Περί θέρμανσης, φυσικού αερίου, κλιματισμού, αντλιών θερμότητας κλπ

Δεν πρόλαβα Νεκ. Θα το κάνω όμως.... έχεις γνώμη για τίποτα οδηγίες και υλικά, και το αρχικό νερό πώς μπορείς εύκολα να το φιλτράρεις ??

Ξήλωμα και ξέπλυμα το καλοκαίρι Νικόλα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Πως τα βρίσκετε. Πάντως εγώ δεν είχα βρει υδραυλικό να κάνει κάτι τέτοιο. Ο ένας μου είπε πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δε πλένονται και πως έχω μπερδεύει. Άλλος μου είπε σιγά βάζεις ένα λάστιχο και τα πετάει ολα

μετά από 20 χρόνια που μπήκαμε στο σπίτι έκανα φέτος πρώτη φορά καθαρισμό δικτύου....
Περιττό να σας πω τι έβγαλε, λάσπη σκέτη!
Απορώ πως δούλευαν τα καλοριφέρ!
Τώρα ζεσταίνει πολύ πιο γρήγορα και ο λέβητας παρόλα τα κρύα δεν παίρνει τόσο συχνά μπροστά!
Κάντε το παιδιά με κλειστά τα μάτια!

μετά από 20 χρόνια που μπήκαμε στο σπίτι έκανα φέτος πρώτη φορά καθαρισμό δικτύου....
Τώρα ζεσταίνει πολύ πιο γρήγορα και ο λέβητας παρόλα τα κρύα δεν παίρνει τόσο συχνά μπροστά!
Απλά δεν ειναι γνωστό στους υδραυλικους οτι γινεται και ακομα και οσοι το ξερουν δεν εχουν μηχάνημα ολοι. Οποτε θελει ψάξιμο πολυ.

Έχω παρακολουθήσει αρκετά βίντεο του μαστροΣτράτου και είναι ωραίος τύπος.
Δεν έχω τις γνώσεις να τον κρίνω αλλά παρουσιάζει τεχνικές και εξαρτήματα και εξηγεί πολλά πράγματα πάνω σε αυτά.
Επειδή θέλω να προσθέσω υγρά στον ηλιακό είδα πολλά δικά του βίντεο και με βάση αυτά θα κινηθώ.
Όταν ο μάστορας μοιράζεται την γνώση και κυρίως την εμπειρία του είναι μεγάλο όφελος για άσχετους σαν εμένα!

παντως εγω ειδα τοσοα πολλα προσθετα, που εδω στην Β Ελλαδα τα μισα θα τα παρεις στο χερι με την 1η παγωνια...

παντως εγω ειδα τοσοα πολλα προσθετα, που εδω στην Β Ελλαδα τα μισα θα τα παρεις στο χερι με την 1η παγωνια...
Αν δε κανω λαθος το δοχείο διαστολής θα μπορουσε να μπει και πιο μακριά. Βεβαια πρακτικα δε ξερω ποσο ευκολο ειναι

Αν επιτρέπεις, για τι ποσό μιλάμε γιατί θέλω να κάνω κι εγώ;

...και οταν πεσει στο 20%, πρεπει να ξαναγεμισει παλι μεχρι το 80-85% της χωρητικοτητας της συγκεκριμενης δεξαμενης (ωστε το υγροποιημενο αεριο να εχει περιθωρειο εκτονωσης).

Σαν να διαβαζω 29 κυβικα (m3) και 518 χιλιοστα του κυβικου. Με αλλα λογια ~29,5 κυβικα (m3).

Tα ακεραια κυβικα διαβαζονται πριν την υποδιαστολη, στα αριστερα της δηλαδη.

• Like
Reactions: panoss1
Μια και έγινε κουβέντα ....
Επειδή εμείς που ζούμε στην "άλλη" Ελλάδα και δεν έχουμε φυσικό αέριο και ούτε πρόκειται να αποκτήσουμε και επειδή πίστεψα και εγώ στα καλά του υγραερίου και επειδή βαρέθηκα να πληρώνω υπερτιμημένες μπουκάλες υγραερίου.... πρέπει να βάλω μια δεξαμενή.
Η ερώτηση μου είναι: Πώς σου δείχνει η δεξαμενή την ποσότητα του υγραερίου που σου φορτώνουν κάθε φορά .... υπάρχει κάποιου είδους φλοτέρ ?? Και σε τι μονάδα το αγοράζεις ...σε κιλά ή σε λίτρα ??

Σαν να διαβαζω 29 κυβικα (m3) και 518 χιλιοστα του κυβικου. Με αλλα λογια ~29,5 κυβικα (m3).

Tα ακεραια κυβικα διαβαζονται πριν την υποδιαστολη, στα αριστερα της δηλαδη.
Μιχάλη αποκλείεται, φετινή δεξαμενή-εγκατάσταση 1 κυβικό.. Και μόνο ένα γέμισμα. Και σε 30 ατμόσφαιρες να ήταν η πλήρωση το νούμερο κατανάλωσης είναι ασύλληπτο.

Καταλαβαινω τι λες Νικο, αλλα τα ψηφια στο μαυρο πλαισιο και πριν την υποδιαστολη δηλωνουν ακεραια κυβικα.

Θυμασε τον μετρητη να ηταν ποτε μηδενισμενος?