analog-jimaras
Supreme Member
- 16 February 2012
- 3,021
Ε, αφου δοκιμασες ρασμπερι, περασες σε πι σι, το επομενο βημα ειναι ενα εβερσολο και θα ησυχασει κεφαλι σου.
Κάπου το κατάλαβες λάθος, με υπολογιστή παίζω μουσική απο πάντα, (η πληροφορική ταΐζει τα παιδια μου) δοκίμασα pi καραφτιαγμενο και εκανα πίσω πάλι στο pc οπως μου δείχνει το qobuz λανθασμένα. Σε κάθε περίπτωση το dac εχει τη usb για το pc και την i2s για το pi τα κρατάω και τα δύο. Εχω ακούσει και Eversolo στο σύστημα μου δεν ξετρελάθηκα.Ε, αφου δοκιμασες ρασμπερι, περασες σε πι σι, το επομενο βημα ειναι ενα εβερσολο και θα ησυχασει κεφαλι σου.
Πες και στο φιλαράκι μας τον Βασίλη το μυστικό ντε....Αφού σας διάβασα ολους με προσοχή και ως σωστός δημοκράτης λέω δεν μπορεί τόσες φωνες να έχουν άδικο.
Το qobuz το δοκίμασα με το app των windows και με ρύθμιση στο crossover μπάσα τέρμα ομολογώ βιαστικά. Τωρα ενεργοποίησα πάλι το Ian canada pi που κανονιζα για πούλημα, έβαλα qobuz και ρύθμισα flat το μπάσο στα crossover.
Η πώληση του pi αναβάλλεται.
Καμία σχέση, ειναι όντως καταπληκτικό.
Ε Tzimisce περιμένω τωρα που παραδέχτηκα την αρχική μου λάθος εκτίμηση το giffaki σου
Κάτσε αυτα που γραφει ο Βασίλης (τον θεωρώ έμπειρο ακροατή) τα άκουσα κι εγώ απλά εγω τα έγραψα με λίγο μεγαλύτερη ένταση απο οτι έπρεπε.Πες και στο φιλαράκι μας τον Βασίλη το μυστικό ντε....
Μη μείνει μόνος του να ρίχνει σιχτίρια στην πλατφόρμα...![]()
Δηλαδή πιστεύεις ακόμα ότι το Qobuz μπουμαρει;Κάτσε αυτα που γραφει ο Βασίλης (τον θεωρώ έμπειρο ακροατή) τα άκουσα κι εγώ απλά εγω τα έγραψα με λίγο μεγαλύτερη ένταση απο οτι έπρεπε.
Εγώ θα απαντήσω ναι στο app των windows και θα μας απαντήσει και ο ΒασίληςΔηλαδή πιστεύεις ακόμα ότι το Qobuz μπουμαρει;
Ε Tzimisce περιμένω τωρα που παραδέχτηκα την αρχική μου λάθος εκτίμηση το giffaki σου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.