Περί Φακών κεφαλής ο λόγος

Αλήθεια... για πέστε μου ο Zebra SC51 έχει όντως strobe και πως στο καλό ενεργοποιείται ?? :chinscratch:

Ανεξάρτητα πάντως από το strobe που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα , το φακουδάκι είναι φοβερό και το έχω συμπαθήσει πάρα πολύ. Το UI με δυσκόλεψε λίγο στην αρχή αλλά τώρα που το συνήθισα είναι μια χαρά και προς το παρόν έχει αναλάβει καθήκοντα edc... αν βρω και το strobe θα είναι super ... ;)

εχει ενα αργο των 4Hz στο προγραμαμτισμο τις μεγαλης σκαλας...κοιτα τις οδηγιες

εχει ενα αργο των 4Hz στο προγραμαμτισμο τις μεγαλης σκαλας...κοιτα τις οδηγιες

Οι μόνες οδηγίες που μπορώ να διαβάσω είναι από το site της εταιρείας (μτχ τον πήρα) και εκεί - όπως φαίνεται και στην φωτό - δεν βγάζω άκρη, είναι λειψές οι οδηγίες...

Snap2013-06-25at114344_zps4e52ccc8.jpg

http://www.zebralight.com/SC51-Flashlight-AA-200Lm_p_43.html

Για κάντε ένα ψυχικό και βοηθήστε όποιος ξέρει :rolleyes:

αν εχεις υπομονη μεχρι το βραδυ και βρω κ εγω χρονο και δεν με προλαβει καποιος αλλος,
θα ποσταρω στο νημα της ζεμπρα να δω αν καταφερω να στο εξηγησω...

αν εχεις υπομονη μεχρι το βραδυ και βρω κ εγω χρονο και δεν με προλαβει καποιος αλλος,
θα ποσταρω στο νημα της ζεμπρα να δω αν καταφερω να στο εξηγησω...

Από υπομονή όση θες.... ευχαριστώ φίλε :smile:

Οι οδηγίες είναι ιδιες με του H51 οι οποίες ειναι ολόκληρες και δεν κοβεται το κειμενο στο site της zebra.

The second sub-level of the High can be configured after 6 double clicks. Double click (startng with the 7th) to cycle and select different brightness levels or strobes. Short click to turn off the light when finishing configurations. The selections for the second sub-level of the High are memorized after the light is turned off and through battery changes.

Ουσιαστικα αφου επιλεξεις το H2 επιπεδο κανεις εξι διπλα κλικ και μετα με διπλο κλικ επισης αλλαζεις το επιπεδο μεταξυ 100 lm ,140lm και strobe καιμμετα με ενα κλικ σβηνεις το φακο και κραταει στη μνημη την επιλογη νομιζω ομως οχι το strobe , το οποιο πρεπει καθε φορα να το επιλεγεις . Ελπιζω να βοηθησα

Είστε ωραίοι !! ευχαριστώ πολύ ! :2thumb22sup:

Θα το τεστάρω το βράδυ στο σπίτι, δεν τον έχω μαζί μου τώρα...

Όταν κάνεις τα 6 διπλά κλικ και μετά με διπλά κλικ εμφανιστεί και το strobe σβήνεις τον φακό.

Όταν τον ξανανάψεις, στο high το δεύτερο mode θα είναι το strobe.

καλα κρασια με το κυκλωμα της ζεβρας..
Αν ο SC52 δεν ηταν ο πλεον φωτεινοτερος και απο τους 1-2 μικροτερους ΑΑ στην πιατσα, δεν θα τον αγοραζα ποτε. Το ιδιο και με τον SC51. Για την συλλογη μονο.

Εγω επαινεσα το κοκκινο λεντακι του τικκα, αλλα οχι κατι σαν ζεμπρα!! Παντως το Xtar φαινεται εντυπωσιακο.

Προτιμω ομως το πολυ φτηνοτερο και απλουστερο 2χΑΑ Fenix HL30 με τους δυο διακοπτες. Ο ενας αναβει απευθειας το κοκκινο λεντ οταν ο φακος ειναι σβηστος.

