Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Είναι γενικά θέμα αυτό με το Match Selection. Ούτε σε εμένα λειτουργεί. Μου βγάζει "technical fault". Καλό θα ήταν οι φίλοι που έχουν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λειτουργία να μας βοηθήσουν λίγο περισσότερο κι εμάς τους άμοιρους :P :P :P

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Σε όλους μας το ίδιο δείχνει . Στο μόνο που είχε επιλογή αγώνα ήταν το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο και λειτουργούσε αψογα .

Επλίζω το epg να γίνει απόψε γιατί εχω Thomson και το περιμένω πως και πως ...

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Σε όλους μας το ίδιο δείχνει . Στο μόνο που είχε επιλογή αγώνα ήταν το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο και λειτουργούσε αψογα .

Επλίζω το epg να γίνει απόψε γιατί εχω Thomson και το περιμένω πως και πως ...

Αγαπητε φιλε και γω Thomson εχω αλλα οπως εμαθα ο sky θα καθυστερησει την επομενη αποστολη λογισμικου και ετσι προς το παρων τα thomson που εχουν το νεο epg ειναι αυτα με version 4Ε300Ε. Η επομενη φουρνια θα αφορα τα thomson me version 4e30011. Μετα τα 4E3006 & 4E3007.
To αν οι πληροφοριες ειναι σωστες θα δουμε. Παντως οσοι εχουν το νεο λογισμικο ειναι ευχαριστημενοι αλλα εδωσαν πισω στον sky 2 bags.
1. Ο φωτεινος μπλε κυκλος που στριφογυριζει κατα την αναπαραγωγη δεν απενεργοποιειται αν θελει κανεις στο νεο epg. Μικρο το κακο λεω εγω. Εξαλλου μ αρεσει να βλεπω το μπλε φως οταν κανει play o δισκος.
2. Το μπλε κουμπι που βαζαμε τα favourites τωρα εχει γινει κουμπι back channel ενω παραμενει σ αυτο και η λειτουργια favorites. Γινεται μπερδεμα.
Τα feed back sto sky λενε να παραμεινει το μπλε κουμπι στα favorites και back channel να γινει το κιτρινο.
Αντε να δουμε,
Ασχετο αλλα εχει λαβει κανεις τη νεα ασπρη καρτα?
Νικος

Last edited:

Όταν λες πως το ITV θα μπορεί κανείς να το βάλει manual τι ενοείς? Εγώ και τώρα το έχω βάλει Manual στα other chanel. Όχι το itv london βέβαια αλλά τα "επαρχιακά". Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι αν κάποιος απο εδώ πιάνει ITV HD, γιατί η ποιότητα του απλού itv στους αγώνες είναι χειρότερη και απο του νοβα.

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Παιδια κ εγω απο προχθες απολαμβανω το Sky digital HD σε μια KRP -500 A κ στον JVC HD1 κ εχω παθει πλακα με τα high definition channels.Εβαλα ενα πιατο 1,20 gilbertini k δεν εχω καθολου σπασιματα ενω η ποιοτητα ειναι αψεγαδιαστη .Αυτα κ εις αλλα με υγεια.

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Παιδια κ εγω απο προχθες απολαμβανω το Sky digital HD σε μια KRP -500 A κ στον JVC HD1 κ εχω παθει πλακα με τα high definition channels.Εβαλα ενα πιατο 1,20 gilbertini k δεν εχω καθολου σπασιματα ενω η ποιοτητα ειναι αψεγαδιαστη .Αυτα κ εις αλλα με υγεια.

Καλοριζικο και καλες θεασεις.
Βλεπεις με την μπλε καρτα η με την ασπρη?
Νικος

καλησπερα ενδιαφερομαι και εγω για το sky
οι γνωσεις μου στα δορυφορικα ειναι μετριες.

θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει απο που να αγορασω τι ωστε να μην χρειαστει να πληρωσω παρα πολλα?

ενα γρηγορο ψαξιμο εκανα στο thread αλλα μια βοηθεια απο καποιον που εχει αγορασει θα ηταν ακομα καλυτερα.

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

καλησπερα ενδιαφερομαι και εγω για το sky
οι γνωσεις μου στα δορυφορικα ειναι μετριες.

θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει απο που να αγορασω τι ωστε να μην χρειαστει να πληρωσω παρα πολλα?

ενα γρηγορο ψαξιμο εκανα στο thread αλλα μια βοηθεια απο καποιον που εχει αγορασει θα ηταν ακομα καλυτερα.

όσο και να έψαξα το θέμα εδώ σε δαγκώνουν και σε beeep για ένα δεκτη που στην αγγλία το δίνουν με 50 λίρες
έψαξα οποιον ήξερα και δεν ήξερα μέχρι που βρήκα ένα γνωστό στην αγγλία και περιμένω τώρα να του το εγκαταστήσουν για να το στείλει

O δέκτης, τον οποίο δίνουν 50 λίρες, μέχρι να ολοκληρωθεί το 12μηνο ανήκει κατά κυριότητα στο sky. Και για αυτό σου επιβάλλει και κάποιες υποχρεώσεις.
Αν ο γνωστός μένει μόνιμα εκεί ή για πολύ καιρό είναι η καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση, διαφορετικά καλύτερα είναι να αγοράζεις το κουτί για να είναι δικό σου εξαρχής...

Παιδιά, τα "φώτα" σας παρακαλώ..

1. Για να κατέβει απροβλημάτιστα ο sky στον Βόλο, τι μέγεθος πιάτου χρειάζεται? (είμαι κάτοχος ενός κινητού 1.10 matel με Lnb invacom και Humax 2000hd).
  2. Η αγορά συνδρομής, μόνο μέσω γνωστού απο Αγγλία είναι εφικτή?
:ciao:

Αν έχεις γνωστό που μένει μόνιμα και δεν έχει sky είναι καλή περίπτωση γιατί θα σου βγει πιο φτηνά.
Διαφορετικά υπάρχουν μεσάζοντες στο εξωτερικό που σε βοηθούν να αποκτήσεις κάποιο πακέτο χωρίς να έχεις διεύθυνση ή μόνιμη κατοικία εκεί.

Αν έχεις γνωστό που μένει μόνιμα και δεν έχει sky είναι καλή περίπτωση γιατί θα σου βγει πιο φτηνά

Δηλαδή, το παραγγέλνει ο γνωστός τα πληρώνει στον sky engineer και μόλις το εγκαταστήσει σπίτι του..το πακετάρει και το στέλνει Ελλάδα?
Πρέπει να βρούμε εναν πολύ καλό "γνωστό" μας..:chinscratch:

Παίδες, μήπως πήρε κανείς το νέο epg του sky? Το περιμένω πως και πως για ITV HD. Θέλω τελικό champions league σε HD:)

Παίδες, μήπως πήρε κανείς το νέο epg του sky? Το περιμένω πως και πως για ITV HD. Θέλω τελικό champions league σε HD:)

Οπως πολυ σωστα λες με το νεο epg θα μπορουμε να βαλουμε το ITVHD.
Πρωτα στη σειρα λαμβανουν το νεο EPG τα κουτια THOMSON HD. Και παλι ομως οχι ολα τα κουτια ταυτοχρονα αλλα με σειρα version. Η μικροτερη εγκατεστημενη βαση ηταν τα THOMSON version 4E300E η οποια εχει και το νεο EPG απο 10 Μαρτιου. Απο 7 Απριλιου θα ακολουθησει η vesrion 4E3004 και επονται οι επομενες.
Παντα μιλαμε μονο για τα THOMSON HD και οχι τα Sky+
Νικος

PS To νεο EPG βγαινει σε 16:9 και ειναι επισης HD σε αντιθεση με το προηγουμενο (αυτο δηλαδη που εχουμε ακομα το οποιο ειναι standard ευκρινειας)

Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Εγώ που έχω το Sky+ το μηχάνημα (PACE λέει στο κουτί απ' ότι είδα) τι κάνω με το νέο firmware; Με το ITV μπορώ να κάνω κάτι, γνωρίζει κανείς;

Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Εγώ που έχω το Sky+ το μηχάνημα (PACE λέει στο κουτί απ' ότι είδα) τι κάνω με το νέο firmware; Με το ITV μπορώ να κάνω κάτι, γνωρίζει κανείς;

Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους.
Το νεο epg αφορα κατα αρχην τα HD κουτια. Δεν εχει γινει ακομα γνωστο τι θα γινει με τα υπολοιπα κουτια ανεξαρτητα μαρκας.
Αν ο pace σου ηταν HD θα μπορουσα να σου πω οτι απλα θα περιμενες τη σειρα σου αφου πρωτα θα τελειωνε η αναβαθμιση σε ολα τα κουτια THOMSON HD και μετα θα επαιρναν σειρα τα υπολοιπα HD κουτια δηλαδη pace, samsung & amstrad.
Το αν θα μπορουσες τωρα να βαλεις ITV ασφαλως και ναι αφου δεν εξαρταται απο το κουτι αλλα απο το νεο epg.
Νικος

Και μια και το θυμηθηκα δεν ειναι πρωταπριλατικο, απο 1 Απριλιου ερχεται το National Geographic WILD HD:a0210:

SUPER αυτό με το National Geographic WILD HD!!!
Ναι, έχω HD δέκτη (Pace)...

Οπότε, περιμένω :)

Οπως πολυ σωστα λες με το νεο epg θα μπορουμε να βαλουμε το ITVHD.
Πρωτα στη σειρα λαμβανουν το νεο EPG τα κουτια THOMSON HD. Και παλι ομως οχι ολα τα κουτια ταυτοχρονα αλλα με σειρα version. Η μικροτερη εγκατεστημενη βαση ηταν τα THOMSON version 4E300E η οποια εχει και το νεο EPG απο 10 Μαρτιου. Απο 7 Απριλιου θα ακολουθησει η vesrion 4E3004 και επονται οι επομενες.
Παντα μιλαμε μονο για τα THOMSON HD και οχι τα Sky+
Νικος

PS To νεο EPG βγαινει σε 16:9 και ειναι επισης HD σε αντιθεση με το προηγουμενο (αυτο δηλαδη που εχουμε ακομα το οποιο ειναι standard ευκρινειας)

Για το version 4Ε3007´υπάρχει καμία εκτίμηση ???

Για το version 4Ε3007´υπάρχει καμία εκτίμηση ???

Η version 7 θα ακολουθησει την version 6 η οποια αναμενεται να λαβει το νεο epg εκει κοντα στο Πασχα.
Παντως συμφωνα με τα παιδια στο avforum το νεο epg εχουν απο σημερα το πρωι και τα κουτια με version 4Ε3004. Λιγη υπομονη ακομα:beatnik2:
Νικος