Πως τα βρίσκετε. Πάντως εγώ δεν είχα βρει υδραυλικό να κάνει κάτι τέτοιο. Ο ένας μου είπε πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δε πλένονται και πως έχω μπερδεύει. Άλλος μου είπε σιγά βάζεις ένα λάστιχο και τα πετάει ολαΞήλωμα και ξέπλυμα το καλοκαίρι Νικόλα.
Απλά δεν ειναι γνωστό στους υδραυλικους οτι γινεται και ακομα και οσοι το ξερουν δεν εχουν μηχάνημα ολοι. Οποτε θελει ψάξιμο πολυ.μετά από 20 χρόνια που μπήκαμε στο σπίτι έκανα φέτος πρώτη φορά καθαρισμό δικτύου....
Περιττό να σας πω τι έβγαλε, λάσπη σκέτη!
Απορώ πως δούλευαν τα καλοριφέρ!
Τώρα ζεσταίνει πολύ πιο γρήγορα και ο λέβητας παρόλα τα κρύα δεν παίρνει τόσο συχνά μπροστά!
Κάντε το παιδιά με κλειστά τα μάτια!
Αν δε κανω λαθος το δοχείο διαστολής θα μπορουσε να μπει και πιο μακριά. Βεβαια πρακτικα δε ξερω ποσο ευκολο ειναιπαντως εγω ειδα τοσοα πολλα προσθετα, που εδω στην Β Ελλαδα τα μισα θα τα παρεις στο χερι με την 1η παγωνια...
Αν επιτρέπεις, για τι ποσό μιλάμε γιατί θέλω να κάνω κι εγώ;μετά από 20 χρόνια που μπήκαμε στο σπίτι έκανα φέτος πρώτη φορά καθαρισμό δικτύου....
Περιττό να σας πω τι έβγαλε, λάσπη σκέτη!
Απορώ πως δούλευαν τα καλοριφέρ!
Τώρα ζεσταίνει πολύ πιο γρήγορα και ο λέβητας παρόλα τα κρύα δεν παίρνει τόσο συχνά μπροστά!
Κάντε το παιδιά με κλειστά τα μάτια!
Μιχάλη αποκλείεται, φετινή δεξαμενή-εγκατάσταση 1 κυβικό.. Και μόνο ένα γέμισμα. Και σε 30 ατμόσφαιρες να ήταν η πλήρωση το νούμερο κατανάλωσης είναι ασύλληπτο.Σαν να διαβαζω 29 κυβικα (m3) και 518 χιλιοστα του κυβικου. Με αλλα λογια ~29,5 κυβικα (m3).
Tα ακεραια κυβικα διαβαζονται πριν την υποδιαστολη, στα αριστερα της δηλαδη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.