Περί Σαββόπουλου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί Σαββόπουλου...

Κοιτα απλα την φιγουρα του Σαββοπυλου σε αυτο το σταματημα φωτογραφιας. Εν ετη 1972...Βλεπατε πολλους ντυμενους ετσι στους δρομους ;

[/COLOR]

Δεν το εχω βρει ποτε σε βινυλιο. Σε CD το βρισκεις ανετα αλλα...δεν ξερω γιατι αλλα τσιμπαει...το θεμα ειναι οχι να το βρεις αλλα να το βρεις σε τιμια τιμη.
* Kαι πρεπει σε βινυλιο, με τον πινακα που εχουν σαν εξωφυλλο....αλλο πραμα.

αν το βρεις παρτο ο Α. δεν προβληματιζεται σε τιμη εξαλλου τα CD και το βινυλιο που προσφερει μετρανε !!
εγω του προτεινα Αγγελοπουλο set αλλα δεν θελει

:fahne90:

Re: Απάντηση: Re: Περί Σαββόπουλου...

αν δεν μπορει , τα αλλαζω εγω με ενα boxset με ταινιες του Αγγελοπουλου

:BDGBGDB55:

Απο την εποχη του Μελισσοκομου εχω δει ενα καρο τσοντες..Απο εκλεπτισμενες τυπου Tinto Brass μεχρι οτι hardcore μπορεις να φανταστεις..
Δεν βρηκα τιποτα καλυτερο απο το παρακατω.. Και ας μην αρεζει στον Σαββοπουλο :worshippy:

ft0327.jpg

Και στην τελικη η προσφορα ηταν συγκεκριμενη..Εγραψα τι θελω.

Αυτες τις ξεπλυμενες κιθαρες στο παραπανω κομματι του Κραουνακη τις εχω συναντησει σε πολλα εντεχνα...Οσον αφορα την χροια υπαρχει καποιο τρικ για να βγει αυτο;
Βγαινουν απο το ιδιο καλουπι; Καποιο συγκεκριμενο στουντιο; Υπαρχει καποιο φιλτρο;
Ρωταω γιατι απο τεχνικα δεν σκαμπαζω :)

@CR θα επανελθω με τους Jack The Ripper...Δασκαλος του Ζεν..Ετσι εξηγειται ολη αυτη η ισορροπια..Αλλα ειναι και κατι παραπερα.

Θα σου πω περι Jack στην πρωτη ευκαιρια αλλα ισως σε καποιο αλλο νημα να μην το κανουμε οφτοπικ. Φοβαμαι οτι δυστυχως τελειωσανε. Ο τραγουδιστης που ηταν χαρακτηριστικη φιγουρα δεν ειναι πια στο συγκροτημα.
Ναι υπαρχει ενα καλουπι ενος ατμοσφαιρικου ποιητικου γοτθικου ρομαντικου...δεν ξερω πως να το πω, "ροκ" γαλλικου. Που αμα δεν εισαι σε καλη ψυχικη ισορροπία μπορει να σε παρει απο κατω...τεσπα, αλλα εμενα τετοια μ'αρεσουν απο τα γαλλικα.
Αυτα που σε βαζουν σε σκοτεινα μονοπατια. Τα αλλα γενικως σαχλαμαριζουν...

Θα σου πω περι Jack στην πρωτη ευκαιρια αλλα ισως σε καποιο αλλο νημα να μην το κανουμε οφτοπικ. Φοβαμαι οτι δυστυχως τελειωσανε. Ο τραγουδιστης που ηταν χαρακτηριστικη φιγουρα δεν ειναι πια στο συγκροτημα.
Ναι υπαρχει ενα καλουπι ενος ατμοσφαιρικου ποιητικου γοτθικου ρομαντικου...δεν ξερω πως να το πω, "ροκ" γαλλικου. Που αμα δεν εισαι σε καλη ψυχικη ισορροπία μπορει να σε παρει απο κατω...τεσπα, αλλα εμενα τετοια μ'αρεσουν απο τα γαλλικα.
Αυτα που σε βαζουν σε σκοτεινα μονοπατια. Τα αλλα γενικως σαχλαμαριζουν...

Δεν μας ενδιαφερει οτι σαχλαμαριζει..Ειμαι και σε μεταβατικο σταδιο..Τα κυτταρα δεν ανανεωνονται οσο παλια..Το ξερω οτι τελειωσαν αλλα δεν ηξερα τον λογο..Η μαλλον τον καταλαβα εκ των υστερων..
Ειναι καλυτερο να τραβιεσαι στην ακρη στα φορτε σου απο το να παραμενεις στην επικαιροτητα για αλλους λογους,εχοντας σαν συμμαχο την προιστορια σου..Εκει χαλαει το πραγμα..Ο φακος δεν εστιαζει..Τα ειδωλα βγαινουν θολα..
Τωρα για την μουσικη τους στην αρχη σαν γοτθικος ρομαντισμος μου φανηκε..Στην πορεια ομως ειδα τις ενορχηστρωσεις του Kohen τις κιθαρες των Ιαπωνων Mono,τους Godspeed You! Black Emperor με αλλο τεμπο,τις ιστοριες των Woven Hand και μια μακαβρια υπομονη στο ξεδιπλωμα των συνθεσεων,Γι' αυτο σου λεω..Δεν ειναι τοσο απλο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί Σαββόπουλου...

Απο την εποχη του Μελισσοκομου εχω δει ενα καρο τσοντες..Απο εκλεπτισμενες τυπου Tinto Brass μεχρι οτι hardcore μπορεις να φανταστεις..
Δεν βρηκα τιποτα καλυτερο απο το παρακατω.. Και ας μην αρεζει στον Σαββοπουλο :worshippy:

Και στην τελικη η προσφορα ηταν συγκεκριμενη..Εγραψα τι θελω.

τιποτε δεν εβλεπες
εγω εβλεπα Τινα Σπαθη εναρξη ωρα 09:30 στο Ροζικλαιρ πατησιων ...
αλλα να μην γινουμε :offtopic:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί Σαββόπουλου...

τιποτε δεν εβλεπες
εγω εβλεπα Τινα Σπαθη εναρξη ωρα 09:30 στο Ροζικλαιρ πατησιων ...
αλλα να μην γινουμε :offtopic:

09:30 το πρωι ,με την τσιμπλα στο ματι,πηγαινατε σινεμα να δειτε την Τινα Σπαθη;...Για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.. :flipout:

Δεν μας ενδιαφερει οτι σαχλαμαριζει..Ειμαι και σε μεταβατικο σταδιο..Τα κυτταρα δεν ανανεωνονται οσο παλια..Το ξερω οτι τελειωσαν αλλα δεν ηξερα τον λογο..Η μαλλον τον καταλαβα εκ των υστερων..
Ειναι καλυτερο να τραβιεσαι στην ακρη στα φορτε σου απο το να παραμενεις στην επικαιροτητα για αλλους λογους,εχοντας σαν συμμαχο την προιστορια σου..Εκει χαλαει το πραγμα..Ο φακος δεν εστιαζει..Τα ειδωλα βγαινουν θολα..
Τωρα για την μουσικη τους στην αρχη σαν γοτθικος ρομαντισμος μου φανηκε..Στην πορεια ομως ειδα τις ενορχηστρωσεις του Kohen τις κιθαρες των Ιαπωνων Mono,τους Godspeed You! Black Emperor με αλλο τεμπο,τις ιστοριες των Woven Hand και μια μακαβρια υπομονη στο ξεδιπλωμα των συνθεσεω,Γι' αυτο σου λεω..Δεν ειναι τοσο απλο..

Για το καλουπι που λες...αυτο που νομιζω τουλαχιστον, το βαζω μολις τωρα στο βιντεοκλιπ της μερας. Ο τραγουδιστης αυτου του γκρουπ που βαζω τωρα εκει ηταν καθηγητης φιλοσοφιας, πιστευω απο εκει αρχιζει αυτο το ρευμα. Βεβαια υπαρχουν παλαιοτερες καταβολες (κατα την αποψη μου παντα) αυτες των καμπαρέ και της ποιησης της αριστερης οχθης του Σηκουανα...

