Επηρεάζει την εκχύλιση;Καλημέρα αν το καλάθι σου παίρνει δοκίμασε 19-19.5 γραμμάρια με ανάλογο κόψιμο φυσικά....

Ξεβιδωμα μαχαίρια και καθάρισμα με οδοντόβουρτσα πινέλα κλπ. Ίσως Κι σκούπα βοηθάει ...Επανασύσταση μαχαιριών και μύλου.... έτοιμος ...Χρησιμοποιείτε grindz για καθάρισμα μύλου;
Όταν καθαριζετε το μύλο με grindz το "ξέβγαλμα" το κάνετε με τον καφέ που θα χρησιμοποιήσετε ή με άλλο φθηνότερο;
Πόσες φορές κάνετε "ξέβγαλμα" ;
Δημήτρη δηλαδή δεν χρησιμοποιείς grindz ή αντίστοιχο; Ή μετά το grindz το καθάρισμα όπως λες;Ξεβιδωμα μαχαίρια και καθάρισμα με οδοντόβουρτσα πινέλα κλπ. Ίσως Κι σκούπα βοηθάει ...Επανασύσταση μαχαιριών και μύλου.... έτοιμος ...
Πρώτη φορά πετυχαίνω στο σπίτι τόσο ωραία υφή και σώμα στον καφέ και αυτό με δυο τρεις δοκιμές.
Με τη dedica αρχικά φοβήθηκα λίγο γιατί με φρεσκοαλεσμένο καφέ από coffee island ζητώντας να μου κόψουν το μισό σακουλάκι
στη ρύθμιση του μύλου που χρησιμοποιούν και οι ίδιοι για τον καφέ που φτιάχνουν εκεί,
δοκιμάζοντας στο σπίτι, η μηχανή τον καφέ τον "έφτυσε" σε λιγότερ από δέκα δευτερόλεπτα.
Η dedica delonghi δεν έχει μπαρομετρο ούτε ρυθμιζόμενη opv.Ποιά είναι η πίεση στη μηχανή σου?
Ok, απλά έχω δει βίντεο και θέλει χρόνο για την Lelit Anita που έχω να βγάλω το μύλο και το grindz είναι η εύκολη λύση...Όχι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο θεωρώ εκτός και αν κάποιος του είναι δύσκολο ή φοβάται να ξεβιδωσει ή είναι δύσκολο για συγκεκριμένους μύλους η διαδικασία αυτή (πχ lelit)
Ακόμα και οι επαγγελματικοί είναι έτσι φτιαγμένοι ώστε να ανοίγουν εύκολα στο σημείο αυτό και να καθαρίζονται ενδελεχώς.... βέβαια εννοείται ότι μετά από μια τέτοια διαδικασία θέλει πάλι ρύθμιση η άλεση
Με τι καφέ ξεπλένεις και ποια ποσότητα;Ok, απλά έχω δει βίντεο και θέλει χρόνο για την Lelit Anita που έχω να βγάλω το μύλο και το grindz είναι η εύκολη λύση...
Η dedica delonghi δεν έχει μπαρομετρο ούτε ρυθμιζόμενη opv.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.