.