Το τελευται αυτο θα μπορουσε να μας σωσει απο το οφφτοπικ...

Ο Σαββοπουλος ειναι τραγουδοποιος καμπαρέ ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί Σαββόπουλου...

09:30 το πρωι ,με την τσιμπλα στο ματι,πηγαινατε σινεμα να δειτε την Τινα Σπαθη;...Για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.. :flipout:

Ηταν κοπάνα από το σχολείο (5ο Εξαρχείων γιά την περίπτωση μου) :grandpa:

Ρε παιδιά τι ροκ και ξε-ροκ;
Γίνεται ροκ και να σε νοιαζει τόσο τι θα πουν οι κόσμοι;
Καλός-χρυσός,μου αρέσει σε πολλά,το ξανά είπα.
Αλλα ο τύπος παίζει και κοιτάζει στραβά αν τον ακούνε.
Τίποτα,τα τραγουδάκια του και μόνο,ο ιδιος είναι άλλη υπόθεση κι ας συνδέουμε πάντα το ενα με το άλλο.
Μερικές φορές ειναι καλύτερα να ακούς δίχως να ξέρεις.

Α,κι επειδή κάποιος είπε για αυτά που μοιάζουν παιδικά,τα αλλάζω ολα του με το παπάκι. Ολα κι ολα.

Για το καλουπι που λες...αυτο που νομιζω τουλαχιστον, το βαζω μολις τωρα στο βιντεοκλιπ της μερας. Ο τραγουδιστης αυτου του γκρουπ που βαζω τωρα εκει ηταν καθηγητης φιλοσοφιας, πιστευω απο εκει αρχιζει αυτο το ρευμα. Βεβαια υπαρχουν παλαιοτερες καταβολες (κατα την αποψη μου παντα) αυτες των καμπαρέ και της ποιησης της αριστερης οχθης του Σηκουανα...

Το τελευται αυτο θα μπορουσε να μας σσει απο το οφφτοπικ...

Ο Σαββοπουλος ειναι τραγουδοποιος καμπαρέ ;

Υπαρχουν οπτικοποιημενα (νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος ορος) παραμυθια, υπαρχει σατυρα που σεβεται τον εαυτο της, υπαρχει η ωμη αληθεια (βλεπε I Was Born A Cancer) υπαρχουν βιωματα υπαρχουν πολλα...
Τωρα για τον Σαββοπουλο και το καμπαρε... Δεν ειναι αλλα μακαρι να ηταν... Τα καμπαρε εχουν μεγαλυτερη ιστορια απο τον Σαββοπουλο. Εχουν χορογραφιες, εχουν ανθρωπινα σωματα απαλλαγμενα απο καθε ταμπου, ποικιλια οργανων, υπαρχουν οι Tiger Lillies υπαρχει ο Jason Webley κλπ, κλπ , εχουν θεατρικοτητα, και πανω απ ολα εχουν νεους ανθρωπους με διαθεση για δημιουργια,μακρια και περα απο ταμπελες.
Ο Σαββοπουλος δεν ξεκινησε σαν ''ψυχαγωγος''... Σε αλλα μονοπατια κινηθηκε και αλλου κατεληξε.
Ε σορρυ... Εγω που ειμαι μικροτερος και δεν με εχει μεγαλωσει στα γονατα του, κραταω την σημερινη εικονα.

