Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

μηπως το HD στην OTETV σημαινει Halia Definition κι εσεις νομιζατε διαφορετικα?

Αυτήν την στιγμή βλέπω το Underworld στο OTEcinema1HD.Εχώ την εντύπωση οτι η εικόνα είναι βελτιωμένη ή μου φαίνεται? Πάντως βλέπω εμφανή διαφορά!

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

δεν ξερω για χτες πως εδειχνε παντως σημερα ειναι οπως οι παλιες καλες μερες!!!

Last edited by a moderator:

το οτεσπορτ 1 πως είναι;

Έχει κανένας άλλος την εντύπωση ότι το OteCinema 1 HD έχει ανεβάσει την ποιότητα την τελευταία εβδομάδα ή κάπου εκεί; Αν δεν έχουν τύχει τα στιγμιότυπα και οι ταινίες στις οποίες πέφτω επάνω (γιατί δεν το παρακολουθώ συνήθως) θα έλεγα ότι είμαι σίγουρος ότι η εικόνα είναι ενα κλικ πάνω... Το λέω επειδή προσπαθώ να εντοπίσω ένα αραιό "πιξέλιασμα" που το χαρακτήριζε παλιά και δεν το βλέπω.

Το παρατήρησα και εγώ αυτό που λές και μάλιστα το έγραψα! Αλλά μια μέρα που είδα η εικόνα ήταν χειρότερη! Σήμερα που βλέπω είναι βελτιωμένη!

το bitrate καθε ταινιας που βαζει το οτεcinema1 hd ειναι οτι ναναι, μια παιζει μια χαρα και μετα στην επομενη ταινια ειναι χαλι μαυρο!!!

Δεν ξέρω αν απλά τυχαίνει να παίζουνε ποιοτικότερο περιεχόμενο ή αν όντως αλλάξανε κάτι στη μετάδοση απλά τις 3 τελευταίες φορές που έχω τσεκάρει το κανάλι, σαν να σάστισα λίγο από την εικόνα και έμεινα να παρακολουθήσω λίγο παραπάνω για να επιβεβαιώσω την υποψία μου.

Δεν ξέρω αν απλά τυχαίνει να παίζουνε ποιοτικότερο περιεχόμενο ή αν όντως αλλάξανε κάτι στη μετάδοση απλά τις 3 τελευταίες φορές που έχω τσεκάρει το κανάλι, σαν να σάστισα λίγο από την εικόνα και έμεινα να παρακολουθήσω λίγο παραπάνω για να επιβεβαιώσω την υποψία μου.

με βαλατε σε περιεγεια!! τα καταφερατε! μολις παω σπιτι θα το τσεκαρω!:devil-smiley-029::devil-smiley-029:

Δεν έχω κανένα από τα δυο πακέτα.
Σήμερα το απόγευμα παρακολούθησα τον αγώνα στο οτεσπορ4 (1η φορά στον οτε που είδα αγώνα). Η εικόνα έκανε ένα σωρό πιξελαρίσματα και παγώματα. Ξέρετε αυτά τα χρωματικά, και δεν έχει σχέση με την ποιότητα του σήματος. Το κάνει συχνά αυτό? Ήταν πολύ κουραστικό πάντως

Εννοείται ότι έχει σχέση με την στόχευση, έτσι όπως το περιγράφεις είναι σα να κουνιόταν το κάτοπτρο από τον αέρα...

δεν εχει σχεση με την στόχευση.ειτε θα εχεις εικόνα ειτε αν δεν ειναι καλη η στοχευση ειτε δεν θα έχεις καθόλου.ειναι καθαρά θέμα οτε.αν έχεις καλο σήμα σημαίνει οτι η στόχευση είναι καλή.δηλαδή τα πιξελ μόνο λιγοι τα βλέπουμε?είναι να απορείς.

Σιγά μην καθόμασταν να βγάζουμε τα μάτια μας αν ήταν να κάνει κόλπα κάθε 5 λεπτά. Τόσοι μαζόχιστες μαζεμένοι στον ΟΤΕ άραγε; Τα αθλητικά του και ειδικά τα HD τα παρακολουθώ σε καθημερινή βάση και δεν έχουν κανένα θέμα με διακοπές - πιξελιάσματα κτλ. κτλ. Ειδικά κάτι συνεχόμενα 3ωρα που βαράω τις Κυριακές με F1 κυλάνε "αέρας". Η συχνότητα των διακοπών είναι όμοια με αυτή που είχα όταν παρακολουθούσα free κανάλια από Astra πριν 1-2 χρόνια, δηλαδή σε νορμαλ συνθήκες (να μη ρίχνει καρεκλοτράπεζα) να δω ένα στιγμιαίο κόλλημα κάθε 2 εβδομάδες ή και αραιότερα. Αν δεν ισχύει αυτό μάλλον είναι στιγμή να ξανακοιτάξουν κάποιοι τα πιάτα τους (αν έχουν κιόλας οι ίδιοι δηλαδή...).

δεν εχει σχεση με την στόχευση.ειτε θα εχεις εικόνα ειτε αν δεν ειναι καλη η στοχευση ειτε δεν θα έχεις καθόλου.ειναι καθαρά θέμα οτε.αν έχεις καλο σήμα σημαίνει οτι η στόχευση είναι καλή.δηλαδή τα πιξελ μόνο λιγοι τα βλέπουμε?είναι να απορείς.

Αγαπητέ για πιξέλιασμα και πάγωμα εικόνας έκανε λόγο ο φίλος πιο πάνω... δεν μίλησε για τα πιξελ της ανάλυσης στην εικόνα (κοινώς το bitrate του καναλιού) ..... άλλο το ένα άλλο το άλλο...

Με το συμπάθιο παιδιά δεν έχει καμία σχέση με το σήμα, γι αυτό και το ανάφερα. Και όμως έκανε λες και δεν είχε καλή στόχευση!!!
Σκεφτείτε σε μία εικόνα να βλέπετε τετραγωνάκια πόσο να πω τώρα 1x1 εκατοστό πράσινα ως επί το πλείστον να εμφανίζοντε και να εξαφανίζοντε, και αυτός ο εκνευριστικός ο ήχος κάπου κάπου.
Με λίγα λόγια, λες και δεν είχαν αυτοί, οι του οτέ σήμα μεταξύ τους...

Πότε ακριβώς έγινε αυτό ?? Είσαι σίγουρος ότι δεν φύσαγε ??

εγινε χτες το απόγευμα στον αγώνα ολυμπιακού βόλου στο οτε σπορ 4. απνοια είχε

Το πιθανότερο τότε είναι πρώτα να υπήρξε πρόβλημα στο uplink από το γήπεδο και το 2ο να υπήρξε ίσως κάποια παρεμβολή από τη γειτονιά σου..

Μάλλον το πρώτο είναι όμως γιατί μιλάμε για ζωντανή αναμετάδοση