ilias
Supreme Member
Re: Περί photoshop
Εγω δεν εχω ασχοληθει με τετοια στοχευμενη επιδιορθωση. Λογικα υπαρχουν πολλοι τροποι, αλλα δεν εχω κανενα ως ενδεδειγμενο... χθες διαβαζα ενα tutorial, για αλλο λογο αλλα ισως κανει δουλεια....
Ανοιγεις ενα λειερ φωτοφιλτερ...
Επιλεγεις τη ματζεντα, αφου θελεις να διωξεις το πρασινο...
Ρυθμιζεις το density ετσι ωστε να εχεις το αποτελεσμα (αποχρωματισμο απο το πρασινο) που θελεις στο συγκεκριμενο προβληματικο σημειο...
Βαζεις foreground χρωμα το μαυρο και επιλεγεις τη βουρτσα...
Βαφεις με μαυρο ολη την εικονα, για να την επαναφερεις στα πριν του φωτο φιλτερ χρωματα, εκτος του σημειου που πρασινιζε...
Αν σου ξεφυγει η βουρτσα, αλλαζεις σε λευκο χρωμα και διορθωνεις...
Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι σωστος τροπος, αλλα μπορεις να δοκιμασεις...
Ο Αλεξης Theodin καπου ειχε αναφερει οτι εχει παλετα με ετοιμα χρωματα με skin tones αλλα δεν ξερω πως χρησιμοποιουνται...
Εγω δεν εχω ασχοληθει με τετοια στοχευμενη επιδιορθωση. Λογικα υπαρχουν πολλοι τροποι, αλλα δεν εχω κανενα ως ενδεδειγμενο... χθες διαβαζα ενα tutorial, για αλλο λογο αλλα ισως κανει δουλεια....
Ανοιγεις ενα λειερ φωτοφιλτερ...
Επιλεγεις τη ματζεντα, αφου θελεις να διωξεις το πρασινο...
Ρυθμιζεις το density ετσι ωστε να εχεις το αποτελεσμα (αποχρωματισμο απο το πρασινο) που θελεις στο συγκεκριμενο προβληματικο σημειο...
Βαζεις foreground χρωμα το μαυρο και επιλεγεις τη βουρτσα...
Βαφεις με μαυρο ολη την εικονα, για να την επαναφερεις στα πριν του φωτο φιλτερ χρωματα, εκτος του σημειου που πρασινιζε...
Αν σου ξεφυγει η βουρτσα, αλλαζεις σε λευκο χρωμα και διορθωνεις...
Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι σωστος τροπος, αλλα μπορεις να δοκιμασεις...
Ο Αλεξης Theodin καπου ειχε αναφερει οτι εχει παλετα με ετοιμα χρωματα με skin tones αλλα δεν ξερω πως χρησιμοποιουνται...