Το παιχνιδι παντως χαθηκε στον Λυκαβυττο το '83... Πριν λιγο καιρο μαλωνα με εναν φιλο γι αυτο το θεμα (ειδα και ντοκυμαντερ για την ιστορια αυτη)...
Μολις επεσε στα χερια μου το παρακατω με το οποιο συμφωνω... Η αληθεια ειναι οτι βαζει το χερι του και ο Σταύρος...

http://diskoryxeion.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

ΥΓ. Ο Θοδωρης Μανικας οργανωσε την φαση... Δεν πηγε καλα μαλλον με τους Thirty Dirty και ξεθαψε τον Μαργαριτη (τον οποιο εκτιμω σαν παρουσια)

Last edited by a moderator:
Μεγάλο troll πάντως o Σαββόπουλος! Κάποτε θυμάμαι ένα καλοκαίρι είχε κάνει ένα δίσκο Το κούρεμα, είχε μέσα απίστευτα τρολλινγκ τραγούδια, Κωλοέλληνες, μητσοτάκ. Γρατζούναγε κάτι κιθάρες, βασικά είχε μέσα το καλοκαίρι που έγινε μεγάλο hit στην ελεύθερη ραδιοφωνία τότε. Θυμάμαι είχε στείλει 5 μαζί δίσκους η εταιρία και χαζεύαμε το γλυκούλικο πονηρό πρόσωπό του!!!! Το Kαλοκαίρι πρέπει να ήταν και το τελευταίο από τα τραγούδια του που έγινε hit. Χτύπαγε στα ισα το Τρελο φορτηγό του Πάριου, το Μη μιλάς, κινδυνεύει η Ελλάς του Νταλάρα και τοτε έπεσε το τοίχος, από εξωτερικό είχαμε Scorpions The wind of change....
https://www.youtube.com/watch?v=NUgwdimn0hk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί Σαββόπουλου...

ετσι ..... αυτο ειναι Rock ( 15o κυψελης για την περιπτωση μου )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί Σαββόπουλου...

Κινηματογραφικη παιδεια! :afro:

[/COLOR]Το παιχνιδι παντως χαθηκε στον Λυκαβυττο το '83..Πριν λιγο καιρο μαλωνα με εναν φιλο γι αυτο το θεμα (ειδα και ντοκυμαντερ για την ιστορια αυτη) ..
Μολις επεσε στα χερια μου το παρακατω με το οποιο συμφωνω...Η αληθεια ειναι οτι βαζει το χερι του και ο Μικης..

http://diskoryxeion.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

ΥΓ,,Ο Θοδωρης Μανικας οργανωσε την φαση..Δεν πηγε καλα μαλλον με τους Thirty Dirty και ξεθαψε τον Μαργαριτη (τον οποιο εκτιμω σαν παρουσια)

ωραίο αυτό που βρήκες Σπύρε....
αλλά ....Ο Μίκης ?
μήπως ο Σταύρος?

Θοδωρης Μανικας, μουσικοδημοσιογραφος, βλεπω την φωτο του...κατι μου λεει...μηπως ειχε δισκαδικο καπου μεταξυ εξαρχειων και Κολωνακιου καπου στα 90ς. Κοντα στο Γαλλικο Ινsτιτουτο που ανεβαινες 2-3 σκαλακια γα να μπεις ???

Προσπάθησε να παίξει straight ροκ κάποτε αλλα ήταν πολύ laid back ή φάση .. Εχει άποψη πάντως και την λέει.. .Για δισκάδικο δεν γνωρίζω..
Η μεγαλύτερη του έμπνευση ήταν ότι μόνο οι Rotting Christ μπορούν και κάνουν καριερα στο εξωτερικό.. Αλλα αυτό πριν πολλά χρόνια.. Τα δεδομένα άλλαξαν.. .

Θοδωρης Μανικας, μουσικοδημοσιογραφος, βλεπω την φωτο του...κατι μου λεει...μηπως ειχε δισκαδικο καπου μεταξυ εξαρχειων και Κολωνακιου καπου στα 90ς. Κοντα στο Γαλλικο Ινsτιτουτο που ανεβαινες 2-3 σκαλακια γα να μπεις ???
Μιλάς για το Rock & Roll Circus (Σίνα & Σκουφά) που το άνοιξαν οι Νίκος Πετρουλάκης και Δήμος Πασσάς (αμφότεροι στο ZOO), αλλά σήμερα ιδιοκτήτης είναι μόνο ο Πασσάς.