Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Πάντως μια βόλτα που έκανα σε Kωτσόβολο-Media Markt γινόταν χαμός. Σε λίγες μέρες πιστεύω θα γίνει χαμός εδώ μέσα από ερωτήσεις του τύπου "γιατί ο δέτης μου δεν κάνει αυτό...."

Γιατι ξερουν οτι υπαρχει δεκτης που κανει αυτο και το αλλο;
Θα δωσουν 25-30 ευρω, θα παρουν κατι που απλα δειχνει εικονα και αυτο ειναι.
Μονο το κρατος και οι εμποροι θα χαρουν.

Αντι με 30-40 ευρω να ειχαν παρει τουλαχιστον ενα PVR και ενα media player... και ετσι η μεταβαση να μην τους καθοταν αλλά να ειχαν επωφεληθει.
Ποιος αγοραζε παλια DVD recorder. Ποιος εδινε για HTPC ή media player (μονο οι πιτσιρικαδες).
Τωρα με αυτη την αναγκαστικη δαπανη θα μπορουσαν να ειχαν δωσει χρηματα αλλά να ειχαν πιασει τοπο.

Last edited by a moderator:
Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

παιδια πηρα τον LIFEVIEW LV6TBOXHDA τον 1 οχι τον 2 που μου προτεινατε ποιο πανω,γιατι δεν τον ειχανε ετοιμοπαραδοτο..και θα εμενα χωρις tv. ΦΑινεται να εχει καλη εικονα γενικα, και εχει αρκετα γρηγορη εναλαγη καναλιων,ελπιζω να εκανα καλη αγορα.. Απο αυτα που διαβασα, εχει διαφορα με τον 1 μονο στο οτι το πανελ ειναι λιγο διαφορετικο. ισχει κατι τετοιο ??

Ασε που υπαρχει και το θεμα "η επομενη μερα".

Κατι θα ειχε παρει το αυτι τους πιο πριν ή μεσα στο μαγαζι οτι "γραφει και παιζει ταινιες".
Πως, που και ποτε.
Θα πηραν τον (SD) δεκτη, χωρις να εχουν αγορασει στικακι (διευκρινιση, ουτε οι HD αλλά ουτε κανεις τους δεν εχει για να μην μπερδευτει κανεις) και αντε αυτος να γραψει.
Και αντε να παιξει και ταινιες. Οχι, wifi δεν εχουν (χαχα)

Και αντε τρεχα ξανα, να το αμαξι, η βενζινη, η κληση, η ταλαιπωρια για ενα παλιο στικακι.
Και πες οτι πηγαν ξανα.
Γιατι εχουν τα μαγαζια στικακια; Και τι εχουν; Με 2 και με 5MB/s ταχυτητα; Παει και το timeshift περιπατο.

Και γιατι τα μαγαζια (πιστευω) δεν λενε/προωθουν και τα στικακια; Και γιατι δεν τα εχουν διπλα, τωρα που γινεται χαμος.
Γιατι δεν θα αγορασουν ουτε δεκτη!
Και επειδη και τα μαγαζια, ουτε στικακια δεν εχουν να πουλησουν...

Μετα απο αυτα τα ωραια, αντε, και η επομενη μερα φερνει στο προσκυνιο το μεγαλο τερας. Την κεραια. Τα καλωδια και πως συνδεεται το ατακτο scart.
Και να τα τηλεφωνα στα μαγαζια. Και να οι επιστροφες.

Να και αλλο ΦΠΑ. Εξτρα βενζινη, κανενα ανταλλακτικο απο τρακαρισμα πανω στην τρελα αποκτησης του δεκτη που δειχνει την Πανια και την Νικολουλη (μην χασουν τον χαμενο βλεπεις), να και τα κερατα του ταρανδου (κεραια).

2) Ferguson T65 με firmware 1.050 για να μη κόβει το κάτω μέρος της 1ης γραμμής.
3) Opticum Τ90.
4) Manta επειδή μόνο αυτός έχει καλό τηλεχειριστήριο.

Αν πάρεις τον Manta, αν θέλεις κάνε ένα θέμα με λίγες φωτογραφίες του δέκτη. :smile:

Strong 8106. Ανώτερος αλλά αρκετά ακριβός.

Χαιρετώ και πάλι το φόρουμ!
Λοιπόν, η εμπειρία μου μέχρι στιγμής:
βλαστήμησα την ώρα που ξαναέμπλεξα μετά από πολλά χρόνια με το eshop!
Παραγγελία το μεσημέρι της Δευτέρας 10/12:
1 Fergie T65 (σε 2-3 εργάσιμες)
1 Opticum T90 (νέα παραλαβή στις 11/12)
1 Manta (σε 2-3 εργάσιμες)
1 LV6TSCART4SD (άμεσα διαθέσιμο)
Πάει Πέμπτη μεσημέρι 13/12, η παραγγελία στάσιμη χωρίς καμία εξέλιξη με το παρακάτω status:
Fergie T65 (σε 8-15 εργάσιμες!!!)
Opticum T90 (νέα παραλαβή στις 13/12)
Manta (σε 2-3 εργάσιμες)
LV6TSCART4SD (άμεσα διαθέσιμο)
Ο "εφιάλτης" ξαναεπαναλήφθηκε μετά από πόσα χρόνια που χτυπούσα το κεφάλι μου με το eshop όταν αγόραζα PC parts!!
Σηκώνομαι το πρωί και οι τηλεοράσεις νεκρές! Έτσι χθες έτρεχα όλη μέρα στην αγορά και προς το παρόν πήρα,
1 Edision mini-Triton (για το RF-out) και
1 Lifeview LV6TBOXHDA2
Δεν πρόλαβα να παίξω με τα μηχανήματα, απλά τα κούμπωσα μόνο.
Πρώτες εντυπώσεις:
Καλύτερη ποιότητα εικόνας ο LV A2 από τον Edi.
Φοβερό τηλεκοντρόλ ο Edi, 10 κλάσεις ανώτερο από τον LV2.
Γρήγορο το ζάπινγκ στον Edi, o LV A2 καθυστερεί πολύ.

edit: εννοείται φυσικά οτι ακύρωσα την αρχική παραγγελία από το eshop και τους έβρισα στο τηλ για τις μέρες που ασχολήθηκα και έχασα εξαιτίας τους!

Manta (σε 2-3 εργάσιμες)
LV6TSCART4SD (άμεσα διαθέσιμο)
Μείνανε τώρα άλλες 2 CRT τηλεοράσεις στις οποίες πρέπει να αγοραστούν μόνο τύπου "scart" αποκωδικοποιητές, ο ένας από τον οποίο άμεσα το πρωί.
Ποιόν προτείνετε ως κορυφαίο "scart" της αγοράς άμεσα παραδοτέο εως και 50 ευρώ?

Παρε εναν κανονικο δεκτη.
Αν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα η τοποθετηση του τοτε και μονο τοτε ψαξε το για τυπου (μεγεθους) scart.
Που ποσο προβλημα να ειναι η τοποθετηση του.

Παρε εναν Opticum STB HD N1. Δεν εχει και οθονη να σου χτυπαει στα ματια, ουτε φαινεται ασχημος. Δεν εχει μπροστινη θυρα USB αλλά πισω. Μια καλαισθητη συσκευη.
Και ειναι και πολυ καλος.

Last edited:

Δεν υπάρχει καθόλου χώρος δυστυχώς audiov!
Το ένα θα πάει σε 14άρα CRT που κάθεται στην γωνία πάγκου κουζίνας και ο άλλος σε 25άρα CRT που βρίσκεται σε σαλόνι, το έπιπλο δεν έχει καθόλου χώρο δεξιά-αριστερά και λόγω "αισθητικής" θα πρέπει να κρυφτεί.
Γι'αυτό λέω για 2 "scart".

Αντι με 30-40 ευρω να ειχαν παρει τουλαχιστον ενα PVR και ενα media player... και ετσι η μεταβαση να μην τους καθοταν αλλά να ειχαν επωφεληθει.
Ποιος αγοραζε παλια DVD recorder. Ποιος εδινε για HTPC ή media player (μονο οι πιτσιρικαδες).
Τωρα με αυτη την αναγκαστικη δαπανη θα μπορουσαν να ειχαν δωσει χρηματα αλλά να ειχαν πιασει τοπο.

.......
Να και αλλο ΦΠΑ. Εξτρα βενζινη, κανενα ανταλλακτικο απο τρακαρισμα πανω στην τρελα αποκτησης του δεκτη που δειχνει την Πανια και την Νικολουλη (μην χασουν τον χαμενο βλεπεις), να και τα κερατα του ταρανδου (κεραια).
Υπάρχουν και ηλικιωμένοι άνθρωποι που ποτέ δεν είχαν VCR, ποτέ δεν ασχολήθηκαν με ταινίες και η Πάνια με τη Νικολούλη είναι η μόνη τους παρεα. Σε αυτούς τι θα πεις, "περίμενε 2-3 μέρες χωρίς τηλεόραση για να βρεις τον καλό τον δέκτη"; Θα αρχίσουν να μασάνε τους τοίχους...

Το θέμα είναι να μην πέσουν θύματα απατεώνων. Ακούω για τύπους που γυρνάνε στις γειτονίες με σακούλες γεμάτες δέκτες και ψάχνουν για θύματα. Σε γνωστούς μου πρότειναν μέχρι και αγορά νέας τηλεόρασης.

Μακάρι η Πάνια με τη Νικολούλη να έλεγαν δυο κουβέντες για να τους προϊδεάσουν.

Οχι δεν αναφερεται πουθενα τετοιο χαρακτηριστικο ωστε να εξυπηρετει καποια μαρκα τηλεορασεων.
Εχουν αναφερθει χρηστες Opticum με Samsung, Panasonic, Sony, Philips σε LCD/Plasma και καποιες αλλες παλιες μαρκες σε CRT, μια απο αυτες Sanyo και μια Philips (δικες μου).
Τι τηλεοραση εχεις εσυ; Και ποιο μοντελο;

Η τηλεοραση που "ακουει" τον Τ90 ειναι η SABA 26'' T17070 RI Type628/TX807CS EU, αγορασμενη πριν απο δεκαετια.

Οι παρακατω τηελορασεις ΔΕΝ "ακουν" τον δεκτη:
Grundig 21'' T55-540 DS 20ετιας
Crown 14'' 1426T PAL BG 7ετιας
Philiphs 14'' 14PT1363/11 25ετίας

Επισης σημερα που πηγα να παρω τον Ariva T65 απο το e-shop ειδα τον Τ90 με 31,90 και αισθανθηκα κοροιδο που τους πληρωσα 35 .

Τελος επεσε στα χερια μου ενας TVSTAR 910 ο οποιος κολλαει στο καναλι της Βουλης, στο DW και στο BBC. Το αυτο προβλημα το ειχε και πριν παψει η αναλογικη εκπομπη και περιμενα μηπως φτιαξει μετα. Εισ ματην. Ακομη, το τ/χ του ειναι τρισαθλιο. Αν πετυχεις το "ματακι" για να αλλαξεις καναλι .... achievement unlocked και σε κερναω χωνακι παγωτο.

Η τηλεοραση που "ακουει" τον Τ90 ειναι η SABA 26'' T17070 RI Type628/TX807CS EU, αγορασμενη πριν απο δεκαετια.

Επισης σημερα που πηγα να παρω τον Ariva T65 απο το e-shop ειδα τον Τ90 με 31,90 και αισθανθηκα κοροιδο που τους πληρωσα 35 .

Ενδιαφερον. Αλλά ισως ειναι και προβλημα που ανοιγει και κλεινει την τηλεοραση.

Μην σκας, τουλαχιστον εχεις παρει εναν δεκτη που τα αξιζει τα λεφτα του, και πολλα παραπανω, και αν κανεις χρηση PVR θα τους αλλαξεις ολους με αυτον.
Εγω που εχω παρει 1+2+1+1, δηλαδη πεντε δεκτες αλλα πηγα τεσσερις φορες, τους πηρα 39 με 40 ευρω αλλά μαζι με scart και στους πρωτους τρεις και μαζι με καλωδιο κεραιας (για την αναλογικη ληψη).
Αλλά... δεν εκαψα σταγονα ευρω βενζινης αφου ειναι ενα μαγαζι κοντα μου. Συν οτι πηρα αυτον που ηθελα, χωρις οθονη, τον STB HD N1.
Το μαγαζι ειχε και T90, αλλά δεν πηρα ουτε εναν.

Πάντως κλασικά σαν Έλληνες είμαστε τελείως της τελευταίας στιγμής.

Χθες πήγα σε κατάστημα ηλεκτρονικών για κάτι εξαρτήματα και ήμουν ο μόνος που δεν είχε πάει για αποκωδικοποιητή!

