Δεν ήθελα να πάει εκεί η συζήτηση , αλήθεια είναι !
το σούπερ θύμα , πώς λέμε σούπερ πούμα !
κάθε χρόνο ανεξετ ΣΕ ΟΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ! ,, το σεπτέμβρη 18 με 20
,, 1 2 3 ... τους πιάνει ο ΜΠΑΜΠΑΣ ,, ρε παιδιά κάτι λάθος κάνετε !
δεν κάνουμε τίποτα αυτός κάνει ,, αντιμιλάει και είναι στην γαλαρία !
διαγωγή κοσμία !
δεν μου επιτρέπετε η είσοδος σε κανένα τεχνικό λύκειο η σχολή εκτός απο κανα 2 στο λεκανοπέδιο !
στιγματισμένος σχεδόν πάμε σε παπά που υπογράφει χαρτί ότι είμαι θρήσκο έντιμο αγνο πλάσμα να μετριάσει το στίγμα , 5 χιλιάρικα πήρε ο παπαπο@σ@@ το 80 ! ΛΕΦΤΑ !
κόμπλα δεύτερη ! ο μπαμπάς φάκελο αριστερού ,, αμόρφωτος στο πεζοδρόμιο απο τα 12 !
πιάνει 5 άτομα τους μιλάει παλικαρίσα και στα ίσα :violent-smiley-008: ,, και μπήκα σε σχολή .....
τα ίδια σκάτα !
3 βραβεία σε διαγωνισμούς σχεδίασης ηλεκτρονικών , 20 στα εργαστήρια και την αγωγή του πολίτη ,, - 20 στα θρησκευτικά - 8Ο στα άλλα
το πούλο ..... πάλι τα ιδια ... μεταξετ ,,, τον σεπτέμβρη 18αρια ,,
καλοκάιρι δεν εκανα γαμω την φύτρα τους !!!!! γαμώ !!!!
η σχολή αλάζει προσανατολισμό ,, κάτι σκατά κάνουν δεν μας επιτρέπουν είσοδο σε αλλή βαθμίδα !!!!!
αντε και γα ....
βγάνω σε ιδιώτικο σχολιο κάτι χαρτιά του κώλου ένα χρόνο ότι κατέχω προγραματισμό Η/Υ ,, κομπόλ μπεισικ φόρταν ..
κάνω φροντιστήρια σε πλουσιόπαιδα βγάνω λεφτά απότομα και γρήγορα !!
ξανα προσπαθώ να περάσω σε σχολή , αλλα δεν γίνεται !!! απλά δεν γίνεται !!!!
φαντάρος ,,
αεροπορία ... εξετάσεις αμερικανοτέστ , και παπαρίες !!!!
σμηνίας οπλουργός εδάφους ,, κατουσίαν τεχνικός στα αντιαεροπορικά ,, έκανα αρτεμις και ρειμένταλ ,,, εποχή πασόκ 85 ...
βγάνω καί αλλό χαρτί ότι κατέχω και αυτοματισμούς οπλικών !
σκατά
γυρνάω μπακ του λαίφ !!
απο τρέλα , πάω και πλερώ 2 χρόνια σχολή του κωλου και πάλι για ηλεκτρονικά ! και συνάμα είμαι Στουρνάρη και βγάνω μεροκαματάκια να κάνω διπλωματικές στο πανεπιστ ... και σαν υπέθυνός πληροφορικής και τεχνικός στα πρώτα μαγαζία στα εξάρχεια
κάνω κονέ με τα μεγαλύτερα ονόματα της πίστας ,, υπουργάδες θεατράνθροπους κτλ κτλ κτλ ...
ο υπουργός γουστάρει να με βάλει στην ερτ ,, του λέω δεν έχω χαρτί ! ............... στα αρχ@@@ έλα ,, όχι θέλω να πάω 2 χρονάκια να βγάνω χαρτί ,, σοβαρό δημόσιο !! έχω τριακόσα σκουπίδια κάτι σαν διπλώματα απο παντου και ότι πάιζει στην πίατσα γενικά
εισαι μαλάκας μου κάνει !!!
πόσο δίκιο είχε ο πουστής !!!!
πλήρωσα και αλλα εγώ όμως ,, έγινα μοντέρ ,, καμεράμαν ,,, αρχές σινεμά ,, ψηφιακές επεξεργασίες βίντεο , ,, και ότι θέτε ,,
αποτέλεσμα ,,, αυτό που γουσταρα δεν το έκανα γιατί κάποιος μπινές κάποτε δεν γούσταρε να πάω εκέι που ήθελα γιτί ήμούν γαλάρία !!!!
εάν στον κήπο χαλάνε 3 λουλούδια ,, φταίνε τα λουλόυδια ,,
εαν χαλάει ο μισός κήπος φταει ο κηπουρός !!!!!
πιστέυω να σας διασκέδασα ...
σας φιλώ
:afro: