Δυτικα παλι πεφτει η τιμη, 750 η καλυτερη τιμη σε Ιταλιαhttp://www.idealo.it/confronta-prezzi/3604320/benq-w1070.html,
Σε Ιταλικό φόρουμ διάβασα χθες ότι έκαναν αντίστοιχη ερώτηση στην εγχώρια αντιπροσωπεία της Benq για την περίπτωση αγοράς από την Γερμανία και τους απάντησαν ότι καλύπτεται μια χαρά η εγγύηση από την Ιταλική αντιπροσωπεία. Τώρα...είναι αλήθεια? Είναι ράδιο αρβύλα? Δεν γνωρίζω...απλώς το αναφέρω...
Παιδιά χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τα καταστήματα (ουδεμία σχέση έχω) έχω την αίσθηση οτι το πρόβλημα είναι η τιμή χονδρικής η οποία είναι πολύ υψηλοτερη σε σχέση με το εξωτερικό και όχι το μεγάλο ποσοστό κέρδους των εμπόρων.
Καμμία αντίρρηση αδερφέ!!
Όμως, δεν είναι δουλειά του καταναλωτή να πείθει τις αντιπροσωπείες. Είναι δουλειά των εμπόρων να της πούνε ''καλά, δεν βλέπεις πόσο πωλείται το προϊόν στην υπόλοιπη Ευρώπη? Εμείς σε ποιον θα πουλήσουμε με αυτές τις τιμές?''
Καμμία αντίρρηση αδερφέ!!
Όμως, δεν είναι δουλειά του καταναλωτή να πείθει τις αντιπροσωπείες. Είναι δουλειά των εμπόρων να της πούνε ''καλά, δεν βλέπεις πόσο πωλείται το προϊόν στην υπόλοιπη Ευρώπη? Εμείς σε ποιον θα πουλήσουμε με αυτές τις τιμές?''
και είστε σίγουροι πως οι εταιρίες λιανικής ΞΕΡΟΥΝ τι παίζει με τον W1070, πόσο πουλιέται κανονικά, κλπ?
Ακόμα και το μοντέλο, από εμάς το ακούνε που σκάμε τηλέφωνα αν θα το φέρουν και σε ποια τιμή..
αυτοί με τη σειρά τους ρωτάνε τη CPI, τους δίνει μια τιμή, βάζουν και το κέρδος τους και να το 950.
κι αν τους πεις, μα ρε παλικάρια αν είναι έτσι, να πάρω απο Γερμανία με 750+,
μένουν λίγο γιατί αυτοί αγοράζουν ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ (με ΦΠΑ) από τον εισαγωγέα!
Οι περισσότεροι υπεύθυνοι εταιριών πάντως δεν θα ασχοληθούν παραπάνω..
Γι αυτό και πιστεύω πως θα ήταν καλή ιδέα μια οργανωμένη επιστολή απο avclub στην BenQ Europe
με υπογράφοντες όσα μέλη τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν τον προβολέα,
αλλά στην νορμάλ τιμή που το παίρνει ο ευρωπαίος
Γι αυτό και πιστεύω πως θα ήταν καλή ιδέα μια οργανωμένη επιστολή απο avclub στην BenQ Europe
με υπογράφοντες όσα μέλη τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν τον προβολέα,
αλλά στην νορμάλ τιμή που το παίρνει ο ευρωπαίος
Να προτείνω και γω ένα κατάστημα από το οποίο πήρα το προηγούμενο μου. Ξέχασα όμως μήπως πρέπει να δηλώνουμε Θεσ/νίκη Αθήνα? Αυτό είναι Θεσ/νίκη: http://technixx.gr/technixx/ (και εγώ)
αυτον τον ξερω κ εγω ειναι και ψιλοκοντα στην δουλεια μου ισως μπορω να πεταχτω να ρωτησω.Υποψιν κανει εισαγωγη απ εξω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.