Πανικός! Χαμός! Και όλοι παίρναν χωρίς κριτήριο και ενημέρωση ό,τι τους γυάλιζε ή τους φαινόταν οικονομικό. Οι υπερτιμολογημένοι TV Star έφευγαν σαν τρελοί...

δεν θα βαλουν ποτε μυαλο. ουτε καν στην ιδια τους την διασκεδαση. οπως καναν φυσικα τοσα χρονια,πχ με τα μπουζουκια. καλα να παθουν.

ας αρκεστουνε στα υπερτιμολογημενα σαπια κουτσαλογα. αφου το internet το χρησιμοποιουν (οσοι εξ αυτων) μονο για facebook και αηδιες. το να πατησουν "www.google.gr -> συγκριτικα δεκτων" ή κτ συναφες τελοσπαντων ειναι δυσκολο.

και οχι,δεν ξερουν. αλλα μπορει να αναρωτηθουν. αλλα αμα εχει καποιος συνηθισει "να μη την ψαχνει" γενικα,λογικο ειναι "να μασαει και σανο". στον ανθρωπο ειναι. π.χ εχει βρωμισει ο κοσμος τεχνολογια,και ακομα σκεφτεται ο πολυς κοσμος "το βαζω στη πριζα και παιζει","γυριζω την μιζα και παιρνει μπρος το αμαξι".

οταν ομως "τα βρουν μπροστα τους",αντιλαμβανονται οτι υπαρχουν διαφορες, μετα αντιλαμβανονται οτι ο κινητηρας θελει και λαδι, οτι το ABS θελει πατημα μεχρι τερμα το φρενο.

δε λεω οτι και εγω ειχα την θεια επιφυτιση. οταν ανακοινωθηκε το switch-off δυσανασχετησα. αλλα τεχνολογια,απο τεχνολογια διαφερει. γιαυτο και το ψαξα,και την καταβρηκα στο τελος.

HTPC και media player δεν παιρναν οι πιτσιρικαδες,αυτοι βολευονται και στο pc. παιρναν οι 30-40-50αρηδες που την ψαχνανε. αυτοι που δεν ξερανε,αλλα την ψαξανε.

ξερω οτι βγαζω μια επιθετικοτητα αλλα δικαιλογημενα.
εκνευριζομαι ωρες-ωρες με αυτους που ενω θα μπορουσανε διαφορετικα,"αγοραζουν τεχνολογια με το κιλο",στα τυφλα. με την δινει,γτ χαλανε την πιατσα για τους υπολοιπους.
αν παιρνουν οι πολλοι,στα τυφλα, το "σανο" και το παιρνανε για μπριζολα, γεμιζει η αγορα "σανο". και αντε να βρεις το πραγματικο "φιλετο". και σε καλη τιμη.

Ασε που υπαρχει και το θεμα "η επομενη μερα".

Κατι θα ειχε παρει το αυτι τους πιο πριν ή μεσα στο μαγαζι οτι "γραφει και παιζει ταινιες".
Πως, που και ποτε.
Θα πηραν τον (SD) δεκτη, χωρις να εχουν αγορασει στικακι (διευκρινιση, ουτε οι HD αλλά ουτε κανεις τους δεν εχει για να μην μπερδευτει κανεις) και αντε αυτος να γραψει.
Και αντε να παιξει και ταινιες. Οχι, wifi δεν εχουν (χαχα)

Και αντε τρεχα ξανα, να το αμαξι, η βενζινη, η κληση, η ταλαιπωρια για ενα παλιο στικακι.
Και πες οτι πηγαν ξανα.
Γιατι εχουν τα μαγαζια στικακια; Και τι εχουν; Με 2 και με 5MB/s ταχυτητα; Παει και το timeshift περιπατο.

Και γιατι τα μαγαζια (πιστευω) δεν λενε/προωθουν και τα στικακια; Και γιατι δεν τα εχουν διπλα, τωρα που γινεται χαμος.
Γιατι δεν θα αγορασουν ουτε δεκτη!
Και επειδη και τα μαγαζια, ουτε στικακια δεν εχουν να πουλησουν...

