Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Έχει τρύπες.
Οι πάνω έχουν αυτοκόλλητο και δεν φαίνονται.
Έχουν απόσταση μεταξύ τους 400 mm.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!
να χέ$ω τα αυτοκόλλητά τους, τι τα έβαλαν και είχε πελαγώσει χθες
ότι δεν έχει υποδοχές για βάση!!!

λόγω ασχετοσύνης μου, πως μπορώ να πιάσω τα ψηφιακά της ερτ? χρειάζεται ένωση με το καλώδιο της κεραίας?

ευχαριστώ

λόγω ασχετοσύνης μου, πως μπορώ να πιάσω τα ψηφιακά της ερτ? χρειάζεται ένωση με το καλώδιο της κεραίας?
ευχαριστώ

Αντιγράφω από το Manual.

1. Συνδέστε το καλώδιο της κεραίας στον ακροδέκτη κεραίας.
2.Εκτελέστε την αρχική αυτόματη εγκατάσταση. ✔ Ρύθμιση γλώσσας,
✔ Ρύθμιση χώρας, ✔ Ρύθμιση αναζήτησης καναλιών. Ψηφιακή αναζήτηση.
Έναρξη αναζήτησης καναλιών, Παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Συγχαρητήρια!
Τώρα μπορείτε να δείτε τηλεόραση.

.

Re: Απάντηση: Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

ευχαριστώ

Λογικο ειναι οτι ΟΛΑ τα καναλια για να τα δεις θελουν συνδεση με την κεραια , απο κει και περα θα κανεις αναζητηση για ψηφιακα και ΑΝ εκπεμπουν στον τοπο που μενεις θα τα πιασεις , αλλοιως ..τσες μπλου .
Οχι οτι θα χασεις και τιποτα αμα δεν τα πιανεις .

έχει βρει κανένας τις καλές ρυθμίσεις?

ευχαριστώ

εγω την εχω ρυθμισμενη ως εξης.
opc:off
φωτειν.περιβ.:3 η 4 αναλογως
αντιθεση:+25
φωτεινοτ.:0
χρωμα:0
αποχρωση:0
διαυγ:+10

προηγμενες
100hz:on
film:κανονικο στο προηγμενο μονο με hdmi, me scart κανει τεχνουργηματα στην γρηγορη κινηση στα απλα dvd
θερμωκρ χρωμ.:μεσο
3d:γρηγορο η κανονικο αναλογως το θεμα
ενεργη αντιθεση:παντα on

αυτες οι ρυθμισεις σε bluray και dvd παιζουν αριστα, σε tv τωρα θελει αποσταση αμα βλεπεις απο κοντα την πατησες και με DNR στο full
:BDBDG54:

Εδω ενα τεστακι απο την 42αρα http://www.hdtvtest.co.uk/Sharp-LC42XL2E
..........αλλααααα
a040.gif

εγω την εχω ρυθμισμενη ως εξης.
opc:off
φωτειν.περιβ.:3 η 4 αναλογως
αντιθεση:+25
φωτεινοτ.:0
χρωμα:0
αποχρωση:0
διαυγ:+10

προηγμενες
100hz:on
film:κανονικο στο προηγμενο μονο με hdmi, me scart κανει τεχνουργηματα στην γρηγορη κινηση στα απλα dvd
θερμωκρ χρωμ.:μεσο
3d:γρηγορο η κανονικο αναλογως το θεμα
ενεργη αντιθεση:παντα on

αυτες οι ρυθμισεις σε bluray και dvd παιζουν αριστα, σε tv τωρα θελει αποσταση αμα βλεπεις απο κοντα την πατησες και με DNR στο full
Γιατί έχεις βάλει τη διαύγεια στο τέρμα? Δεν την αγριεύει κάπως την εικόνα?
Πάντως στις άλλες ρυθμίσεις συμφωνούμε...
Βέβαια εξαρτάται και από την απόσταση που βλέπεις...

Και αν κάποιος άλλος γνωρίζει "καλές" ρυθμίσεις ας πει τη γνώμη του να διαλέξουμε τις καλύτερες δυνατές!

Γιατί έχεις βάλει τη διαύγεια στο τέρμα? Δεν την αγριεύει κάπως την εικόνα?
Πάντως στις άλλες ρυθμίσεις συμφωνούμε...
Βέβαια εξαρτάται και από την απόσταση που βλέπεις...

Και αν κάποιος άλλος γνωρίζει "καλές" ρυθμίσεις ας πει τη γνώμη του να διαλέξουμε τις καλύτερες δυνατές!

