Dimosthenis
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,277
Ισα ισα που θα πρεπει να πειστούν οι αρνητικά προκατειλημμένοι, οι αλλοι εχουν πειστεί ουτως ή αλλως!
Πιστεύω προς το τέλος του μήνα (τελευταίο Σαββάτο) θα μπορούμε να κανονίσουμε κάτι αλλά με επιφύλαξη.Θα ενημερώσω σύντομα.Παρακαλώ μονο να γίνει κάτι απο πραγματικά ενδιαφερόμενους και οχι εξαρχής αρνητικά προκατειλημένους για το θέμα.
Εγω γενικα δεν ειμαι τυπος των καλωδιων, αλλα χτες ακουγα δυο καλωδια ρευματος στον τελικο. Εντελως διαφορετικος ηχος. Ειμαι σιγουρος οτι με κλειστα τα ματια δεν υπαρχει περιπτωση να τα μπερδεψω. Το ενα ηταν το golden reference του Χαιτα και το αλλο ενα ασημι teflon που χρησιμοποιω. Το πρωτο ειχε πιο προβολικα μεσαια, στρογγυλευε τον ηχο κανωντας τον πιο ξεκουραστο και δινωντας μια αισθηση γλυκητητας εχοντας ελαφρως μικροτερη αναλυση και λιγοτερο "σκοταδι" . Το ασήμι πιο λαμπρο με πιο τονισμενα τα ψιλα, γενικως πιο λαμπρο ηχο, πιο αναλυτικο και σκοτεινο.
10 φορες στις 10 αποκλειεται να πεσω εξω.
Το καλωδιο τοστιερας που αναφερει ο Κωστας (Κογιας) απροβληματιστα λειωνει το τυρι...
Το μαστερ VooDoo θα το φέρεις ??? ...![]()
Ισα ισα που θα πρεπει να πειστούν οι αρνητικά προκατειλημμένοι, οι αλλοι εχουν πειστεί ουτως ή αλλως!
Ειλικρινά, αυτή η συνάντηση μου θυμίζει συνάντηση με θέμα τα παραφυσικά φαινόμενα... Μιά ομάδα ανθρώπων συγκεντρώνεται το 2007 σε έναν μεααιωνικό πύργο με σκοπό να αποδείξουν αν υπάρχουν ή όχι φαντάσματα...
Αν τα καλώδια χαμηλού σήματος (interconects) είναι θωρακισμένα δεν εισάγουν κανένα θόρυβο.Αν είναι θωρακισμένα και αυτά του ρεύματος ακόμα καλύτερα.Ούτως άλως τε γίνεται 'απομόνωση και στον μετασχηματιστή της συσκευής.Η τροφοδοσία του κυκλώματος γίνεται από το δευτερεύον του μετασχηματιστή τροφοδοσίας 'εξ επαγωγής' και καμιά ηλεκτρική επαφή δεν υπαρχει του κυρίως ρεύματος με αυτού της συσκευής...Πιστεύω ότι τα καλά καλώδια ρεύματος έχουν και ένα άλλο θετικό στοιχείο. Απομονώνουν τον θόρυβο του δικτύου από το συνοθύλευμα καλωδίων σήματος που είναι στριμωγμένα πίσω από το ρακ.
Πιστεύω ότι τα καλά καλώδια ρεύματος έχουν και ένα άλλο θετικό στοιχείο. Απομονώνουν τον θόρυβο του δικτύου από το συνοθύλευμα καλωδίων σήματος που είναι στριμωγμένα πίσω από το ρακ.
Έχει κάνει κάποιος δοκιμές σχετικά; Δηλαδή αν αλλάζοντας τη διευθέτηση των καλωδίων (χωριστά διασύνδεσης - ηχείω - ρεύματος) επηρεάζεται ο ήχος; Γιατί θα μπροούσε να είναι αυτή η σημαντικότερη βελτίωση.
ΥΓ Εγώ δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να καταλάβω τη διαφορά σε "45 δευτερόλεπτα άγνωστου ήχου με πλούσιο συχνοτικό περιεχόμενο". Συχνά οι διαφορές είναι πιο εμφανής σε απλό περιεχόμενο με το οποίο είμαστε απόλυτα εξοικιωμένοι.
Διαφωνώ ριζικά και τόχω ξαναπεί ... Δηλαδή άντε και βγάζει το τεστ ότι υπάρχουν διαφορές ... αυτό είναι το ζητούμενο???? Αυτό είναι το σημαντικό??? Δεν είναι σημαντικό αν το καλώδιο των 1000 και των 2000 ευρώ παίζει καλύτερα από αυτό των 50 ??? Ή μετά θα ξαναμαζευτούμε για δεύτερο τεστ.Εδώ δεν μπορούμε να μαζευτούμε για το πρώτο....Ούτως άλως τε δεν καταλαβαίνω τι θα πει παίζουν διαφορετικά.Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να παίζουν διαφορετικά αλλά το ίδιο καλά ή το ίδιο κακά??? Τότε τι σκατά διαφορετικότητα είναι αυτή???Σας υπενθυμίζω ότι θα κληθούμε να εντοπίσουμε διαφορες και όχι ποιο καλώδιο ακούγεται καλύτερα. Αν ξεχαστούμε και ψάχνουμε για το δεύτερο , χάσαμε το στόχο μας.
Τα mark levinson και τα Krell παίζουν διαφορετικά αλλά παίζουν και τα δύο ΚΑΛΑ και είναι και τα δύο ΑΚΡΙΒΑ...Εδώ μιλάμε να συγκρίνουμε δυο καλώδια με τεράστια διαφορά κόστους...ναι ρε φιλαράκ, τα mark levinson και τα Krell παίζουν διαφορετικά.
Αλλά και τα δυο είναι εξαιρετικά IMHO.
Όπως κάτσει στον καθένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.