Μετα απο αυτα τα ωραια, αντε, και η επομενη μερα φερνει στο προσκυνιο το μεγαλο τερας. Την κεραια. Τα καλωδια και πως συνδεεται το ατακτο scart.
Και να τα τηλεφωνα στα μαγαζια. Και να οι επιστροφες.

+φωνω σε ολα. χαζοι ειναι οι εμποροι να βαλουν τα φλασακια διπλα στους δεκτες? θα μουτρωσει ο πελατης. και θα παει αλλου μετα,και ο αλλος δεν θα εχει φλασακια διπλα στους δεκτες -> "α,αυτοι ειναι σωστοι,δεν ειναι 'κλεφτες',εχουν το καλο το πραμα,κτλ κτλ"
ασε τους να το ανακαλυψουν μονοι τους,οτι οπως το βιντεο ηθελε βιντεοκασσετα,και ο δεκτης θελει φλασακι.

μετα θα ξαναπαει ο πελατης για φλασακι. την πατησε την 1η,αλλα δεν θα κατσει να το σκεφτει,"μηπως υπαρχουν διαφορες στα φλασακια"? αυτος "βιντεοκασσετα" θα παει να παρει,"απλα σε πολυ μικροτερο μεγεθος".
"Round 2" μαδηματος. υπερκοστολογημενο και σαπιο φλασακι θα του πασαρουν.
οποτε αντι για timeshift, υδροθειο περιποιημενο θα του δωσει ο δεκτης.

μετα απο 2 γυρους μαδηματος ειτε θα απογοητευτει ( -> "φταιει η τεχνολογια"),είτε θα αρχισει να το ψαχνει. πολυ αργα.

Υπάρχουν και ηλικιωμένοι άνθρωποι που ποτέ δεν είχαν VCR, ποτέ δεν ασχολήθηκαν με ταινίες και η Πάνια με τη Νικολούλη είναι η μόνη τους παρεα. Σε αυτούς τι θα πεις, "περίμενε 2-3 μέρες χωρίς τηλεόραση για να βρεις τον καλό τον δέκτη"; Θα αρχίσουν να μασάνε τους τοίχους...

Το θέμα είναι να μην πέσουν θύματα απατεώνων. Ακούω για τύπους που γυρνάνε στις γειτονίες με σακούλες γεμάτες δέκτες και ψάχνουν για θύματα. Σε γνωστούς μου πρότειναν μέχρι και αγορά νέας τηλεόρασης.

Μακάρι η Πάνια με τη Νικολούλη να έλεγαν δυο κουβέντες για να τους προϊδεάσουν.

Κωστα,μπορει πολλοι βιντεο να μην ειχαν,αλλα ηξεραν τι ειναι. και τι ειναι η βιντεοκασσετα. και τι ευκολια σημαινει.
Μπορουνε πολυ απλα να ρωτησουν τον γιο,το εγγονι,καποιον νεοτερο τελοσπαντων. Γτ δηλαδη "πορτοκαλι απο πορτοκαλι" να διαφερει αλλα οχι "δεκτης απο δεκτη" ? Εδω διαφερει "τηλεοραση απο τηλεοραση" και το ξερουν πολυ καλα,πολυ θελει να σκεφτεις οτι "ο δεκτης συνδεεται στην τηλεοραση,μηπως διαφερει και αυτος?"

Αλλα τους τουμπαρουν οι διαφημισεις,οι εμποροι,οι μαγαζατορες και οι επιτηδειοι.

αυτα για τους ανω των 50-60. οι κατω των 50-60 ειναι διχως δικαιολογια.

οσο για αγορα νεας τηλεορασης,αυτο ενδιεκνυται μονο σε ανθρωπους αρκετα πανω απο 80 ή γενικα ανθρωπους που δεν θυμουνται καθολου καλα,μπορει να εχουν και λιγο ανοια....αυτοι που δεν προκειται ποτε να τα βγαλουν περα με 2 τ/κ ή με προγραμματιζομενο. εχω τετοια περιπτωση,μια γειτονισσα,που της εξηγησα οτι δεν θα τα καταφερει,και της αγορασανε οι συγγενεις της μια τηλεοραση.

Ενδιαφερον. Αλλά ισως ειναι και προβλημα που ανοιγει και κλεινει την τηλεοραση.

