Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

2) Δεν έχω βάλει UPS για τη τηλεόραση, διότι νομίζω πως δε πρέπει να συνδέεις UPS για τηλεοράσεις. Έχω βάλει ένα ρυθμιστή τάσης της APC με 50 ευρώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ήδη σε μία πρώτη διακοπή ρεύματος, η τιβί ευτυχώς ζει ακόμα.
Στις CRT από ότι ξέρω δεν πρέπει να βάζεις τα κλασσικά UPS, αλλά στις LCD δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αφού και στις LCD του H/Y τα χρησιμοποιούμε χωρίς πρόβλημα. Πάντως ένα UPS με sine wave είναι κατάλληλο για όλες τις συσκευές, όπως πχ το ηχοσύστημα. Όμως το μειονέκτημα είναι η τιμή τους. :p

Κάπου είχα διαβάσει ότι στη τηλεόραση καλό είναι να μην εισέρχεται τετραγωνισμένο σήμα, αλλά μόνο ημιτονοειδές.....δεν είμαι καθόλου ειδικός, απλά λέω τι έχω δει να λένε...

Το θέμα μας είναι άλλο πάντως!!! Ρυθμίσεις για τη philipsούλα???

Όταν λες τηλεόραση, εννοείς LCD τηλεόραση???
Πάντως εγώ δεν παίρνω και όρκο ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις UPS χωρίς sine wave για LCD. Ρωτήστε την APC για να είστε σίγουρη. ;)

Σήμερα παρέλαβα και μόλις συνέδεσα την εν λόγω TV. Ήμουν ένας από τους αναποφάσιστους της ομαδικής της 32D3000 αλλά βλέποντας τα post σας εδώ (thx blondie και λοιποί), πέρασα στο άλλο κόμμα. Βέβαια ήμουν πάντα πολύ κατά της Philips. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, απλά είχα ένα προαίσθημα ότι αν πάρεις κάτι σε Philips, θα σου καεί και το βίντεο και καλά θα κάνεις να προσέχεις και το σκύλο σου.

Ε, μάλλον θα αλλάξω άποψη. Είναι καλύτερη από ότι περίμενα σε SD, από ικανοποιητική έως εντυπωσιακή. Σε DVD παρότι με scart σύνδεση είναι σούπερ. Το ambilight σε κάνει να απορείς πώς βλέπαμε χωρίς αύτό τόσα χρόνια, κλπ, κλπ.

Ψιλο-αρνητικά:
-Δε ρώτησα και το έψαξα όταν πια ήταν αργά. Δεν έχει υποδοχή VGA. Αρα είμαι καταδικασμένος να βλέπω εικόνα PC μόνο μέσω S-Video, έως να στήσω ένα HTPC με HDMI.
- Ο χρόνος απόκρισης στο τηλεκοντρόλ είναι αργός. Ισως καλύτερα από άλλες μάρκες αλλά καμία σχέση με την παλιά μου CRT Sony 21".
- Από USB διαβάζει μόνο φωτό (αργεί αλλά ...) και mp3. Προφανώς η Philips δε θεωρεί τα .avi ως multimedia content.

Για την ιστορία να πω ότι είναι γαλλίδα, και την πήρα από τον Λαρισαίο (άψογος).

Ρυθμίσεις για ποδόσφαιρο σε αναλογικό σήμα έχει κανείς να προτείνει?
Ευχαριστώ

Μου φαίνεται ή με το hd natural motion κλειστό (μαζί κλείνει πακέτο και το 100hz) δείχνει καλύτερα?

Τελικά αυτά τα 100Hz ρε παιδιά αρέσουν σε κανέναν; Πείτε και σε εμας τους αναποφάσιστους, γιατί μέχρι τώρα καλό λόγο δεν έχουμε ακούσει.

Υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσεις την ταχύτητα προβολής των φωτογραφιών από το USB.

Last edited:
Τελικά αυτά τα 100Hz ρε παιδιά αρέσουν σε κανέναν; Πείτε και σε εμας τους αναποφάσιστους, γιατί μέχρι τώρα καλό λόγο δεν έχουμε ακούσει.

Στην D3000 λειτουργουν πολυ καλα (κατα την αποψη μου) , δεν τα εχω κλεισει ποτε να φανταστεις. Ακομη και σε DVD που μερικοι λενε οτι χαλανε την κινηματογραφικη αισθηση σε καποιες αλλες τηλεορασεις , στην D3000 δεν εχω δει καποιο αρνητικο.

έχεις δει τη 40μ86 σε τηλεοπτικό για να μου τις συγκρίνεις?

