Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

louis-de-funes.jpg

Dis donc! Alors moi...jamais!

μα εσυ γνωριζεις την Γαλλικη εμεις Οχι ....

γι αυτο προτιμαμε τους Ανατολιτες

.

Last edited:
Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αν και δεν ήθελα, αναγκάστηκα να δω το We're the Millers . Συνολικά χαζομάρα κατ'εμέ, αν και γέλασα σε 1-2 σημεία.

Μετά για να στρώσω έβαλα το Elysium και πέρασε ευχάριστα η ώρα, αν και προς το τέλος πρέπει να τον πήρα για ενα δύο λεπτάκια τον φίλο μου τον ύπνο (καταραμένε καναπέ, είσαι πολύ μαλακός για εμένα). Έχω αρχίσει να αλλάζω φαίνεται... κάποτε αυτές οι ταινίες μου άρεσαν πολύ... τώρα τι έχω πάθει? χμμμ, μάλλον θα φταίει ότι κοιμούνται μέσα τα παιδιά και δεν μπορώ να γυρίσω δεξιόστροφα όσο μπορώ τον pioneer :P. To sub έχει πάθει κατάθλιψη πλέον :P

Σήμερα θα δω το La grande bellezza. Το είχα στα υπόψιν και διαβάζοντας τα σχόλια από εσάς, ομολογώ ότι ψήθηκα :)

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

291276-searching-for-sugarman.jpg

Το είδε κανένας;(Μην αρχίσω να ψάχνω τώρα πίσω σελίδες...:cool4:) Είναι όσο καλό μου λένε;

Η Αλήθεια ειναι πικρη. Η ζωή σκληρή. Ας μην γελιόμαστε, ζούμε μια ζωή με μικρά χαρούμενα διαλείμματα.....ανάμεσα στις θλίψεις και στα "ανίατα" ηλιοβασιλέματα.

Ενα διαμαντάκι.

Wrinkles_%28Arrugas%29_poster.jpeg

http://www.imdb.com/title/tt1407052/

The_Sugarland_Express_%28movie_poster%29.jpg

Με τέτοιο σκηνοθετικό ντεμπούτο, στην μεγάλη οθόνη, αν μη τι άλλο έχεις το "touch"....έστω και αν αργότερα το παραδίδεις στα χέρια του "χρυσού", εξαργυρώνοντας "φτωχά" το ταλέντο σου.

Με ένα απλοικό σενάριο, μια αληθινή όμως ιστορία με τραγική κατάληξη και με έναν σκηνοθέτη που θέλει να κριτικάρει τα κακώς κείμενα στην πρώτη του ταινία, ως άλλος "επαναστάτης"....ο Steven κλέβει την παράσταση.

Κριτική στην οπλοχρησία των ΗΠΑ, κριτική στο σύστημα που καταδικάζει ανθρώπους εν "κινήσει" χωρίς δίκες, χωρίς καν να κάνει μια ερώτηση..... Δύο νέοι άνθρωποι με τα μυαλά πάνω απο το κεφάλι, "μαθαίνουν" την Δικαιοσύνη απο πρώτο χέρι.

Η Goldie Hawn απολαυστικά μουρλή και πιτσιρίκα....να διανθίζει το γίγνεσθαι....

Όσοι δεν το έχετε δει και θέλετε να δείτε πως ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης μπορεί να καεί...δείτε το.

http://www.imdb.com/title/tt0072226/

Υ.Γ Οι επιρροές σκηνοθετικά απο το Duel(για την TV λίγα χρόνια νωρίτερα) ειναι εμφανείς....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Οι θεάσεις δεν έχουν να κάνουν με το sex! Απλά στην δέκατη φορά μαθαίνεις να απολαμβάνεις την εκπληκτική ταινία. Αρα χρειάζομαι άλλες 8.....

Το La grande belezza είναι η νοητή γραμμή που συνδέει την υψηλή τέχνη με τις ανοιγμένες μύτες, την Αναγέννηση με το Botox, την προκλασική μουσική με την Rafaella Cara, το ξέφρενο σκόρπισμα της νιότης με το μεταφυσικό! Το συγκλονιστικό όμως είναι πως ακόμη και αυτή η νοητή γραμμή είναι λιγότερο σημαντική και σοβαρή από όσο εμείς οι άνθρωποι νομίζουμε ότι είναι! Παίρνουμε συνήθως πολύ σοβαρά τους εαυτούς μας! Η ζωή απλώς κυλάει……

....χθες δεύτερη φορά!

μπα δεν νομιζω μερικοι την απολαμβανουν και απο την πρωτη φορα
δεν ειναι το ιδιο με την μουσικη