Μην σκας, τουλαχιστον εχεις παρει εναν δεκτη που τα αξιζει τα λεφτα του, και πολλα παραπανω, και αν κανεις χρηση PVR θα τους αλλαξεις ολους με αυτον.
Εγω που εχω παρει 1+2+1+1, δηλαδη πεντε δεκτες αλλα πηγα τεσσερις φορες, τους πηρα 39 με 40 ευρω αλλά μαζι με scart και στους πρωτους τρεις και μαζι με καλωδιο κεραιας (για την αναλογικη ληψη).
Αλλά... δεν εκαψα σταγονα ευρω βενζινης αφου ειναι ενα μαγαζι κοντα μου. Συν οτι πηρα αυτον που ηθελα, χωρις οθονη, τον STB HD N1.
Το μαγαζι ειχε και T90, αλλά δεν πηρα ουτε εναν.

εσυ εισαι τυχερος,εχεις υποψιασμενο μαγαζι.

πριν λιγο καιρο που λες,οταν εψαχνα για Ferguson πρωτα απο συνοικιακο μαγαζι,πηγα σε ενα μεγαλο μαγαζι που ειναι πολλα χρονια στη γειτονια του,και "χαιρει εμπιστοσυνης" της περιοχης. απεξω ειχε κρεμασμενα μεγαλα διαφημιστικα τεντοπανα Edision.
μπαινω μεσα,ειχε κοσμο.
τον ρωταω για Ferguson :

"-οχι δεν φερνουμε εμεις απο αυτους. αλλα εχω τους εξαιρετικους και Ελληνικους (ναι σουρ...) Edision που τα κανουν ολα και ακομα παραπανω.τι παραπανω εχει ο Ferguson?
- ε να,το εχω ψαξει,και εχει καποια λιγα περισσοτερα,αυτα που θελω..."

αμεσως που λες,πηρε μια αμυντικη σταση γτ του εκανα χαλαστρα μπροστα στους πελατες οτι "υπαρχει κατι καλυτερο" + "οτι ξερω κτ που δεν ξερει αυτος που ειναι τοσα χρονια μεγαλο μαγαζι στη περιοχη"

"-ακου παλικαρι μου,η συμβουλη μου ειναι οτι τοσα χρονια που ειμαι στον χωρο,αυτα ειναι ψιλολογια και χαζομαρες. ολα τα ιδια κανουν. σημασια εχει η εγγυηση και μονο."

καπου εκει ειπα "ευχαριστω,θα κανω μια γυρα και αμα ειναι θα ξαναρθω."

γιαυτο σε/σας λεω. οι επιτηδειοι ολοι ειναι ιδιοι. απο αυτον που γυρναει στην γειτονια με την σακκουλα,στον πωλητη στην μεγαλη αλυσιδα,στον πολυετη μεγαλομαγαζατορα της περιοχης.

Last edited:

πριν λιγο καιρο που λες,οταν εψαχνα για Ferguson πρωτα απο συνοικιακο μαγαζι,πηγα σε ενα μεγαλο μαγαζι που ειναι πολλα χρονια στη γειτονια του,και "χαιρει εμπιστοσυνης" της περιοχης. απεξω ειχε κρεμασμενα μεγαλα διαφημιστικα τεντοπανα Edision.
μπαινω μεσα,ειχε κοσμο.
τον ρωταω για Ferguson :

"-οχι δεν φερνουμε εμεις απο αυτους. αλλα εχω τους εξαιρετικους και Ελληνικους (ναι σουρ...) Edision που τα κανουν ολα και ακομα παραπανω.τι παραπανω εχει ο Ferguson?
- ε να,το εχω ψαξει,και εχει καποια λιγα περισσοτερα,αυτα που θελω..."

αμεσως που λες,πηρε μια αμυντικη σταση γτ του εκανα χαλαστρα μπροστα στους πελατες οτι "υπαρχει κατι καλυτερο" + "οτι ξερω κτ που δεν ξερει αυτος που ειναι τοσα χρονια μεγαλο μαγαζι στη περιοχη"

"-ακου παλικαρι μου,η συμβουλη μου ειναι οτι τοσα χρονια που ειμαι στον χωρο,αυτα ειναι ψιλολογια και χαζομαρες. ολα τα ιδια κανουν. σημασια εχει η εγγυηση και μονο."

καπου εκει ειπα "ευχαριστω,θα κανω μια γυρα και αμα ειναι θα ξαναρθω."

