Ετσι ειναι...ο διπλης ενεργειας εχει δυο πηγες θερμοτητας.
η μια ειναι ο ηλιος, η αλλη συνηθως το ηλεκτρικο ρευμα. αν και μερικες φορες ως δευτερη χρησιμοποιειται η παροχη ζεστου νερου απο το μποιλερ-καυστηρα
ο τριπλης ενεργειας εχει και τις 3 πηγες. ηλιο, ρευμα, καυστηρα
πολυ σωσταο διπλης ενεργειας εχει δυο πηγες θερμοτητας.
η μια ειναι ο ηλιος, η αλλη συνηθως το ηλεκτρικο ρευμα. αν και μερικες φορες ως δευτερη χρησιμοποιειται η παροχη ζεστου νερου απο το μποιλερ-καυστηρα
ο τριπλης ενεργειας εχει και τις 3 πηγες. ηλιο, ρευμα, καυστηρα
Και για να στο κανω πιο λιανα ο τριπλης ενεργειας ειναι σαν τον ραδιοενισχυτη εχει δηλαδη προ - τελικο - ραδιοΤι διαφορα εχει ενας ηλιακος διπλης ενεργειας απο εναν τριπλης;
για δωσε λεπτομεριεςκαι έχει και έξτρα κυάθιο και έφτιαξα να βλέπω τη θερμοκρασία σου νερού απο το κινητό![]()
Ο εναλλάκτης αλλάζει και με την αντισταση?
Ή δεν καταλαβα καλά?
Για την ένδειξη θερμοκρασίας το εχει στην αντισταση?
Αα ,τώρα το είδα για τον εναλλακτη...
Μικρός δεν ειναι?
Και εγω Θαναση μόνιμα ανοιχτό το έχω με τους διακόπτες στο μισό.το εχεις φορτωσει καλα
ευτυχως που εχουν ιδιες τασεις οποτε τα εχεις ολα μεσα σε ενα κουτακι κατω απο τον ηλιακο. Σωστα?
Πανο, κι εγω που το εχω τον εναλλακτη μονιμα ανοιχτο, καποια στιγμη θα πρεπει να το ελεγξω ... ειναι πολλες οι ασκοπες θερμιδες
ελα ντεΜετρηση άσκοπωνθερμίδων πως μπορεί να γίνει?
Πάντως αυτό που μετράει για τα συμπεράσματα, είναι οι τιμή ρευματος και πετρελαίου
Ωραίος. Το καλοριφέρ δεν το έχεις μόνιμα ανοιχτό στον εναλλακτη λογω κατανάλωσης θερμίδων?
Δηλαδη είναι καλύτερα με ρευμα?
το εχεις φορτωσει καλα
ευτυχως που εχουν ιδιες τασεις οποτε τα εχεις ολα μεσα σε ενα κουτακι κατω απο τον ηλιακο. Σωστα?
Πανο, κι εγω που το εχω τον εναλλακτη μονιμα ανοιχτο, καποια στιγμη θα πρεπει να το ελεγξω ... ειναι πολλες οι ασκοπες θερμιδες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.