Power-buy Benq w1070

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Δυτικα παλι πεφτει η τιμη, 750 η καλυτερη τιμη σε Ιταλιαhttp://www.idealo.it/confronta-prezzi/3604320/benq-w1070.html,

Σε Ιταλικό φόρουμ διάβασα χθες ότι έκαναν αντίστοιχη ερώτηση στην εγχώρια αντιπροσωπεία της Benq για την περίπτωση αγοράς από την Γερμανία και τους απάντησαν ότι καλύπτεται μια χαρά η εγγύηση από την Ιταλική αντιπροσωπεία. Τώρα...είναι αλήθεια? Είναι ράδιο αρβύλα? Δεν γνωρίζω...απλώς το αναφέρω...

Προφανώς υπάρχουν κάποιες αντιπροσωπείες που διαβάζουν τα φόρα της χώρας τους και άλλες που διαβάζουν ταρό για να δουν πως θα πάει το προϊόν το οποίο λανσάρουν.

Παιδιά χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τα καταστήματα (ουδεμία σχέση έχω) έχω την αίσθηση οτι το πρόβλημα είναι η τιμή χονδρικής η οποία είναι πολύ υψηλοτερη σε σχέση με το εξωτερικό και όχι το μεγάλο ποσοστό κέρδους των εμπόρων.

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Παιδιά χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τα καταστήματα (ουδεμία σχέση έχω) έχω την αίσθηση οτι το πρόβλημα είναι η τιμή χονδρικής η οποία είναι πολύ υψηλοτερη σε σχέση με το εξωτερικό και όχι το μεγάλο ποσοστό κέρδους των εμπόρων.

Καμμία αντίρρηση αδερφέ!!

Όμως, δεν είναι δουλειά του καταναλωτή να πείθει τις αντιπροσωπείες. Είναι δουλειά των εμπόρων να της πούνε ''καλά, δεν βλέπεις πόσο πωλείται το προϊόν στην υπόλοιπη Ευρώπη? Εμείς σε ποιον θα πουλήσουμε με αυτές τις τιμές?''

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Όμως, δεν είναι δουλειά του καταναλωτή να πείθει τις αντιπροσωπείες. Είναι δουλειά των εμπόρων να της πούνε ''καλά, δεν βλέπεις πόσο πωλείται το προϊόν στην υπόλοιπη Ευρώπη? Εμείς σε ποιον θα πουλήσουμε με αυτές τις τιμές?''

όπου το "εμείς" αφορά και την αντιπροσωπεία και τους εμπόρους...

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

+1000 Γιάννη.

και είστε σίγουροι πως οι εταιρίες λιανικής ΞΕΡΟΥΝ τι παίζει με τον W1070, πόσο πουλιέται κανονικά, κλπ?
Ακόμα και το μοντέλο, από εμάς το ακούνε που σκάμε τηλέφωνα αν θα το φέρουν και σε ποια τιμή..
αυτοί με τη σειρά τους ρωτάνε τη CPI, τους δίνει μια τιμή, βάζουν και το κέρδος τους και να το 950.

κι αν τους πεις, μα ρε παλικάρια αν είναι έτσι, να πάρω απο Γερμανία με 750+,
μένουν λίγο γιατί αυτοί αγοράζουν ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ (με ΦΠΑ) από τον εισαγωγέα!
Οι περισσότεροι υπεύθυνοι εταιριών πάντως δεν θα ασχοληθούν παραπάνω..
Γι αυτό και πιστεύω πως θα ήταν καλή ιδέα μια οργανωμένη επιστολή απο avclub στην BenQ Europe
με υπογράφοντες όσα μέλη τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν τον προβολέα,
αλλά στην νορμάλ τιμή που το παίρνει ο ευρωπαίος

και είστε σίγουροι πως οι εταιρίες λιανικής ΞΕΡΟΥΝ τι παίζει με τον W1070, πόσο πουλιέται κανονικά, κλπ?
Ακόμα και το μοντέλο, από εμάς το ακούνε που σκάμε τηλέφωνα αν θα το φέρουν και σε ποια τιμή..
αυτοί με τη σειρά τους ρωτάνε τη CPI, τους δίνει μια τιμή, βάζουν και το κέρδος τους και να το 950.

κι αν τους πεις, μα ρε παλικάρια αν είναι έτσι, να πάρω απο Γερμανία με 750+,
μένουν λίγο γιατί αυτοί αγοράζουν ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ (με ΦΠΑ) από τον εισαγωγέα!
Οι περισσότεροι υπεύθυνοι εταιριών πάντως δεν θα ασχοληθούν παραπάνω..
Γι αυτό και πιστεύω πως θα ήταν καλή ιδέα μια οργανωμένη επιστολή απο avclub στην BenQ Europe

+100.000
συμφωνώ από την πρώτη σου λέξη μέχρι την τελευταία..μπράβο!!!:SFGSFGSF:

Με αυτή την ιδέα μπορεί να ασχοληθεί κάποιος;

Παιδιά και εγώ μέσα για 2 κομάτια - power buy αν είναι καλή η τιμή

Last edited:
Σίγουροι:
1. Takeshy
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. demetris
3. FINIX
4. Γιώργος Κ.
5. vazelos
6. apom
7. dpapav
8. soulkeeper
9. venturi
10.SPIROS4
11.vrokolos
12.vrokolos
13.SkyNett

Υπενθυμίζω ξανά την λίστα των προμηθευτών:

Καταστήματα:
1.Audio show
2.Avart
3.Ihoekfrasi
4.Kosmas
5.Odes
6.Αλλο ενα το οποιο δεν ενδιαφερόταν λόγω διαφορετικής πολιτικής του καταστήματος.Σεβαστό και μάλιστα πολυ ευγενικά μου έδωσε αλλα τηλέφωνα καταστημάτων.
7.Mediamarkt

Εταιρίες:
1.Computer dynamic
2.Prolink
3.Syscom

Δευτέρα θα μιλήσω με Κωτσόβολο - Ηλεκτρονική - Stepcom

Να προτείνω και γω ένα κατάστημα από το οποίο πήρα το προηγούμενο μου. Ξέχασα όμως μήπως πρέπει να δηλώνουμε Θεσ/νίκη Αθήνα? Αυτό είναι Θεσ/νίκη: http://technixx.gr/technixx/ (και εγώ)

Να προτείνω και γω ένα κατάστημα από το οποίο πήρα το προηγούμενο μου. Ξέχασα όμως μήπως πρέπει να δηλώνουμε Θεσ/νίκη Αθήνα? Αυτό είναι Θεσ/νίκη: http://technixx.gr/technixx/ (και εγώ)

αυτον τον ξερω κ εγω ειναι και ψιλοκοντα στην δουλεια μου ισως μπορω να πεταχτω να ρωτησω.Υποψιν κανει εισαγωγη απ εξω.

αυτον τον ξερω κ εγω ειναι και ψιλοκοντα στην δουλεια μου ισως μπορω να πεταχτω να ρωτησω.Υποψιν κανει εισαγωγη απ εξω.

Αν μπορείς να πας καλο θα ήταν αλλα υπόψη πως πέρα απο την τιμη μας ενδιαφέρουν και τα της εγγύησης,διαφορετικά τον αγοράζει ο καθένας απο εξωτερικό και πιο φθηνά

Μόλις μου υπενθύμισε ξανα μέλος πως μίλησε χθες με Stepcom ότι δεν εμπορεύεται Benq,αλλά το ξέχασα..: Grandpa:

Last edited:
Η έκτη:

ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ: 1030

ΔΟΣΕΙΣ: δεν ρώτησα καν

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: δεν ρώτησα καν

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: δεν ρώτησα καν

...no comments..