Για το La Grande Bellezza ο λογος:
Την ειδα (μια φορα προς το παρων) και μου αρεσε πολυ. Του λειπει σιγουρα μια διασταση του ταξιδιου της ζωης, που περιγραφει με τοσο κυνισμο, για να ηταν αριστουργημα.
Ο Σορεντινο αντιγραφει με υπερηφανεια πιστευω το στυλ (χωρις να το κρυβει καθολου) των μεγαλων ιταλων σκηνοθετων του παρελθοντος, παρα το περιεχομενο που ειναι εντελως δικο του. Αυτοσαρκασμος και ξεγυμνωμα του συγχρονου-αδειου lifestyle (το ΤΙΠΟΤΑ) που εχει επιβληθει. Η κουκλαρα που ασχολειται με τις φωτογραφιες στο facebook τη στιγμη που ο εραστης της φευγει για παντα, τα ψεμματα στα οποια ζει η "πετυχημενη" συγγραφεας, μαμα και συζυγος....
Προσωπικα ορισμενα περιστατικα μου θυμισαν επισης σπονδυλωτες ταινιες των ιταλων στα 70s. Ιστοριες λιγων λεπτων, που θα μπορουσαν να ειναι αυτοτελεις, μαεστρικα τοποθετημενες στο συνολο. Μια αυθεντικη ιταλικη ταινια, δεν θα μπορουσε να ειναι απο πουθενα αλλου.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Για το La Grande Bellezza ο λογος:
Την ειδα (μια φορα προς το παρων) και μου αρεσε πολυ. Του λειπει σιγουρα μια διασταση του ταξιδιου της ζωης, που περιγραφει με τοσο κυνισμο, για να ηταν αριστουργημα.
Ο Σορεντινο αντιγραφει με υπερηφανεια πιστευω το στυλ (χωρις να το κρυβει καθολου) των μεγαλων ιταλων σκηνοθετων του παρελθοντος, παρα το περιεχομενο που ειναι εντελως δικο του. Αυτοσαρκασμος και ξεγυμνωμα του συγχρονου-αδειου lifestyle (το ΤΙΠΟΤΑ) που εχει επιβληθει. Η κουκλαρα που ασχολειται με τις φωτογραφιες στο facebook τη στιγμη που ο εραστης της φευγει για παντα, τα ψεμματα στα οποια ζει η "πετυχημενη" συγγραφεας, μαμα και συζυγος....
Προσωπικα ορισμενα περιστατικα μου θυμισαν επισης σπονδυλωτες ταινιες των ιταλων στα 70s. Ιστοριες λιγων λεπτων, που θα μπορουσαν να ειναι αυτοτελεις, μαεστρικα τοποθετημενες στο συνολο. Μια αυθεντικη ιταλικη ταινια, δεν θα μπορουσε να ειναι απο πουθενα αλλου.

πολυ ωραια μικρη λιτη κινηματογραφικη κριτικη συμφωνω απολυτα !

.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

ενας φρεσκος κινηματογραφικος αερας

Μarcus Rosemmunller
σεναριο και σκηνοθεσια δικα του
πρωτη του ταινια
οτι ποιο ωραιο και τιμιο ειδα τελευταια
επιτελους γελασα συγκινηθηκα διασκεδασα

c5h8s18v.j31

δεν ειναι δυνατον να μην σας ενθουσιασει αυτη η μαγευτικη ταινια !!

.

banner-12-years-a-slave.jpg

κρατάω μόνο την ερμηνεία του Φασμπέντερ, αν και ελαφρώς ...διεκπεραιωτική (το Southern accent χώλαινε λιγάκι...δεν είναι κι εύκολο εδώ που τα λέμε - o Kιούμπερικ προσέλαβε
αυθεντικό Νότιο -Σλιμ Πίκενς- όταν το χρειάσθηκε στο Dr Strangelove).

η ταινία μετριότατη: μονοδιάστατη - θα έκανε περισσότερο για τηλεταινία, entertainment for all the family.
από άποψη μελό, το The Color Purple ήταν απείρως καλύτερο...αλλά όσο σκέφτομαι Τι είχε κάνει ο Ταραντίνο στο Django με παρόμοιο υλικό... καμία σύγκριση.

The Family

the_family_poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2404311/

Πολύ ωραία ταινία για να περάσει ευχάριστα ενα 2ωρο.Εχει αρκετές κωμικές στιγμες παρέα με τα σπασμένα κοκκαλα :p

Πολυ καλος De Niro , πολύ καλη Michelle Pfeiffer , και καλο casting γενικότερα.

Επίσης

Kick Ass 2

8s63.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1650554/

Εξαιρετικό sequel παρολο που δεν εχει την μαυρίλα της πρώτης ταινίας.
Ο κακός ολα τα λεφτά...

Last edited by a moderator:

Νεαροι μου (!) υποκλινομαι στο γουστο σας:worshippy::SFGSFGSF: ακομη κι εκει που δεν συμφωνω (πχ Family, που για μενα ειναι αποτυχια ενος εξυπνου σεναριου)

κρατάω μόνο την ερμηνεία του Φασμπέντερ, αν και ελαφρώς ...διεκπεραιωτική (το Southern accent χώλαινε λιγάκι...δεν είναι κι εύκολο εδώ που τα λέμε - o Kιούμπερικ προσέλαβε
αυθεντικό Νότιο -Σλιμ Πίκενς- όταν το χρειάσθηκε στο Dr Strangelove).

η ταινία μετριότατη: μονοδιάστατη - θα έκανε περισσότερο για τηλεταινία, entertainment for all the family.
από άποψη μελό, το The Color Purple ήταν απείρως καλύτερο...αλλά όσο σκέφτομαι Τι είχε κάνει ο Ταραντίνο στο Django με παρόμοιο υλικό... καμία σύγκριση.

αυτο μου θυμιζει την καλυβα του μπαρμπα θωμα
color purple και Django δεν μου ειπαν τιποτε

εγω ειμαι πολυ πισω αστα να πανε δυσκολο να προσαρμοσθω !
The Defiant Ones!!!

.