Γάλεν, να δεις to Sicario.. αξίζει.
οπως και το 99 homes (που προτεινει ο φιλος avpap) εκπληκτικός ρυθμός, σε ενα θέμα που κόβει την ανάσα.
Γάλεν, να δεις to Sicario.. αξίζει.
οπως και το 99 homes (που προτεινει ο φιλος avpap) εκπληκτικός ρυθμός, σε ενα θέμα που κόβει την ανάσα.
![]()
Γ@μ@ τα.....
Nαι δες το.....(καταταγειτε μας ελεγαν καταταγειτε...):smash:
(Εχει παντως μια εξαιρετικη σεκανς στο Μεξικο που σε κραταει στην ακρη της πολυθρονας.Απο τις καλυτερες σκηνες που εχω δει τελευταια.Θυμιζει εντονα Μann.Aλλα μετα...)
Το θεμα του 99 Homes ειναι οντως επικαιρο αλλα κουβαλαγε πολυ λιμπεραλ διδακτισμο για τα γουστα μου.
Σε μπελαδες με βαζεις.
Πανω που ειχα αποφασισει οτι το Sicario θα ειναι η ταινια του Βιλνεβ που δε θα κατσω να δω ποτε (μετα απο οσα ειχα διαβασει.)
Αλλα Βιλνεβ με το σεναριογραφο του Hell or High Water? Πως να αντισταθω τωρα?
![]()
Πως μου είχε ξεφύγει τόσα χρόνια αυτή η ταινιάρα; Φοβερή πλάκα, απίστευτη σάτιρα των εγγλέζικων εμμονών (κηπουρική, μπισκότα, όμορφα αγροτόσπιτα κλπ.) Όλα τα λεφτά η πρώτη σκηνή, όπου ο ένας μετά τον άλλον οι Martin Freeman, Steve Coogan και Bill Nighy εξηγούν στον πρωταγωνιστή, χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια λογια ότι φεύγει με δυσμενή μετάθεση στην Άνω Κωλοπετεινίτσα (αγγλιστί Sanford Glocesteershire), γιατί είναι τόσο καλός που κάνει όλους τους άλλους να φαίνονται άσχετοιΑκόμη καλύτερο το Showdown στο τέλος όπου ξεφτιλίζονται όλα τα κλισέ των ταινιών δράσης του Χόλυγουντ. Δεν κάνει για παιδιά γιατί έχει σπλατεριές, οι μεγάλοι δείτε το άφοβα για να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα.
Επειδή σου αρέσουν κάποια πράγματα δε σημαίνει ότι θα σου αρέσει και ο συνδυασμός τους. Σε μένα ας πούμε αρέσουν τα σταφύλια και το malt whisky. Αλλα το συνδυασμό malt whisky με σταφύλια λέω να μην τον δοκιμάσω.
Η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει τοσα αντιφατικα για αυτη την ταινια που δε μπορω να μη σχηματισω και τη δικη μου αποψη.
Ακόμα θυμάμαι την σκηνή που (έχει πεθάνει) μπαίνει στο σπίτι.. το νιώθουμε στο χώρο, πριν καν το μάθουμε..Βασικα εγω εισεπραξα αυτο που εχω εισπραξει σε ολες τις ταινιες του Βιλνεβ (πλην Enemy).Οτι δεν ξερει τι ταινια θελει να κανει.
Και ναι μπορει να κρατα μια "κριτικη ματια" (sic) στις πολιτικες των αμερικανων αλλα δεν δισταζει στο τελος να γινει....Τσαρλς Μπρονσον.
Μαλλον βγηκε ο....Τεξανος στο σεναριογραφο.
@Auter για το Amour φταιει και το οτι γερναω,(μπορει) να φταιει και η ποιηση,μπορει να φταινε πολλα αλλα κυριως φταιει αυτος ο γ@μημενος ο Τρεντινιαν που ειναι η πιο εκφραστικη....παγοκολωνα στην ιστορια του σινεμα...:worshippy:
Ανατριχιαστικος πραγματικα....παναθεμα τονε...
..... φταιει αυτος ο γ@μημενος ο Τρεντινιαν που ειναι η πιο εκφραστικη....παγοκολωνα στην ιστορια του σινεμα...:worshippy:
Ανατριχιαστικος πραγματικα....παναθεμα τονε...
Ο Τραντινιαν δεν μπορει εκτος απο τεραστειος ηθοποιος (του θεατρου ηδη) να ειναι και "ανατριχιαστικος",
Δεν σε πιανω...Γιατι?
Μάλλον το "δεν" είναι εκ περισσού, εννοεί ότι ο Τρεντινιάν είναι ανατριχιαστικός ηθοποιός. Έχει χάσει δυο από τα τρία παιδιά του, το ένα πέθανε βρέφος, η δε κόρη του Μαρί δολοφονήθηκε από το φίλο της σε ηλικία 41 ετών το 2003. Όντως ότι τραγικότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.