βλεπω απο 4 μετρα και πανω οποτε δεν ενοχλει

Εγώ την έχω ρυθμισμένη ως εξής:
ΟPC: On
Ευρος OPC: Μέγιστο +5 Ελάχιστο -5
Φωτειν.περιβ.: +5
Αντίθεση: +30
Φωτεινότητα.:0
Χρώμα:0
Απόχρωση:0
Διαυγεια:+2

Προηγμενες
Θερμωκρασία χρωμ.:Μέσο
100hz: On
film:Κανονική
Ενεργή αντίθεση: Οn
3d: Κανονική

Παιδιά ερώτηση ή πρόβλημα...

Φίλος που πήρε την 52 έχει το εξής πρόβλημα. Συνδέει μέσω HDMI το PS3 στην 52XL2 και παίζει κανονικότητα ήχο και εικόνα. Συνδέει το DVD του μέσω HDMI και δεν παίζει ήχος.Παίρνει το DVD το πάει σε άλλη TV και παίζει!
Τι συμβαίνει;

Μήπως το συνδέει στο hdmi που παίρνει τον ήχο χωριστά (δηλ. αυτό που είναι για το pc hdmi>dvi); Δεν ξέρω, λέω μήπως...

Μπορει να φταιει και η ασυμβατοτητα του καλωδιου μεταξυ των 2 συσκευων. Πες του φιλου σου να δοκιμασει να τα συνδεσει με ενα αλλο καλωδιο HDMI και να δει εαν ακομα εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα ή εφτιαξε. -bye-

View attachment 18347

Τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση? Αντικατάσταση ή επισκευή???
Δείτε τη φωτο κ πείτε μου σας παρακαλώ αν ξέρετε γιατί το πρόβλημα είναι σοβαρότατο.. Δεν φεύγει με τίποτα (παρά μόνο αν κλείσεις την tv φυσικά...)!
Παιδιά μόλις έλαβα ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα απ'τη Sharp (FGEurope). Η αντικατάσταση θα γίνει κανονικά, αλλά επειδή υπάρχει τεράστια έλλειψη στο συγκεκριμένο μοντέλο θα παραλάβω το καινούργιο κομμάτι 16-17 Γενάρη. Ωστόσο θα μου στείλουν πίσω (αν όχι αύριο τη Δευτέρα) την ελαττωματική για να κάνω τη δουλειά μου μέχρι τότε! :aktion033:

Oι τεχνικοί απ'το service μου είπαν ότι αυτό το ίχνος στη γωνία οφείλεται μάλλον σε πίεση που ασκήθηκε στο πάνελ σ'εκείνο το σημείο. Ενώ μου είπαν ότι είχε κι ένα κολημένο πίξελ που δεν είχα πάρει χαμπάρι...

Eυτυχώς όλα πήγαν καλά...

Παιδιά μόλις έλαβα ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα απ'τη Sharp (FGEurope). Η αντικατάσταση θα γίνει κανονικά, αλλά επειδή υπάρχει τεράστια έλλειψη στο συγκεκριμένο μοντέλο θα παραλάβω το καινούργιο κομμάτι 16-17 Γενάρη. Ωστόσο θα μου στείλουν πίσω (αν όχι αύριο τη Δευτέρα) την ελαττωματική για να κάνω τη δουλειά μου μέχρι τότε! :aktion033:

Oι τεχνικοί απ'το service μου είπαν ότι αυτό το ίχνος στη γωνία οφείλεται μάλλον σε πίεση που ασκήθηκε στο πάνελ σ'εκείνο το σημείο. Ενώ μου είπαν ότι είχε κι ένα κολημένο πίξελ που δεν είχα πάρει χαμπάρι...

Eυτυχώς όλα πήγαν καλά...

εγω εχω 2 κολλημενα πιξελ την παιρνουν πισω γιαυτο?
:smash:

Κάνε ένα τηλ. Astra Service 6860080
Kαλύπτει τις εγγυήσεις Sharp FGEurope..
Πιστεύω ότι μπορούν να την επισκευάσουν. Για αντικατάσταση δεν νομίζω...

παιδιά έχει ακούσει κανείς πότε περίπου θα παραλάβει ο αντιπρόσωπος της SHARP τις LC-42XL2E. την έχω παραγγείλει σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας (και με προκαταβολή) από 2 Δεκεμβρίου και τίποτα ακόμα. Βέβαια ο καταστηματάρχης είναι γνωστός του πατέρα μου και μου έκοψε κάτι από την τιμή αλλά 3 μέρες μετά την παραγγελία μου με ειδοποίησε ότι δεν προλάβαμε την παραγγελία και θα περιμένω καμία εβδομάδα. αλλά...... ήθελα να κάνω Xmas με 1080ρ. :bigcry::bigcry: