αγαπητέ Χρήστο,
το φόρουμ αυτό όπως το ξέραμε και το ζούσαμε τις τελευταίες μέρες του Μάη και του Ιούνη 2006 δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό.
Μην υποτιμάς την νοημοσύνη όλων μας.
Θα ζητησω κι απο εσενα τοτε Δημητρη να μην κανεις το ιδιο. Μην ισοπεδωνεις την πορεια το υλικο και την ιστορια του avforum, με τους δυο τελευταιους μηνες λειτουργιας του. Ειναι τουλαχιστον αδικο.
Μιλάμε γιά ένα domain εντελώς διαφορετικό που σχεδόν άμεσα έκοψε (του κόπηκε) τον ομφάλιο λώρο με το προηγούμενο.
Μαλλον εχουμε διαφορετικη αντιληψη καποιων πραγματων. Το μεγαλυτερο ποσοστο των μελων και διαχειριστων του avforum το βλεπω εδω μεσα.
Μιλάμε γιά ένα προηγούμενο φόρουμ όπου τον λόγο και τις αποφάσεις είχε ένας και σήμερα έχουμε μιά συμμετοχική διαδικασία 25 ατόμων και αύριο 40.
Είναι εύκολο να νομίζεις αυτά που νομίζεις από έξω.
Το λογο για τις αποφασεις δεν ειχε κανενας "ενας". Το ξερεις καλα. Μπορει οχι αρκετα καλα λογο αποστασεως και δυσκολιας επικοινωνιας στις τοτε συνελευσεις, αλλα θα μπορεσουν ευκολα να στο διαβεβαιωσουν πολλοι, και πρωτος ο Βαγγελης, οτι τις αποφασεις για το φορουμ και για πολυ καιρο , δεν τις επερνε "ενας". Τις επερνε η συνελευση.
Ισως εχεις κι εσυ καποια πραγματα που τα νομιζεις καπως ενω δεν ειναι.
είναι εύκολο να νομίζεις αυτό που νομίζεις συσχετίζοντάς το με την εμπειρία του διαχειριστή κάτω από τις υποδείξεις - διαταγές ενός και μόνο ατόμου.
είναι εύκολο να παίζεις το ρόλο αυτό εκ του ασφαλούς.
Στο εξηγησα παραπανω. Δεν θα το επαναλαβω. Αλλα καλα θα κανεις να αναλογιστεις οτι αυτο το "ατομο" που επικαλεισαι μαζι με την τοτε ΓΔ, συνεταξε την ομαδα που ξεκινησε το avclub. Οποτε ας μην το παρουσιαζουμε κι αυτο "καπως".
Το εκ του ασφαλους δεν το καταλαβαινω.Εγω εκτιθεμαι με τα γραπτα μου καθημερινα και για καιρο, δινοντας το δικαιωμα σε ολους τους "καλοπροαιρετους" να με χαρακτηριζουν ειτε φανερα ειτε κρυφα οπως εκεινοι κρινουν.
Εσεις τι κανετε Δημητρη? Γραφετε στις "κρυφες" κατηγοριες? Επικοινωνειτε για θεματα του φορουμ με πμ? Με τηλεφωνα?
Αν θεωρεις οτι "παιζω ρολο εκ του ασφαλους", με συγχωρεις και παλι , αλλα εχουμε διαφορετικη αποψη.
Από μέλη με την δική σου ιστορία στο χώρο εγώ θα περίμενα αυτό:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22103