Eχω δει την 40Μ86 σε καταστημα και εδειχνε αρκετα καλα αν και η D3000 νομιζω οτι δειχνει καλυτερα. Βεβαια μιλαμε για μικρη διαφορα και επισης δεν νομιζω η Μ86 να ηταν ρυθμισμενη σωστα.

Με λιγα λογια η M86 ειναι κατα την αποψη μου αρκετα ικανοποιητικη ακομη και σε SD.

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Eχω δει την 40Μ86 σε καταστημα και εδειχνε αρκετα καλα αν και η D3000 νομιζω οτι δειχνει καλυτερα. Βεβαια μιλαμε για μικρη διαφορα και επισης δεν νομιζω η Μ86 να ηταν ρυθμισμενη σωστα.

Με λιγα λογια η M86 ειναι κατα την αποψη μου αρκετα ικανοποιητικη ακομη και σε SD.

Την είδα προχτές. Ήταν και αρύθμιστη.
Φρέσκια - φρέσκια (του κουτιού).

Όντος είναι καλή σε τηλεοπτικό σήμα.

Επανερχόμενος στην PFL9632, μετά από τρεις μέρες πειραματισμού, διαπίστωσα και τα εξής:
- σε ποδόσφαιρο είναι μερικές φορές καλή, άλλες όμως κάνει ελαφρό ghosting. Με τις ίδιες ρυθμίσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφοροποιείται.
- Από USB, αν το filename έχει ελληνικούς χαρακτήρες, δείχνει "??????" αντί αυτών.
- Κάπου είχα δει ότι έχει Picture-in-picture. Λάθος είχα κάνει και απογοητεύτηκα.

Πάντως εξακολουθώ να είμαι happy με την αγορά, συνολικά είναι σαφώς μια ωραία εμπειρία, ιδιαίτερα αν τη συγκρίνω με τη παλιά μου 21" CRT.

Aυτο που ονομαζετε ghosting μοιαζει σαν να εχει η μπαλα η ο παιχτης "διπλο περιγραμμα"? Αν ναι ειναι μια παρενεργεια των 100 Hz που καμια φορα το βλεπω και στην D3000.
Ενοχλει βεβαια στο ματι πολυ λιγοτερο απο το αντιστοιχο φαινομενο στις 50 Hz LCD.

To φαινομενο φαινεται πολυ χαρακτηριστικα εδω:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/06/14/kdl32d3000-motion-enhancer/

Aυτο που ονομαζετε ghosting μοιαζει σαν να εχει η μπαλα η ο παιχτης "διπλο περιγραμμα"? Αν ναι ειναι μια παρενεργεια των 100 Hz που καμια φορα το βλεπω και στην D3000.
Ενοχλει βεβαια στο ματι πολυ λιγοτερο απο το αντιστοιχο φαινομενο στις 50 Hz LCD.

Ναι αυτό εννοώ, το διπλό περίγραμα τόσο στον παίχτη όσο και στη μπάλα. Ειδικά σε μαρκινά πλάνα, μερικές φορές μου φαινόταν ότι κάθε κινούμενος παίχτης ακολουθούταν από μια άσπρη σκια πάνω στο γρασίδι. Δοκίμασα να το κλείσω το 100Hz, αλλά δεν παρατήρησα διαφορά (δεν επέμεινα και πολύ όμως).

Να επιβεβαιώσω κι εγώ το φαινόμενο, αλλά μόνο γύρω από τη μπάλα, που παρατηρείται σε μακρινές ψηλές μπαλιές (στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις γιόμες θα το βλέπουμε συχνά :flipout:)

Με την απενεργοποίηση των 100Hz, το πρόβλημα παύει...γύρω από τους παίκτες δε βλέπω κανένα πρόβλημα επίσης.....

Τελικώς, αυτά τα 100Hz δε βλέπω να παίζουν κάποιο ρόλο όπως ίσως και κάτι κόλπα του στυλ Noise Reduction κτλ.....σιγά σιγά που θα τη ψάξω τη τηλεόραση θα καταλήξω στο τι θα χρησιμοποιώ.....

Παρεπιπτώντος, βάλαμε με ένα φίλο χθες παιχίδι από πισί και μείναμε με το στόμα ανοικτό......με κάρτα 1950Pro....μέχρι κι εγώ που έχω εγκαταλείψει το σπορ θέλω να παίξω ένα ωραίο FPS :rifle:...άλλη φάση παιδιά. η τηλεόραση μαμεί (και σε SD και σε HD σήμα)

Και στη τιμή που είναι από Λάρισα, πρόκειται περί σκανδάλου...

ΥΓ. Έλεγα κι εγώ κάποτε "Τι ambilight και λακαμίες.." αλλά, μιλάμε για ΠΟΡΩΣΗ.....:grinning-smiley-043

Επόμενο βήμα, το καλό ηχοσύστημα :afro: