χμμμ αρχιζει και προκρινεται ο ferguson ετσι οπως το βλεπω...
να δω αν το εχω κτλβει σωστα,
με Ferguson Mstar,
1)καρε-καρε = ΟΧΙ
rewind στο live παραλληλα με εγγραφη = ΟΧΙ
Timeshift pause λειτουργια ενω παραλληλα γραφουμε = ΝΑΙ
δε χανουμε την ταινια ή κάποιο γκολ ή φάση και η εγγραφη δεν διακοπτεται = ΝΑΙ
Rewind ίσως γίνεται απο τη στιγμή που κάνει timeshift. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πώ
2)με συγκεκριμενο fw γραφουμε καινουρια και βλεπουμε παραλληλα παλιοτερη εγγραφη,οχι αλλο βιντεο ομως = ΝΑΙ
τα ιδια κανει και ο Lifeview με ALi.
μπορω να βαζω-βγαζω οποιο fw θελω,ισως κρατωντας και ρυθμισεις (update-rollback)? το συγκεκριμενο fw αξιζει ή έχει αλλα σοβαρά προβληματα ή φτιάξανε/δωσανε σημαντικα πράματα στο επομενο (που βρισκουμε το changelog) ?
Αλλαγες λογισμικού γίνονται ελεύθερα. Το changelog υπάρχει μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο που κατεβάζεις απο τη σελίδα υποστήριξης του δέκτη.
3)μεσα απο το μενου ρυθμιζουμε διαρκεια αμεσης εγγραφης = ΝΑΙ
4)πολυμεσικα τα παντα ολα = ΝΑΙ
5)downmix κανει,ok μας κανει = ΝΑΙ
6)υποτιτλους παιζει εσωτερικους-εξωτερικους (ακομα και αν συνυπαρχουν),ελληνικους ή ξένους.
ακομα και με 720p/1080p .mkv πηγη ομως? ή στα .mkv εχουμε αστερισκους?
μεγεθος υποτιλτων σε 24αρα CRT,εδώ τι παίζει?
Υποτίτλους παιζει μέσα-έξω. Πατώντας το κατάλληλο πλήκτρο εμφανίζει λίστα και με εσωτερικούς και με εξωτερικούς. Προϋπόθεση βέβαια να είναι το στικάκι συνδεμένο πάνω στον δέκτη και όχι σε hub.
Πιο μεγάλη γραμματοσειρά απο αυτήν του Τ65, δύσκολα θα βρεις.
αργει στο ζαπινγκ,δεν με νοιαζει.
info bar οπως αυτο γουσταρει,δεν με νοιαζει.
αμα χανει τα καναλια,ενταξει ενοχλητικο,αλλα θα επιβιωσω.
αμα τα βαζει οπως θελει,ενταξει ενοχλητικο,αλλα θα επιβιωσω.
Κανάλια δεν χάνει, ούτε αλλάζει τη σειρά τους
με Lifeview ALi ή Opticum ALi,αναλογα το καθενα,
1)PVR-Timeshift-συνδυασμος-οτι γουσταρεις = ΝΑΙ
2)πολυμεσικα = ΟΧΙ
λιγα φορμα,λιγα containers,downmix πιθανο θεμα,προμπλεμα με συνυπαρξη υποτιτλων.
πρεπει να σε κατσει η φαση αλλα και παλι πρεπει να κανεις authoring στο pc,δεν ξερω γτ δεν με χρειαστηκε,θα μπορουσα να μαθω,αλλα εχει παρει το ματι μου,οτι για να κανεις embed μεσα στο stream τον υποτιτλο που θες ή να τον κανεις hardcoded,βραζεις καφε-βαζεις σκουπα-κανεις και ενα μπανακι και σε μενει και χρονος για AVClub.gr εκτος και αν εχεις θηριο pc αλλα εγω ο καψερος εχω Core 2 Duo E8400.
Με τα formats video δεν θα έχεις πρόβλημα, με τους υποτίτλους όμως ίσως έχεις.
Με λογισμικό 1.0.10 o Opticum έχει μικρή γραμματοσειρά και "powerpoint effect" με μαύρο φόντο.
Ο Lifeview βγάζει καλύτερους.
εξωτερικος σκληρος δεν παιζει. ή στικακι ή SD με usb ανταπτορα. με γρηγορη SD μνημη την βγαζω καθαρη? ψαχνοντας στο φορουμ ειδα την αποψη οτι καλυτερα με SD+adapter γτ τον βλεπει ως κανονικο εξωτερικο σκληρο και δεν εχουμε θεματα με περιορισμους χωρητικοτητας οπως στα USB sticks,αληθευει?
αμα πω να φτασω στο pc θελω 10 μετρα = usb γιοκ.
Σύνδεσα στον Opticum 32αρι στικάκι USB2.0 και 16αρι USB3.0 χωρίς πρόβλημα Τα βλέπει και τα δύο ταυτόχρονα αν τα βάλεις σε hub.
Γρήγορη μνήμη χρειάζεται περισσότερο αν θες να γράφεις και να παίζεις ταυτόχρονα.
ξερω σας εχω κουρασει,αλλα ψαχνω να βρω την χρυση τομη σε κατι που δεν κατεχω και μαθαινω οσο πιο γρηγορα μπορω 
(νιωθω λες και εχω παλι το 1ο μου pc πισω στο 2003 και προσπαθω να μαθω τι εστι FSB,DDR και timings...

)