201312511143735189__47608.1366061550.1280.1280.jpg

http://www.fenixtactical.com/fenix-hl30.html

Ουσιαστικα αφου επιλεξεις το H2 επιπεδο κανεις εξι διπλα κλικ και μετα με διπλο κλικ επισης αλλαζεις το επιπεδο μεταξυ 100 lm ,140lm και strobe καιμμετα με ενα κλικ σβηνεις το φακο και κραταει στη μνημη την επιλογη νομιζω ομως οχι το strobe , το οποιο πρεπει καθε φορα να το επιλεγεις . Ελπιζω να βοηθησα

Όταν κάνεις τα 6 διπλά κλικ και μετά με διπλά κλικ εμφανιστεί και το strobe σβήνεις τον φακό.

Όταν τον ξανανάψεις, στο high το δεύτερο mode θα είναι το strobe.

Μετά από 3 προσπάθειες τα κατάφερα ! Το κόλπο είναι να κάνεις και τα 7 (επτά !!!!) διπλά κλικ συνεχόμενα, τότε εμφανίζεται και το strobe που είναι μόνιμα πλέον στα modes. Ουφ.... :D

Μετά από 3 προσπάθειες τα κατάφερα ! Το κόλπο είναι να κάνεις και τα 7 (επτά !!!!) διπλά κλικ συνεχόμενα, τότε εμφανίζεται και το strobe που είναι μόνιμα πλέον στα modes. Ουφ.... :D

βλεπω με προλαβαν.....
ας πω και εγω κατι:
λοιπον ο φακος στην ουσια εχει 6 αμεσα προσβασιμα modes.
High H1-H2, Medium M1-M2 και Low L1-L2
καθε ενα απο τα πρωτα Η1, Μ1 και L1 ειναι φιξαρισμενα και δεν αλλαζουν.
τα υπολοιπα τωρα Η2, Μ2 και L2 μπορουν να αλλαξουν σε τρεις διαφορετικες φωτεινοτητες το καθε ενα.
στο Η2 και μονο εκει μπορει να μπει το strobe
στο Η2 λοιπον υπαρχουν 2 διαθεσιμες σκαλες και ενα strobe
στο Μ2 οπως και στο L2 υπαρχουν 3 διαθεσιμες σκαλες προς επιλογη στο καθε ενα.

για να ρυθμισουμε καποιο επιπεδο
1.αναβουμε το φακο και προχωραμε απο το μενου στο επιπεδο που θελουμε να ρυθμισουμε.
2.κανουμε 6 διπλα κλικ(συνολικα 12 πατηματα)
3.τωρα ειμαστε στο μενου ρυθμισης: κανοντας διπλα κλικ αλλαζουμε κυκλικα τις 3 διαθεσιμες σκαλες
4.αφηνουμε οποια σκαλα μας αρεσει και σβηνουμε το φακο
η επιλογη μας αποθηκευτηκε:2thumb22sup:
ελπιζω να τα ειπα σωστα γιατι εγινε πολυ βιαστικα

Miα χαρα τα ειπες Mike!

Αλλα ειναι τροπος αυτος να βαζεις και να βγαζεις το strobe σε εναν πανακριβο φακο? Mε δεκαδες κλικ τη φορα? I don't think so...

2.κανουμε 6 διπλα κλικ(συνολικα 12 πατηματα)

Γυρνάμε και 3 σβούρες γύρω από τον εαυτό μας;

Δεν υπαρχει πιο ιδανικος φακος για τις συγκεκριμενες δουλειες που τον θελεις. Μπραβο και καλως να σου ερθει.
Αναμενουμε εντυπωσεις αμα τη παραλαβη!

Παιδες ειμαι κ γω για αγορα απο ebay του hl10.Toυ εκανα προσφορα 25 $ με δωρεαν μεταφορικα και ανταπαντησε 29$ ειναι καλη τιμη ή να την απορριψω; Καλο φακο κεφαλης στο 20 ποιον προτινετε;