Ήθελα να ρωτησω αν ξέρει κανείς. Όταν κάνουμε στο YouTube, share video στο plex, όταν παίζουμε αυτό το βίντεο σε κάποιον client, ο server συμμετεχει ή γίνεται απευθείας streaming προς τον client?
Σημαντικο ειναι η ρυθμιση του PLEX στον υπολογιστη,
1, Server/Agents, το "Local Media Assets" να ειναι επανω
2, Server/Languages, "Prefer Audio-English", "Prefer Subtitles Ελληνικα", "Subtitle Mode-Manually", για το τελευταιο βρηκα οτι δουλευει καλυτερα ετσι, απλα επιλεγεις μετα τον υποτιτλο
3, Σωσε και τα αρχεια υποτιτλων σε UTF-8, μπορει να βοηθησει
4, Εαν εχεις "MKV" ταινια και ειναι 3D θα πρεπει η ταινια και το αρχειο υποτιτλων να ειναι μεσα σε φακελλο με το ονομα της ταινιας για παραδειγμα, εαν δεν ειναι 3D δε χρειαζεται
5, Να επιλεξεις "MOVIES" οταν δημιουργεις βιβλιοθηκη για ταινιες και οχι κατι αλλο, αντιστοιχα,
6, το "TV Shows" για σειρες και τηλεοπτικες εκπομπες.
Αυτα ολα ισχυουν εαν εχεις PLEX εφαρμογη στην SAMSUNG.
Παραδειγμα,
F:\Movies Series\Plex\Movies --- δε χρειαζεται φακελλος, ταινια και αρχειο υποτιτλων να εχουν ιδιο ονομα
F:\Movies Series\Plex\Movies 3D --- εδω θελει οπωσδηποτε φακελλο και μεσα η ταινια με τους υποτιτλους που πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα με το αρχειο της ταινιας
F:\Movies Series\Plex\Series --- δε χρειαζεται φακελλος, ταινια και αρχειο υποτιτλων να εχουν ιδιο ονομα
F:\Movies Series\Plex\TV Shows
Χλωμό. Ο μόνος τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να κάνεις εγκατάσταση.
Πάντως αν στο συγκεκριμένο laptop βάλεις έναν ssd και λίγη μνήμη και Linux πάνω θα πετάει γενικά. Δεν χρειάζεται να παροπλισεις το laptop
ποιό λειτουργίκο απο linux προτεινεις για ''αδύναμα'' laptops.εγω βασικα εχω http://www.notebookcheck.net/Fujitsu-Siemens-Amilo-Mini-Ui3520.12638.0.html το οποίο ''εσκασε'' ο σκληρός .'Ετσι αναγκαστικα τρέχω απο usb.θα έχω προβλημα εγω;Απο οτι έψαξα λίγο θέλει καποιες διαδικασίες για να τρέξεις σωστα.Αν καποιός το τρεχει απο καποιο λειτουργικό linux θα ήθελα την γνωμη αν αξιζει το κόπο να ασχολείθεις με αύτο;ευχαρηστω εκ των προτέρων!Χλωμό. Ο μόνος τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να κάνεις εγκατάσταση.
Πάντως αν στο συγκεκριμένο laptop βάλεις έναν ssd και λίγη μνήμη και Linux πάνω θα πετάει γενικά. Δεν χρειάζεται να παροπλισεις το laptop
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.