Καλησπέρα! Εχω τον edision t265, αλλά στο θεμα media player δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου... Οι ferguson που έχεις αναφέρει υποστηρίζουν καθυστέρηση υποτίτλων; Ρωτάω γιατί δεν θέλω να παω σε android box. Εδω και αρκετό καιρό που μου χάλασε το crystal audio pico, πήγα να βασιστώ στον edision και την πάτησα. Κάτι άλλο που έχουν οι ferguson και θεωρείς ενοχλητικό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
κατα αρχην να μην σε παρω στο λαιμο μου γιατι βλεπω λιγο πολυ ολα αυτα τα μικρα κουτια καπου εχουν θεματα λιγο πολυ, ολα ... οπως παει η κατασταση ειναι να μην μας τυχει θεμα στις ρυθμισεις που θελουμε με ολους αυτους τους μικρους δεκτες
ναι οπως λεω και στο αναλογο θεμα του edision ... ουτε εγω ειμαι ευχαριστημεος απο το media player του με αυτα που μπορει υποτιθεται οτι κανει ... αλλα απο θεμα δεκτη πιστευω ο καλυτερος αν καποιος θελει κατι καλο μονο για ληψη
δυστυχως δεν ξερω για τους αλλους ferguson, εγω εχω
μονο τον ariva t265 hevc dvb t2 (ο πρωτος μου ariva, το ειχε καποτε το κιτρινο μαγαζι)... δες εδω αναλογο τοπικ (ειπαν δεν θα βγαλουν αλλο λογισμικο στο συγκεκριμενο μοντελο)
https://avclub.gr/forum/showthread.php/164553-Ferguson-Ariva-T265
ναι ο t265 εχει μια ρυθμιση που οι υποτιτλοι παιζουν πιο γρηγορα και αν ρυθμιστει πιο αργα αναλογα ποσα ms θελουμε δηλαδη ρυθμιζουμε και την καθυστερηση ...
βαζω ενα video να παρεις μια ιδεα τι μπορει να κανει στο θεμα υποτιπτλων ... και που το βαζω να παιξει με καθυστερηση (αν καποιος ξερει αγγλικα θα καταλαβει που μιλανε και μετα απο λιγο βγαινουν τα γραμματα τι ειπαν) ... θα ελεγα να ρωτησεις το ferguson sales που σιγουρα θα απαντησουν αν πας για αλλο μοντελο τους, το επομενο μελλοντικο hevc ειναι το t760i αλλα δεν το εχω, (το εχω μελλοντικα υποψην ισως συντομα) ρωτα αν εχει καθυστερηση υποτιτλων και αν εχει Ελληνικα (ισως να ρωτησω και εγω συντομα) γιατι αυτο που εχω δεν εχει και δεν θα του βαλουν Ελληνικα, δεν ειναι προβλημα, απλα το egp γραφει πρωτα Αγγλικα και μετα Ελληνικα (και εχει καθηστερηση να βγαλει πληροφοριες)
επισης αν οι υποτιτλοι ειναι σε αλλο φακελο μπορουμε να το διαλεξουμε απο εκει χειροκινητα
το μενου υποτιτλων βγαινει οταν πατηθει το κιτρινο κουμπι ... στο μειον -ms οι υποτιτλοι παιζουν πιο αργα αναλογα ποσα ms θα βαλουμε ... στο συν +ms οι υποτιτλοι παιζουν πιο γρηγορα αλλα αυτο δεν το δοκιμασα στο εδω video ... ομως οπως θα δεις στο αναλογο τοπικ αυτος εχει αλλα θεματα αλλου κυριως σε θεματα δεκτη, αλλα το media το βρισκω πολυ καλο, αλλα υποψην δεν εχω μεγαλη εμπειρια με αυτα τα κουτια ... το καλο με τον ariva t265 εχει 2 usb θυρες
η ταινια στο video ειναι απο δικο μας online κατεβασμενο σε mp4 και επισης κατεβασα εγω χωριστα τους υποτιτλους srt για δοκιμη (πριν καιρο)