Re: Απάντηση: Περί Σαββόπουλου...
.
επαναλαμβανεστε συνεχεια
μονο ο Mπαιρα μπορει να μας πει κατι καινουργιο
εε που εισαι κυριε Γιωργο
Είναι τόσα πολλά τα θέματα Στέλλιο που δεν ξέρω σε τι να απαντήσω/εκφέρω γνώμη…
Ένα ένα
1,Δεν είμαι καθόλου του σκοτώνουμε τα άλογα όταν πεθάνουν!Σε αρκετές περιπτώσεις καλλιτεχνών αυτό που έκαναν πάντα είναι και
αυτό και
μόνο που ξέρουν να κάνουν και όταν γερνούν. Το να απαιτούμε την απόσυρση τους με βρίσκει αντίθετο..
Υπάρχει ξεκάθαρα η επιλογή δεν γουστάρω γέρους δεν τους ακούω
2.Ο Σαββοπουλος προσωπικά μουσικά και μονό , επαναλαμβάνω μουσικά και μόνο δεν με βρήκε ποτέ. Όπως είπα και σε άλλο ποστ τυχαία είδα την παράσταση στην Επίδαυρο και η μουσική επιμέλεια ήταν άψογη.
3……και εδώ μπαίνουμε στα βαθιά…
Πριν κάποια χρόνια τότε με τους αγανακτισμένους και την πάνω και κάτω πλατεία και τα λοιπά συναφή είχα σοκαριστεί με την απήχηση που είχε το Καραϊσκάκης του
Βασίλη Παπακωνσταντινου…Σας έλεγα και τότε μια και ένιωθα σαν μύγα μέσα στο γάλα πως όταν ανήκεις πχ στην κάτω πλατεία άρα στο ευρύτερο αριστερό χώρο είναι απαράδεκτο να σε δένει με την πάνω πλατεία που ανήκει στον ευρύτερο χώρο της λαϊκής δεξιάς (κομψά το λέω) ο στίχος «έχω στον πουτσο μου λουλούδια και "όταν γυρίσω θα σας γαμησω" .Και μη το βλέπεις μουσικά το θέμα ακριβώς την ίδια φρίκη είχα νιώσει και όταν η Κανελη κουνάγε γάλατα και ψωμιά στην Βουλή
Δικαιώθηκα λοιπόν μιας και μετά από τόσα χρόνια τα media ακόμα συνεχίζουν να σας χορεύουν στο ταψί, ξεπλένοντας τον λαϊκό θυμό(Ζουγα) με φρασεολογία κόλπα και τερτίπια τέτοια που να σε οδηγούν στην
άλλη πλευρά αυτόματα. Και όλη αυτή η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο πετυχημένη όταν βάζεις αντίθετο τάχα σε αυτήν την στρατηγική κάποιον που
καθόλου τυχαία είναι και αχώνευτος(Σαββό)
Βαριέμαι ακόμα και να μασήσω στην σικε κόντρα που δικαιώνει τον λαϊκό θυμό βάζοντας αντιμέτωπο σε αυτόν τον αυγοκέφαλο. Ειλικρινά και θέλω να με πιστέψεις έχω ανατριχιάσει με όλο αυτό.Τι άλλο θα σκεφτούν για να μας κάνουν φασίστες….έλεος
Τώρα αν ήθελε ο κύριος Ζουγανέλης να κανιβαλισει κομμάτι μπορούσε να επέλεγε κάποιο δικό του αλλά μάλλον ούτε ο ίδιος θυμόταν τι έχει γράψει, άσε που παίζει να μην το θυμάται κυρίως ο κόσμος…
Και
Η Μεριλιν Μονρόε για κάποιους ήταν σύμβολο για κάποιους σαχλοκουδουνο!Οπως και να έχει ένα χαστούκι στην Μεμα Σταθοπούλου είχε δικαίωμα να δώσει.Το ότι απλά έβαψαν και οι δυο ξανθά τα μαλλακια τους δεν τις κάνει ίδιες…
Για Μεμα βλέπε Ζουγανέλη…..
.
.