Και το πιο τραγικό στην υπόθεση είναι ότι αυτός ο μαγαζάτορας που ανέφερες στο παράδειγμα είναι κλάσεις ανώτερος από την πλειοψηφία στη Θεσσαλονίκη που πουλάει τους tv star και ό,τι άλλο πιο φτηνό υπάρχει με το κιλό από προχθές.....

Ψάχνω έναν δέκτη κυρίως για αναπαραγωγή καναλιών, και όσο ποιο φτηνό γίνεται. Γ ι’ αυτό κατέληξα σε αυτούς .. “IFEVIEW SCART DVBT REC3 TUNER LV6TSCART4SD”, “TV STAR T910 USB PVR “, “DIGITALWORLD SDT-120 USB PVR “, “CRYPTO REDI 40MP “ επίσης γιατί τον θέλω για εξοχικό ξέρεται αν κάποιος απ αυτούς παίζει έστω βασικά αρχεία βίντεο με εξωτερικούς υπότιτλους ώστε να μπορώ να δω κανένα εργάκι από στικάκι άμα τύχει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η διαφορα τιμης που εχει ο φθηνοτερος που δεν παιζει ταινιες και ενας καλος δεκτης που κανει τα παντα ειναι... 8 ευρω...
Βασικα ειναι 9.2 ευρω μιας και θα χρειαστεις και ενα καλωδιο scart για τον καλο δεκτη.
Μιαλω για τον Opticum HD T90.
Παρτον και μολις τον παρεις και δεις τι κανει βαλε αυτον στην κυρια κατοικια και οποιον αλλο εχεις ηδη στο εξοχικο...

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, χωρίς να έχω διαβάσει όλο το θέμα (μόνο τις τελευταίες...4 σελίδες!):
Flac, παίζει κάποιος δέκτης;
Ευχαριστώ, παιδιά!

Ναι, απο οτι φαινεται παιζουν αρκετοι. Αυτος που εχω εγω ειναι μεσα σ`αυτους.
Μπορεις να βρεις σε καλυτερη τιμη τον T90 βεβαια, αν και γουστα ειναι αυτα, εγω παλι STB θα επαιρνα.

Καλησπέρα παιδιά, μετά από ψάξιμο κατέληξα στου εξής τρεις δέκτες
LV6TBOXHDA2
CRYPTO REDI 211D
FERGUSON ARIVA T65
Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω ποιον να επιλέξω???

Καλησπέρα και από εμένα , τον παρακάτω τον έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει πλεονεκτήματα και ελατώμματα??
Τhomson tht501 hd

παιδια ο LV6TBOXHDA2 σε σχεση με τον FERGUSON ARIVA T65 ποιος ειναι καλυτερος?γνωριζεται?ευχαριστω!

Εξαρτάται τι θέλεις. Στις βασικές λειτουργίες είναι ίδιοι: δείχνουν\γράφουν κανάλια και παίζουν αρχεία πολυμέσων. Η εικόνα είναι καλή και στους δύο αν και λίγο διαφορετική σε χρώματα και οξύτητα.

Απο εκεί και πέρα αρχίζουν οι διαφορές όσο ζητάς περισσότερα. Ο LV6TBOXHDA2 δεν μπορεί να στείλει DTS σε ενισχυτή ενω ο Τ65 μπορεί. Ο Τ65 έχει πολύ καλύτερο τηλεκοντρόλ και καλύτερο περιβάλλον χειρισμού. Ο LV6TBOXHDA2 μπορεί να μετακινήσει κάθετα τους υπότιτλους srt ωστε να εμφανίζονται στη θέση που θέλεις ενω παίζει και υποτίτλους Vobsub.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι άσπρο-μαύρο. Ζυγίζεις τις ανάγκες σου και αποφασίζεις.

παιδια ο LV6TBOXHDA2 σε σχεση με τον FERGUSON ARIVA T65 ποιος ειναι καλυτερος?γνωριζεται?ευχαριστω!
εγω εχω και τους δυο και δεν μπορω να πω οτι σαν βασικες λειτουργιες ειναι καλυτερος ο ενας απο τον αλλον, απλα εγω προτιμω τον Τ65 σαν καλυτερη κατασκευη, οθονη με ρολοι και αριθμο προγραμματος κλπ, και πολυ πολυ καλο τηλεκοντρολ!!