Εαν γινει οπως λενε οι κανονισμοι ειναι μια χαρα. Βεβαια προσφατα ειχε σκασει μια δεξαμενηΠαιδιά, μια απορία ολίγον άσχετη, γιατί υγραέριο; Είναι φτηνότερο; (π.χ από πετρέλαιο ή φυσικό αέριο)
Δεν είναι επικίνδυνο;
Όλοι αυτοί έχουν πιστοποίηση, δεν τολμάει να πλησιάσει άσχετος.Ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να περιλαμβανει ενα βασικο service oικιακου λεβητα φυσικου αεριου (ο οποιος λειτουργει κανονικα) ?
Ποσο κοστολογειται ενα τετοιο service και ποσο συχνα συνισταται να γινεται? Πρεπει να εχει καποια πιστοποιηση ο τεχνικος συντηρησης?
Ο μηχανικος που τους τοποθετησε μου ειχε πει καθε δυο χρονια και οτι το service κοστιζει περιπου 50 ευρω.
Κάθε χρόνο βάσει νομοθεσίας, μηχανήματα με ανοξείδωτο κάδο και μικρές καταναλώσεις συνήθως δεν έχουν ανάγκη ετήσιο αλλά έτσι ορίζει ο νόμος. Κόστος για Αθήνα 50-70 ευρώ. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο θα πρέπει να έχει φύλλο καύσης να σου αφήσει άρα και άδεια για επέμβαση στο λέβητα.Ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να περιλαμβανει ενα βασικο service oικιακου λεβητα φυσικου αεριου (ο οποιος λειτουργει κανονικα) ?
Ποσο κοστολογειται ενα τετοιο service και ποσο συχνα συνισταται να γινεται? Πρεπει να εχει καποια πιστοποιηση ο τεχνικος συντηρησης?
Ο μηχανικος που τους τοποθετησε μου ειχε πει καθε δυο χρονια και οτι το service κοστιζει περιπου 50 ευρω.
Τον ίδιο έχουμε...τα παλιά μοντέλα όντως είχαν θέμα αν θυμάμαι καλά με τον εναλλάκτη. Υποτίθεται στα καινούρια άλλαξαν κάτι. Όχι ότι δεν μπορεί να βγάλει πρόβλημα πάλι όμως. εγώ τον έχω 10 χρόνια τώρα κι εντός εγγύησης μου αλλάξανε τον εναλλάκτη προληπτικά άνευ κόστους.Σωστα, Ιταλικοι ειναι.
Aν διαβαζω σωστα τι εχει γραψει στο δελτιο ο ανθρωπος, προκειται για τον Riello KIS condens 35kw.
Πάνο εγώ διαβάζω το παρακάτωΠόσο επιπλέον είναι οι καινούριες αυξήσεις στο φυσικό αέριο σε τελικό κόστος κατανάλωσης και σε σχέση με πέρυσι?
Υπάρχει περίπτωση να έχει εξισώσει με πετρέλαιο ή όχι?
Ρωτάει γιατί σκέφτομαι τωρα που πέρασε και σε εμένα,αν αξίζει ακόμα να αλλάξω.
Χρήση σε μονοκατοικία.
Ναι, ουτοπία όπως και το ότι το 2030 το 100% των νέων ταξινομήσεων θα αφορούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα!Πάνο εγώ διαβάζω το παρακάτω
Υπενθυμίζεται ότι με βάση το νέο κλιματικό νόμο που είναι σε διαβούλευση προβλέπεται ότι για τα κτίρια απαγορεύεται από το 2023 η εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου όπου υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου, από το 2025 απαγορεύεται η εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου γενικά σε νέα κτίρια, ενώ από το 2030 απαγορεύεται η χρήση καυστήρων πετρελαίου.
Πηγή: iefimerida.gr - Ακίνητα: Πώς η ανακαίνιση δίνει υπεραξία στο σπίτι -Πόσο υπολογίζεται το κόστος της
Νικόλα νομίζω ότι πρέπει να ξηλωθει υποχρεωτικα ο παλιος λέβητας και η δεξαμενή,αλλιώς δεν στο ξεκινάνε.Πάνο να βάλεις και φυσικό αέριο και να δουλεύεις όποιο θέλεις ...εδώ εγώ το έβαλα με μπουκάλες και εσένα που είναι στην πόρτα σου !!!
Και θα επιτρέπεται η χρήση ξύλου στα τζάκια; Στη γειτονιά μου δεν μπορείς να αναπνεύσεις από την κάπνα όταν έχει υγρασία.Πάνο εγώ διαβάζω το παρακάτω
Υπενθυμίζεται ότι με βάση το νέο κλιματικό νόμο που είναι σε διαβούλευση προβλέπεται ότι για τα κτίρια απαγορεύεται από το 2023 η εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου όπου υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου, από το 2025 απαγορεύεται η εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου γενικά σε νέα κτίρια, ενώ από το 2030 απαγορεύεται η χρήση καυστήρων πετρελαίου.
Πηγή: iefimerida.gr - Ακίνητα: Πώς η ανακαίνιση δίνει υπεραξία στο σπίτι -Πόσο υπολογίζεται το κόστος της
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.