Σωτηρη πολυ ωραιο συστημα αδερφε.Καλες ακροασεις.
Τώρα λέει είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχει θέμα, παρόλα αυτά αν θέλω να του τον στείλω το βραχίονα πίσω να την ξανακολλήσει.
Σε ευχαριστώ Πάνο.
Όταν πάρω και ψηφιακή πηγή, σε περιμένω να το ακούσεις και φυσικά να δούμε το Match Point! :BDGBGDB55: :Banane0:
Παναγιωτη,κριμα ειναι να τον στερηθεις για 2-3 βδομαδες και να μπαινεις σε εξοδα και κινδυνους για μια κολληση.Αν δεν κανει προβλημα,ξεχνα το και απολαυσε το πικαπ σου :ernaehrung004:
Παιδιά κι εγώ αυτά σκέφτηκα....Συμφωνώ. Μια ψυχρή κόλληση αν και δεν είναι κάτι που οφείλεται στην μεταφορά με κανένεν τρόπο διορθώνεται με ένα τσιμπιματάκι, δεν είναι και το τέλος του κόσμου.
Με τα λεφτά που χάλασες έχεις κάθε δικαίωμα να γίνεσαι υπερβολικός αλλα νομίζω οτι θα υποστείς τσάμπα ταλαιπωρία
Μια και το P5 δεν έχει καιρό που το πούλησα, όσον αφορά το βαρίδι, το καλύτερο που μπορείς να βάλεις είναι μακράν το Michell Tecnoweight. Λόγω της κατασκευής του είναι πιο "σωστό".
Όπως επίσης και το Clearaudio Turboweight, που είναι παρόμοιας φιλοσοφίας (χαμηλό κέντρο βάρους).
Κατ' αυτόν μεγαλύτερη σημασία έχει το υλικό κατασκευής, γι αυτό μου στέλνει δώρο ένα βαρίδι από tungsten με την τρύπα στη μέση.
Εκεί είναι η διαφορά όσον αφορά το Michell, Παναγιώτη.
Έχει δικό του stub, δεν αλλάζεις μόνο το βαρίδι δηλαδή, αλλά και τη βάση του. Γι' αυτό άλλως τε θεωρείται και η καλύτερη λύση για τους Rega.
Εδώ ο tecnoarm συγκρίνεται με τον RB700 "μαμά" σαν βραχίονας.
Το ξερω οτι ειναι πολυ καλο.
Αλλα μια και το'φερε η κουβεντα,οσοι εχετε rega και μπορειτε,φτιαξτε ενα "copy" του stub με μασιφ αλουμινιο(υλικο,οπως ο ιδιος ο βραχιωνας),εκει ειναι πιο σημαντικο απο το ιδιο το βαριδι :HTEHETH63:
Το stub του tecnoweight είναι αλουμίνιο.
Επιστρεφω στο θέμα που ανοιξα αρκετό καιρό τωρα με αλλο ονομα γιατι ξεχασα τους κωδικους (sorry guys).
Kατά την απουσία μου ειχα αρκετό χρόνο να ακουσω καλά το dps μου και να κάνω και μια ανάβαθμιση.
Αλλαξα το phono stage μου με το Korato το anniversary edition (ειχα το ΕΑR) και η διαφορά μεγάλη τωρα σειρά εχει ο rega 251 που λεω να τον αλλαξω με τον b-5 titanium της goldenotenote.
Εχει ακουσει κανεις αυτο το βραχίονα?
Στα τελευταία review το DPS με τον 700 τα σπάει...
Για δωσε κανα link να διαβασουμε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.