Κι εσείς ρε παιδιά που βάλατε multi γιατί το προτιμήσατε;
Εγώ θυμάμαι ότι κάποτε που ήθελα να βάλω ένα για δύο διπλανά δωμάτια έβγαινε πιό ακριβό από δύο ανεξάρτητα.
Κι εσείς ρε παιδιά που βάλατε multi γιατί το προτιμήσατε;
Εγώ θυμάμαι ότι κάποτε που ήθελα να βάλω ένα για δύο διπλανά δωμάτια έβγαινε πιό ακριβό από δύο ανεξάρτητα.
Καλησπέρες! Έχει κανείς ιδέα αν είναι φυσικολογικό, το καλοκαίρι και στην ψύξη, η εξωτερική μονάδα να βγάζει νερά από την αποχέτευσή της? Από τα λίγα που γνωρίζω στην ψύξη τα νερά βγαίνουν από την εσςωτερική ενώ στην θέρμανση από την εξωτερική. Σε μένα, σε μια καινούρια εγκατάσταση ενός 12αριου INVENTOR, τα νερά βγαίνουν από την εσωτερική κανονικά αλλά βλέπω ότι βγάζει (ταυτόχρονα, αλλά με μικρότερη συχνότητα) και η εξωτερική.
Το έχω παρατηρήσει όταν έχει πολύ υγρασια η ατμόσφαιρα και εγώ . Αλλά είναι σχετικά σπάνιο .
Θυμάστε που πριν ένα χρόνο είχε σπάσει η πρόσοψη στο 16αρι inventor και μου την άλλαξαν μέσα στην εγγύηση χωρίς πολλά πολλά; Ε λοιπόν φέτος μετά από ένα χρόνο δεν έσπασε απλά η πρόσοψη σε ένα δύο σημεία , αλλά και όλα τα εσωτερικά πλαστικά της μονάδας. Σαν να πάτησε κάποιος το air-condition και το έσπασε στη μέση και στις δύο άκρες . Όταν το έβγαλαν από τον τοίχο έπεφταν πλαστικά και βίδες .
Ο τεχνικός δεν μπορεί να καταλάβει πως έγινε τόση ζημιά . Ακόμη και υγρασία δεν μπορεί να πολυμερισει έτσι τα πλαστικά . Θεωρεί ότι ή είναι ελάττωμα από την αρχή ή έγινε κάποια στιγμή κακή συντήρηση από τεχνικό που έριξε φάρμακο μη κατάλληλο και δεν ξέπλυνε καλα με νερό μετά .
Στην επικοινωνία μου με email με την inventor με πήραν άμεσα τηλέφωνο και μου είπαν δύο πράγματα .
"1 . Πείτε μου την διεύθυνση κατοικίας σας.
2. Επειδή υπάρχει ιστορικό αλλαγής , δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες και σας αλλάζουμε όλη την εσωτερική μονάδα " .
Η εγγύηση είναι 10ετης αλλά για τα μηχανικά μέρη . Τους παραδέχομαι πάντως για τον χειρισμό δύο φορές στο πρόβλημα . Η μονάδα αντικαταστάθηκε μέσα σε τρεις μέρες από την επικοινωνία μας .
Δεν έχω πρόβλημα.με την απόδοση της συσκευής , αλλά τα πλαστικά πραγματικά είναι ψεύτικα . Κατηγορία κινεζικού Κινέζου ... Επίσης μου έδωσαν το ίδιο μοντέλο με επιπλέον το wifi που δεν είχα .
Όχι . Επειδή είναι αγορασμενο μετά τον Μάρτιο του 2017 η 10ετης εγγύηση της inventor είναι άνευ όρων και συντήρησης . Για τα μοντέλα πριν το Μάρτιο του 2017 ειναι υποχρεωτική η ετήσια συντήρηση. Δηλαδή καθαρισμός από τεχνικό, έλεγχο υγρών και τυπικό έλεγχο μηχανικών μερών.Η δεκαετή εγγύηση προϋποθέτει χρονιαία συντήρηση και αν ναι πια?
Παίδες καλησπερα. Θα θελα τα φόντα σας για αυτόν εδώ τον ηλεκτρικο θερμοσίφωνα https://www.kotsovolos.gr/air-condi...02-pyramis-θερμοσίφωνας-80l-κάθετος-027008001. Αξίζει τον κόπο η Όχι?
Και έχω δει και αυτόν https://www.kotsovolos.gr/air-condi...ones-boiler/207130-tesy-80lt-b-light-anticalc. Ανάμεσα σε αυτόν και τον παραπάνω τον pyramis μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.