Δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά μου φαίνεται από το λίγο που κοίταξα στα 3200-6400 η k-x γράφει καλύτερα??
Δέστες στο 100%...
Tο Imaging resource δεν ειναι σοβαρο site .Αν θυμαμαι καλα παραδεχτηκε κατοπιν πιεσης και στοιχειων που παρατεθηκαν οτι επαιρνε φωτογραφιες για τεστ .... φωτογραφιζοντας μια ............ φωτογραφια !!
Επισης στο τεστ της 60D χρησιμοποιει τον 16-35L ενω στην Κ5 ειχε στα πρωτα τεστ καποιον Sigma χωρις να αναφερει ποιον και κατοπιν τον Πενταξ 17-70 που κανει 1000 ευρω φθηνοτερα απο τον Κανον.
Εγω θα ελεγα πως την Κχ την ξερουμε ενω την 3100 οχι , πραγμα που σημαινει οτι μπορει να αξιζει τα παραπανω χρηματα αλλα αυτο μενει να το δουμε.
Προσωπικα θα πηγαινα στην Κχ γιατι μου αρεσει πολυ η φιλοσοφια των Πενταξ με τους παλιους φακους και σε αυτη την τιμη ειναι αριστη αγορα εκτος και αν ειναι πολυ σημαντικο το βιντεο οπου η 3100 υπερεχει καθαρα.

...αλλά ο θόρυβος που υπάρχει ειδικά στις κάτω φωτογραφίες και συγκεκριμένα πάνω στο φλιτζάνι είναι αρκετά έντονος .
Κάνω λάθος ?
Δεν ξέρω αν κάνεις λάθος αλλά αυτό που βλέπω (αν εννοείς το φλυτζάνι κάτω δεξιά στα 12800) είναι ότι έχει ψιλοκάψει μαύρα, γι'αυτό δεν φαίνεται ο θόρυβος, αν κοιτάξεις στους μεσαίους τόνους ο θόρυβος στην 3100 είναι πιο οξύς...
δοκιμάσω αρχικά και τη λύση του IKEA με τις πράσινες επαναφορτιζόμενες ( 4ΑΑ και 2ΑΑΑ +φορτιστης=15Ευρώ)που νομίζω στο Dpgr είχαν πάρει θετικά σχόλια.
Νίκος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.