Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλησπέρα! Εχω τον edision t265, αλλά στο θεμα media player δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου... Οι ferguson που έχεις αναφέρει υποστηρίζουν καθυστέρηση υποτίτλων; Ρωτάω γιατί δεν θέλω να παω σε android box. Εδω και αρκετό καιρό που μου χάλασε το crystal audio pico, πήγα να βασιστώ στον edision και την πάτησα. Κάτι άλλο που έχουν οι ferguson και θεωρείς ενοχλητικό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
talos_2002
Απάντηση: Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
Είναι οκ και η ΕΡΤ HD και όποιο άλλο HD έχεις εσύ διάθεση να δοκιμάσεις για εμάς :smile:
Και σε ευχαριστώ για αυτό!
Άρα ο Ferguson Ariva T265 δημιουργεί ένα αρχείο, τουλάχιστον έως τα 4GB εγγραφής/τις περίπου 2 ώρες. Καλό αυτό, καθώς άλλοι χωρίζουν την εγγραφή σε μικρότερα αρχεία.
Αυτό το πρόβλημα αναπαραγωγής εγγραφών του Edition proton T265 τον κάνει απαγορευτικό για εγγραφές, αλλά τουλάχιστον ας γνωρίζουμε εάν δημιουργεί ενιαία αρχεία εγγραφών.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εκτενέστατη απάντησή σου! Ο δέκτης με ενδιαφέρει μόνο ως player..
Πάντως δεν είδα κάπου στην αγορά τον ariva.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.