analog-jimaras
Supreme Member
- 16 February 2012
- 3,146
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ε, αφου δοκιμασες ρασμπερι, περασες σε πι σι, το επομενο βημα ειναι ενα εβερσολο και θα ησυχασει κεφαλι σου.
Κάπου το κατάλαβες λάθος, με υπολογιστή παίζω μουσική απο πάντα, (η πληροφορική ταΐζει τα παιδια μου) δοκίμασα pi καραφτιαγμενο και εκανα πίσω πάλι στο pc οπως μου δείχνει το qobuz λανθασμένα. Σε κάθε περίπτωση το dac εχει τη usb για το pc και την i2s για το pi τα κρατάω και τα δύο. Εχω ακούσει και Eversolo στο σύστημα μου δεν ξετρελάθηκα.Ε, αφου δοκιμασες ρασμπερι, περασες σε πι σι, το επομενο βημα ειναι ενα εβερσολο και θα ησυχασει κεφαλι σου.
Πες και στο φιλαράκι μας τον Βασίλη το μυστικό ντε....Αφού σας διάβασα ολους με προσοχή και ως σωστός δημοκράτης λέω δεν μπορεί τόσες φωνες να έχουν άδικο.
Το qobuz το δοκίμασα με το app των windows και με ρύθμιση στο crossover μπάσα τέρμα ομολογώ βιαστικά. Τωρα ενεργοποίησα πάλι το Ian canada pi που κανονιζα για πούλημα, έβαλα qobuz και ρύθμισα flat το μπάσο στα crossover.
Η πώληση του pi αναβάλλεται.
Καμία σχέση, ειναι όντως καταπληκτικό.
Ε Tzimisce περιμένω τωρα που παραδέχτηκα την αρχική μου λάθος εκτίμηση το giffaki σου
Κάτσε αυτα που γραφει ο Βασίλης (τον θεωρώ έμπειρο ακροατή) τα άκουσα κι εγώ απλά εγω τα έγραψα με λίγο μεγαλύτερη ένταση απο οτι έπρεπε.Πες και στο φιλαράκι μας τον Βασίλη το μυστικό ντε....
Μη μείνει μόνος του να ρίχνει σιχτίρια στην πλατφόρμα...![]()
Δηλαδή πιστεύεις ακόμα ότι το Qobuz μπουμαρει;Κάτσε αυτα που γραφει ο Βασίλης (τον θεωρώ έμπειρο ακροατή) τα άκουσα κι εγώ απλά εγω τα έγραψα με λίγο μεγαλύτερη ένταση απο οτι έπρεπε.
Εγώ θα απαντήσω ναι στο app των windows και θα μας απαντήσει και ο ΒασίληςΔηλαδή πιστεύεις ακόμα ότι το Qobuz μπουμαρει;
Ε Tzimisce περιμένω τωρα που παραδέχτηκα την αρχική μου λάθος εκτίμηση το giffaki σου
Διαβασε αυτο: https://audiophilestyle.com/ca/reviews/jplay-for-ios-and-ipados-review-r1213/ (εν συντομια οχι δε στελνει το κινητο στο streamer το τραγουδι, λειτουργει ως remote control, αλλα η επικοινωνια με τον streamer ειναι ultra optimised , μειωνει κινηση δικτυου , θορυβο λειτουργικου OS, και θορυβο CPU. Ειναι οσο το δυνατον πιο light η επικοινωνια με super ομορφο, γρηγορο και χρηστικο interface. Δηλαδη με λιγα λογια qobuz οταν παιζει απο εδω ειναι οτι καλυτερο μπορει να επιτευχθει σε ηχο απο το καθε streamer που υποστηριζει upnp.Μόνο για iPhone? Απαράδεκτο.. κάποιοι έχουμε σοβαρά κινητά.
Πως δουλεύει αυτό; Στέλνει τα δεδομένα το κινητό απευθείας στο streamer?

Δεν έχει για τηλέφωνα Android που έχουμε, μόνο iphone..Μόνο για iPhone; Απαράδεκτο.. κάποιοι έχουμε σοβαρά κινητά.
Πως δουλεύει αυτό; Στέλνει τα δεδομένα το κινητό απευθείας στο streamer;
Που το είδες; Το ψάχνω...Έχει όμως για Windows σε περίπτωση που κάποιος ακούει από PC
Το γράφει στο λινκ κάτω κάτω..Που το είδες; Το ψάχνω...
Που το είδες; Το ψάχνω...

Ο Jplay υπάρχει αρκετά χρόνια στην Audio Κοινότητα..Το γράφει στο λινκ κάτω κάτω..
Δεν εχεις δοκιμασει το Τ8, εκει μπορει ν'αλλαξεις γνωμη.Κάπου το κατάλαβες λάθος, με υπολογιστή παίζω μουσική απο πάντα, (η πληροφορική ταΐζει τα παιδια μου) δοκίμασα pi καραφτιαγμενο και εκανα πίσω πάλι στο pc οπως μου δείχνει το qobuz λανθασμένα. Σε κάθε περίπτωση το dac εχει τη usb για το pc και την i2s για το pi τα κρατάω και τα δύο. Εχω ακούσει και Eversolo στο σύστημα μου δεν ξετρελάθηκα.
Που το στηρίζεις αυτό για το Τ8;Δεν εχεις δοκιμασει το Τ8, εκει μπορει ν'αλλαξεις γνωμη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.