Πλατφόρμα στήριξης πικάπ.

Τώρα που το θυμήθηκα,παρά λίγο να διαφθαρω κι εγώ.
Το 1989 είχα δύο original δίσκους Swans.Ενα 12" ep κι ένα 12" gatefold lp.Δεν θυμάμαι τίτλους όμως περιείχαν τα New Mind και Filth.
Έψαχνα fun με το funαρι.
Αντιθέτως σε μένα λειτουργεί σαν funουρόπιτα η οποία μου funερώνει όλα τα εκείνα τα funταχτερά όσο και αλλόκοτα ηχητικά στολίδια που έχασα σε μικρότερη ηλικία κατά την οποία άκουγα funατικά άλλα πραγματάκια. :cool:

• Haha
Reactions: Δημοκηδής
Επική εξέλιξη.
Κάτσε λέω το μεσημέρι να πάρω τηλέφωνο για τα ξύλα.
Το μαγαζί που αγοράζω ξύλα εδώ στη περιοχή έχει την επωνυμία Μαθιόπουλος.
Ασυναίσθητα έγραψα Μαρκόπουλος στο google search και πάτησα οκ στο πρώτο μαγαζί που μου έβγαλε.
Πήρα τηλέφωνο κανονικά και μου είπε ο άνθρωπος ότι αύριο θα είναι έτοιμα.
Τώρα το απόγευμα μου ήρθε φλασιά ότι ξέχασα να του δώσω το πάχος του κόντρα πλακέ και του στέλνω email με διευκρινιστική.
Πως το είπες το μαγαζί μου λέει η γυναίκα, Μαρκόπουλος της λέω, τι Μαρκόπουλος λέει, Μαθιόπουλο τον λένε τον δικό μας.
Ω ρε γμτ λέω. (Είχα πάρει ξυλεία στο Μαρκόπουλο Αττικής)
Κάτσε λέει θα πάρω να κανονίσω εγώ είναι μέχρι τις 8 ανοιχτός, εσύ τα έκανες μαντάρα.

Μπράβο λέω, μένουν ανοιχτές τόσο αργά οι ξυλείες!

- Ναι γειά σας.
- Γειά σας ,πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω;
- Θα ήθελα κάποια mdf και ένα τεμάχιο κόντρα πλακέ.
- Κτηνιατρείο πήρατε κυρία μου. 😂

7569.jpg

Last edited:
Αντιθέτως σε μένα λειτουργεί σαν funουρόπιτα η οποία μου funερώνει όλα τα εκείνα τα funταχτερά όσο και αλλόκοτα ηχητικά στολίδια που έχασα σε μικρότερη ηλικία κατά την οποία άκουγα funατικά άλλα πραγματάκια. :cool:
Στην λίστα και η χαμένη disco της νιότης μου
όταν οι άλλοι χόρευαν με κορμιά,
εγω κοπανιόμουν με ροκιές, ευτυχώς υπήρχε
η Ίος..

• Like
Reactions: Haagenti
Στην λίστα και η χαμένη disco της νιότης μου
όταν οι άλλοι χόρευαν με κορμιά,
εγω κοπανιόμουν με ροκιές, ευτυχώς υπήρχε
η Ίος..
Το πρώτο μου φιλί το έδωσα σε καλοκαιρινό σινεμά που είχε μετατραπεί σε ντίσκο για τις ανάγκες ενός καλοκαιρινού πάρτυ με μπόμπιρες και πριγκιπέσσες. 🥰

Το πρώτο μου φιλί το έδωσα σε καλοκαιρινό σινεμά που είχε μετατραπεί σε ντίσκο για τις ανάγκες ενός καλοκαιρινού πάρτυ με μπόμπιρες και πριγκιπέσσες. 🥰

Με γλώσσα ή χωρίς ;;; :LOL:

Με πολύ κόπο προσπάθησα να θυμηθώ το 1ο μου φιλί (με γλώσσα.. τα "απλά" δεν πιάνονται)..

Ήρθαν και τα ξύλα. (Πήγα και τα πήρα δλδ 😀)
Το υλικό που θα έβαζα ενδιάμεσα δεν υπήρχε στο Πρακτικερ οπότε παρήγγειλα λάστιχοφελλό 3mm πάχος. (ίσως είναι καλύτερα).
Αιώνιο πρόβλημα του mdf, ειδικά σε τέτοια πάχη, είναι οι κούρμπες οπότε το έβρεξα και θα το αφήσω κάνα 48ωρο με την ελπίδα να ισιώσει. Ένα έχει το πρόβλημα,τα πήρε όλα η μπάλα.

Attachments

• IMG_20260610_160747.jpg
    IMG_20260610_160747.jpg
    736.5 KB · Views: 16
  • IMG_20260610_155437.jpg
    IMG_20260610_155437.jpg
    98.4 KB · Views: 15
  • Like
Reactions: Tzimisce and vlad66
Ήρθαν και τα ξύλα. (Πήγα και τα πήρα δλδ 😀)
Το υλικό που θα έβαζα ενδιάμεσα δεν υπήρχε στο Πρακτικερ οπότε παρήγγειλα λάστιχοφελλό 3mm πάχος. (ίσως είναι καλύτερα).
Αιώνιο πρόβλημα του mdf, ειδικά σε τέτοια πάχη, είναι οι κούρμπες οπότε το έβρεξα και θα το αφήσω κάνα 48ωρο με την ελπίδα να ισιώσει. Ένα έχει το πρόβλημα,τα πήρε όλα η μπάλα.
Είσαι που είσαι υλικοφονιάς,βάλε τουλάχιστον σημύδα αντί του mdf.
Disco; Αυτό ονομαζεται παιδική κακοποίηση!

