Artemius
Established Member
Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
Κωστα οι υποτιτλοι σαν μεγεθος πως ειναι στον Lifeview συγκρισει με τον Fergie? στους .sub μπορεις να τους κανεις οσο μεγαλους κτλ κτλ,θες εσυ στο pc οπως στον Opticum ?
καλυτερη δεν ειναι απαραιτητα,πιο προσεγμενη πιστευω ταιριαζει σαν χαρακτηρισμος. και ρολο εχουν οι "προτιμησεις ευκολιας". αλλος το θελει το usb μπροστα,αλλος πισω (π.χ. καποια usb εχουν ενοχλητικα λαμπακια ή τα πειραζουν τα παιδια αν τα βλεπουν). εμενα με βγαζει την πιστη ο Fergie που το εχει πισω,μεγαλος μπελας. (δεν υπαρχει και χωρος στο συνθετο μιας και η tv ειναι ντουλαπα CRT...)
το τ/κ ειναι πιο μετρησιμη διαφορα. εκει πρεπει να μαθουν οι αλλοι κατασκευαστες απο τον ferguson.
Εξαρτάται τι θέλεις. Στις βασικές λειτουργίες είναι ίδιοι: δείχνουν\γράφουν κανάλια και παίζουν αρχεία πολυμέσων. Η εικόνα είναι καλή και στους δύο αν και λίγο διαφορετική σε χρώματα και οξύτητα.
Απο εκεί και πέρα αρχίζουν οι διαφορές όσο ζητάς περισσότερα. Ο LV6TBOXHDA2 δεν μπορεί να στείλει DTS σε ενισχυτή ενω ο Τ65 μπορεί. Ο Τ65 έχει πολύ καλύτερο τηλεκοντρόλ και καλύτερο περιβάλλον χειρισμού. Ο LV6TBOXHDA2 μπορεί να μετακινήσει κάθετα τους υπότιτλους srt ωστε να εμφανίζονται στη θέση που θέλεις ενω παίζει και υποτίτλους Vobsub.
Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι άσπρο-μαύρο. Ζυγίζεις τις ανάγκες σου και αποφασίζεις.
Κωστα οι υποτιτλοι σαν μεγεθος πως ειναι στον Lifeview συγκρισει με τον Fergie? στους .sub μπορεις να τους κανεις οσο μεγαλους κτλ κτλ,θες εσυ στο pc οπως στον Opticum ?
εγω εχω και τους δυο και δεν μπορω να πω οτι σαν βασικες λειτουργιες ειναι καλυτερος ο ενας απο τον αλλον, απλα εγω προτιμω τον Τ65 σαν καλυτερη κατασκευη, οθονη με ρολοι και αριθμο προγραμματος κλπ, και πολυ πολυ καλο τηλεκοντρολ!!
καλυτερη δεν ειναι απαραιτητα,πιο προσεγμενη πιστευω ταιριαζει σαν χαρακτηρισμος. και ρολο εχουν οι "προτιμησεις ευκολιας". αλλος το θελει το usb μπροστα,αλλος πισω (π.χ. καποια usb εχουν ενοχλητικα λαμπακια ή τα πειραζουν τα παιδια αν τα βλεπουν). εμενα με βγαζει την πιστη ο Fergie που το εχει πισω,μεγαλος μπελας. (δεν υπαρχει και χωρος στο συνθετο μιας και η tv ειναι ντουλαπα CRT...)
το τ/κ ειναι πιο μετρησιμη διαφορα. εκει πρεπει να μαθουν οι αλλοι κατασκευαστες απο τον ferguson.
Last edited by a moderator: