Έχει τρύπες.
Οι πάνω έχουν αυτοκόλλητο και δεν φαίνονται.
Έχουν απόσταση μεταξύ τους 400 mm.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!
να χέ$ω τα αυτοκόλλητά τους, τι τα έβαλαν και είχε πελαγώσει χθες
ότι δεν έχει υποδοχές για βάση!!!
Έχει τρύπες.
Οι πάνω έχουν αυτοκόλλητο και δεν φαίνονται.
Έχουν απόσταση μεταξύ τους 400 mm.
λόγω ασχετοσύνης μου, πως μπορώ να πιάσω τα ψηφιακά της ερτ? χρειάζεται ένωση με το καλώδιο της κεραίας?
ευχαριστώ
λόγω ασχετοσύνης μου, πως μπορώ να πιάσω τα ψηφιακά της ερτ? χρειάζεται ένωση με το καλώδιο της κεραίας?
ευχαριστώ
έχει βρει κανένας τις καλές ρυθμίσεις?
ευχαριστώ
Γιατί έχεις βάλει τη διαύγεια στο τέρμα? Δεν την αγριεύει κάπως την εικόνα?εγω την εχω ρυθμισμενη ως εξης.
opcff
φωτειν.περιβ.:3 η 4 αναλογως
αντιθεση:+25
φωτεινοτ.:0
χρωμα:0
αποχρωση:0
διαυγ:+10
προηγμενες
100hzn
film:κανονικο στο προηγμενο μονο με hdmi, me scart κανει τεχνουργηματα στην γρηγορη κινηση στα απλα dvd
θερμωκρ χρωμ.:μεσο
3d:γρηγορο η κανονικο αναλογως το θεμα
ενεργη αντιθεση:παντα on
αυτες οι ρυθμισεις σε bluray και dvd παιζουν αριστα, σε tv τωρα θελει αποσταση αμα βλεπεις απο κοντα την πατησες και με DNR στο full
:BDBDG54:
Γιατί έχεις βάλει τη διαύγεια στο τέρμα? Δεν την αγριεύει κάπως την εικόνα?
Πάντως στις άλλες ρυθμίσεις συμφωνούμε...
Βέβαια εξαρτάται και από την απόσταση που βλέπεις...
Και αν κάποιος άλλος γνωρίζει "καλές" ρυθμίσεις ας πει τη γνώμη του να διαλέξουμε τις καλύτερες δυνατές!
Παιδιά μόλις έλαβα ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα απ'τη Sharp (FGEurope). Η αντικατάσταση θα γίνει κανονικά, αλλά επειδή υπάρχει τεράστια έλλειψη στο συγκεκριμένο μοντέλο θα παραλάβω το καινούργιο κομμάτι 16-17 Γενάρη. Ωστόσο θα μου στείλουν πίσω (αν όχι αύριο τη Δευτέρα) την ελαττωματική για να κάνω τη δουλειά μου μέχρι τότε! :aktion033:View attachment 18347
Τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση? Αντικατάσταση ή επισκευή???
Δείτε τη φωτο κ πείτε μου σας παρακαλώ αν ξέρετε γιατί το πρόβλημα είναι σοβαρότατο.. Δεν φεύγει με τίποτα (παρά μόνο αν κλείσεις την tv φυσικά...)!
Παιδιά μόλις έλαβα ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα απ'τη Sharp (FGEurope). Η αντικατάσταση θα γίνει κανονικά, αλλά επειδή υπάρχει τεράστια έλλειψη στο συγκεκριμένο μοντέλο θα παραλάβω το καινούργιο κομμάτι 16-17 Γενάρη. Ωστόσο θα μου στείλουν πίσω (αν όχι αύριο τη Δευτέρα) την ελαττωματική για να κάνω τη δουλειά μου μέχρι τότε! :aktion033:
Oι τεχνικοί απ'το service μου είπαν ότι αυτό το ίχνος στη γωνία οφείλεται μάλλον σε πίεση που ασκήθηκε στο πάνελ σ'εκείνο το σημείο. Ενώ μου είπαν ότι είχε κι ένα κολημένο πίξελ που δεν είχα πάρει χαμπάρι...
Eυτυχώς όλα πήγαν καλά...
Κάνε ένα τηλ. Astra Service 6860080
Kαλύπτει τις εγγυήσεις Sharp FGEurope..
Πιστεύω ότι μπορούν να την επισκευάσουν. Για αντικατάσταση δεν νομίζω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.