Τι σημύδα μωρέ, mdf έχει και η original πλατφόρμα. Θα πάμε κόντρα στην επιστήμη; 🙃
Δεν πιστεύω πως η επιστήμη έχει αντίθετη άποψη.
Η σημύδα έχει καλύτερη αντικραδασμικη ικανότητα από κάθε άλλο είδος ξύλου,μασιφ η μη.
Χρησιμοποίησε τουλάχιστον 10 φύλλα σημύδας κι αν δεν σου βρίσκεται κόλλα χρησιμοποίησε αντί αυτής τους ελάχιστους(ελπίζω)καταθλιπτικούς δίσκους που έχεις.

• Haha
Δεν πιστεύω πως η επιστήμη έχει αντίθετη άποψη.
Η σημύδα έχει καλύτερη αντικραδασμικη ικανότητα από κάθε άλλο είδος ξύλου,μασιφ η μη.
Χρησιμοποίησε τουλάχιστον 10 φύλλα σημύδας κι αν δεν σου βρίσκεται κόλλα χρησιμοποίησε αντί αυτής τους ελάχιστους(ελπίζω)καταθλιπτικούς δίσκους που έχεις.
Αξιότιμε δάσκαλε και guru αντικραδασμολογίας, τα ξύλα βρίσκονται ήδη στο σπίτι και όπως σου είπα νωρίτερα, θα πάω by the book. Σκοπός μου είναι να γλιτωσω χρήματα και όχι να πληρώσω παραπάνω από το αρχικό προϊόν.
Στο δεύτερο σκέλος τώρα, οι καταθλιπτικοί δίσκοι πιάνουν σοβαρό μέρος της δισκοθήκης μου, αν βρω τίποτα garage χαζοχαρουμενιές (που δεν νομίζω) μπορεί και να τις εξαφανίσω κάτω από τις άπειρες στρώσεις ξυλείας με τη μέτρια αντικραδασμική ικανότητα.

Attachments

• IMG_20260610_165822.jpg
    IMG_20260610_165822.jpg
    470.6 KB · Views: 15
  • Haha
Reactions: Δημοκηδής
Αξιότιμε δάσκαλε και guru αντικραδασμολογίας, τα ξύλα βρίσκονται ήδη στο σπίτι και όπως σου είπα νωρίτερα, θα πάω by the book. Σκοπός μου είναι να γλιτωσω χρήματα και όχι να πληρώσω παραπάνω από το αρχικό προϊόν.
Στο δεύτερο σκέλος τώρα, οι καταθλιπτικοί δίσκοι πιάνουν σοβαρό μέρος της δισκοθήκης μου, αν βρω τίποτα garage χαζοχαρουμενιές (που δεν νομίζω) μπορεί και να τις εξαφανίσω κάτω από τις άπειρες στρώσεις ξυλείας με τη μέτρια αντικραδασμική ικανότητα.
Αν υπάρχουν βιβλία που γράφουν τέτοιες αηδιες θα τα κάψω σε δημόσια θέα.
Δεν διαγωνίζεσαι με θέμα Πως Θα Ξοδέψω Λιγότερα Χωρίς Να Κάνω Ουσιαστική Βελτίωση
Στην φωτογραφία σου εικονίζεται κάποιος ο οποίος παίζει ο,τιδηποτε άλλο εκτός από Garage Punk.

Αν υπάρχουν βιβλία που γράφουν τέτοιες αηδιες θα τα κάψω σε δημόσια θέα.
Δεν διαγωνίζεσαι με θέμα Πως Θα Ξοδέψω Λιγότερα Χωρίς Να Κάνω Δουλειά.
Δες το αρχικό ποστ. Τα ξύλα πάνω και κάτω του κόντρα πλακέ είναι από mdf.

Αψηφησες τον δάσκαλο(συ ειπας)για την άσχετη ΑΙ;
Ο μπάρμπα ΑΙης, έκανε σερτς σε δέκα και πλέον σάιτ που εξειδικεύονται σε τέτοια θέματα.
Είπαμε ότι πει ο Ορέστης Μακρής ο επιστήμονας, δεν θα πάμε με τις εμμονές της κυρά μαμής. 😀

Ο μπάρμπα ΑΙης, έκανε σερτς σε δέκα και πλέον σάιτ που εξειδικεύονται σε τέτοια θέματα.
Είπαμε ότι πει ο Ορέστης Μακρής ο επιστήμονας, δεν θα πάμε με τις εμμονές της κυρά μαμής. 😀
Αν θέλεις Επιστήμη πρέπει να την πληρώσεις.
Pro-Ject Ground-It Deluxe η Carbon ονομάζεται.
Είχα την πρώτη επίσης σε πικάπ.

• Like
Αν θέλεις Επιστήμη πρέπει να την πληρώσεις.
Pro-Ject Ground-It Deluxe η Carbon ονομάζεται.
Είχα την πρώτη επίσης σε πικάπ.
Το snake oil προτιμώ να το κατασκευάσω μονος μου, δεν θέλω φυτεμένα placebo στο κεφάλι μου, σόρρυ.
Πράσινο αλφάδι στο μέγεθος που θέλω δεν βρίσκω ώστε να ταιριάζει με την ορίτζιναλ πλατφόρμα, αυτά είναι τα προβλήματά μου. 😄