Σήμερα παρέλαβα και μόλις συνέδεσα την εν λόγω TV. Ήμουν ένας από τους αναποφάσιστους της ομαδικής της 32D3000 αλλά βλέποντας τα post σας εδώ (thx blondie και λοιποί), πέρασα στο άλλο κόμμα. Βέβαια ήμουν πάντα πολύ κατά της Philips. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, απλά είχα ένα προαίσθημα ότι αν πάρεις κάτι σε Philips, θα σου καεί και το βίντεο και καλά θα κάνεις να προσέχεις και το σκύλο σου.
Ε, μάλλον θα αλλάξω άποψη. Είναι καλύτερη από ότι περίμενα σε SD, από ικανοποιητική έως εντυπωσιακή. Σε DVD παρότι με scart σύνδεση είναι σούπερ. Το ambilight σε κάνει να απορείς πώς βλέπαμε χωρίς αύτό τόσα χρόνια, κλπ, κλπ.
Ψιλο-αρνητικά:
-Δε ρώτησα και το έψαξα όταν πια ήταν αργά. Δεν έχει υποδοχή VGA. Αρα είμαι καταδικασμένος να βλέπω εικόνα PC μόνο μέσω S-Video, έως να στήσω ένα HTPC με HDMI.
- Ο χρόνος απόκρισης στο τηλεκοντρόλ είναι αργός. Ισως καλύτερα από άλλες μάρκες αλλά καμία σχέση με την παλιά μου CRT Sony 21".
- Από USB διαβάζει μόνο φωτό (αργεί αλλά ...) και mp3. Προφανώς η Philips δε θεωρεί τα .avi ως multimedia content.
Για την ιστορία να πω ότι είναι γαλλίδα, και την πήρα από τον Λαρισαίο (άψογος).