kblachos
Μέλος Σωματείου
Επρεπε ήδη να τα έχεις συνδέσει έτσι. Αυτός άλλωστε είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος σύνδεσης.....
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει στην έξοδο του ενισχυτή (hdmi) οθόνη υπολογιστή. Πιο συγγεκριμένα, ενω όταν στην έξοδο έχω συνδεδεμένο προτζέκτορα (hdmi->hdmi) βλέπω κανονικά, όταν συνδέω το μόνιτορ του υπολογιστή (Samsung 245B) (hdmi->dvi-d) δεν βλέπω τίποτα (ούτε το μενού του ενισχυτή). Δοκίμασα σε όλες τις δυνατές ρυθμίσεις και συχνότητες από τον υπολογιστή που έχω σαν είσοδο (hdmi->hdmi). Μήπως η έξοδο του ενισχυτή δεν βγάζει 60hz?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά....
παιδιά σχετικά με την αναπαραγωγή ταινίας την ρύθμιση στον ήχο την έχετε σε auto surround, alc, direct ή pure direct. Βασικά ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν στο direct ή pure λειτουργεί η ισοστάθμιση που έχει κάνει το MCAAC.
Την ίδια ερώτηση κάνω και για να ακούμε μουσική πχ cd ή ραδιο. Εκεί το έχετε σε stereo ας πουμε?
Ευχαριστώ
Autosurround το βάζω εγώ.
Την μουσική στo Stereo ή στο Ext Stereo.
Εγώ έχω αλλη απορία.
Που θα βρούμε να αγοράσουμε ένα μικρόφωνο σαν αυτό που έχει μέσα, για την ρύθμιση του ενισχυτή?
Υπάρχει κανένα link να το παραγγείλουμε?
Γιατί, σου χάλασε αυτό? Λογικά αντι/πεια αν ρωτήσεις πρέπει να ξέρουν να σου πουν. Intersys Νομίζω είναι
1)συνδέοντας το blu-ray player με την τηλεόραση μέσω του 920 με hdmi,χρειάζεται κάποια ρύθμιση στον ενισχυτή σε ότι αφορά την ποιότητα της εικόνας?
2)βλέπουμε ταινία και οι διάλογοι ακούγονται πολύ χαμηλά,ανεβάζουμε λοιπόν την ένταση να ακούμε καλύτερα και στα πρώτα εφέ ψάχνουμε το κοντρόλ για να μην ξυπνήσει ο γείτονας να σηκώσω τα db του κεντρικού ή υπάρχει ρύθμιση να "εξομαλύνονται" κάπως οι εντάσεις? (έχω τρέξει το set-up σε full auto και έχει ρυθμίσει ο ενισχυτής τα ηχεία)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.